JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Marchisio: "Έχουμε εξαιρετικά κίνητρα"


Ο Claudio Marchisio διαβεβαίωσε ότι η Γιουβέντους θα είναι πλήρως προετοιμασμένη για την συνάντηση αυτή την Κυριακή με τους Rossoneri. Με το σωστό χαρακτήρα και το σωστό πνεύμα, και με την πρόσθετη ώθηση που θα πάρουν από την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του νέου σταδίου, θα τα δώσουν όλα να κερδίσουν το μεγάλο αγώνα.

«Είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας, παίζουμε εναντίον τον περσινών πρωταθλητών Ιταλίας και πιστεύω το νέο γήπεδο θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για μας», δήλωσε ο Marchisio σε συνέντευξή του στο Sky Sport. «Οι φίλαθλοι έχουν καταλάβει, επίσης, ότι τα δίνουμε όλα και αυτό έχει φανεί ήδη στα προηγούμενα παιχνίδια, όταν ο κόσμος ποτέ δεν σταμάτησε να ζητωκραυγάζει για μας. Προετοιμασίες μας για τη μεγάλη σύγκρουση πάνε καλά έχουμε εξαιρετικά κίνητρα. Δεν είναι καθοριστικό το παιχνίδι για την έκβαση του πρωταθλήματος, αλλά είναι πολύ, πολύ σημαντικό για μας και μας ενδιαφέρει να το κερδίσουμε».

Ο Marchisio μίλησε και για τον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος θα συναντήσει την πρώην ομάδα του, για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι.
«Ο Andrea είναι πολύ χαλαρός», δήλωσε «Είναι ένας πρωταθλητής και έχει ήδη δείξει ότι είναι μαζί μας». Η άφιξη του στη μεσαία γραμμή έφερε κάτι επιπλέον για το σύλλογο και Marchisio έχει ήδη παρατηρήσει τη διαφορά.

«Όλα άλλαξαν από την έναρξη της προετοιμασίας, όχι μόνο για το προσωπικό αλλά και στον τρόπο εργασίας. Πιστεύω ότι είναι ορατό αυτό μέσα στο γήπεδο. Έχουμε περισσότερο χαρακτήρα και την επιθυμία να πάρουμε τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: