JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Στο στόχαστρο ο Jelle Vossen της Genk και ο Aly Cissokho της Olympique Lyonnais.


Το συνεχιζόμενο κυνήγι της Γιουβέντους για να βρει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στον κόσμο φέρνει αρκετά ονόματα που είναι υπό παρακολούθηση. Το τμήμα σκάουτιγκ της ασπρόμαυρης ομάδας έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και οι άνθρωποί της συνεχίζουν να στέλνουν στο Τορίνο εκθέσε


Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή ονόματα τον τελευταίο καιρό είναι ο νεαρός Βέλγος επιθετικός Jelle Vossen(22) της Genk. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Calciomercato.com» για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει επίσης το ενδιαφέρον της Ουντινέζε. Στο τέλος της σεζόν, ως εκ τούτου, μπορεί να υπάρξει μια μικρή ιταλική δημοπρασία για τον Vossen , ο οποίος έπαιξε μέχρι σήμερα 7 παιχνίδια και σημείωσε 4 γκολ.ις σχετικά με ελπιδοφόρους παίκτες που θα εγγυηθούν νίκες στο εγγύς μέλλον.


Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, σε λίγες εβδομάδες η Γιουβέντους θα επιστρέψει στις συζητήσεις με την Λυών για την απόκτηση παίκτη για την αριστερή πλευρά και το όνομα που εξετάζει η Μεγάλη Κυρία είναι του Aly Cissokho (24). Ο Conte βλέποντας την κατάσταση, των De Ceglie και Grosso που δεν παρέχουν εγγυήσεις στα μετόπισθεν θέλουν και ο Conte και η Γιουβέντους να αποκτήσουν έναν παίκτη που θα συμμετάσχει στην ομάδα από τον Ιανουάριο. Ο Marotta θα ήθελε να δώσει στη Λυών ως αντάλλαγμα τον επιθετικό Vincenzo Iaquinta , που είναι τραυματίας εδώ και μήνες και ότι δεν είναι εντός των πλάνων του Antonio Conte. Περιμένοντας να ακούσει τη γνώμη του επιθετικού από την Καλαβρίας η Γιουβέντους δεν θα πρέπει πείσει τη Λυών, που φαίνεται αποφασισμένη να στερηθείτε το Cissokho μόνο στο τέλος της σεζόν και όχι με λιγότερο από 10 εκατ. ευρώ.

Οι επαφές θα παραμένουν σφιχτές μέσα στους επόμενους μήνες και η συμφωνία θα μπορούσε να υπογραφεί κάτω από το δέντρο των Χριστουγέννων.

2 σχόλια:

Stelios είπε...

gia ton prwto den kserw pantws o aly einai aristo aristero mpak k an er8ei sth juve 8a ftiaksei ki allo... einai mia 8esh pou poname k pisteuw polu se auton ton paikth !!

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Και γω πιστευω οτι ο Σισσοκο ειναι καταπληκτικο αριστερο μπακ!μακαρι να τον δουμε στα ασπρομαυρα αν και δυσκολα να τον αφησει η Λυων!
Παντως δεν ειναι να πεφτει και απο τα συννεφα με την αποδοση ντετσελιε,γκροσσο ο Κοντε....μονο τυφλος δε θα φανταζοταν αυτο που βλεπουμε!