JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Κιελίνι Μάτρι ok. Βούτσινιτς-Del Piero στην επίθεση.


Η Γιουβέντους ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αγώνα εναντίον της Μπολόνια που θα γίνει αύριο στο νέο γήπεδο της ομάδας στις 20:45 (21:45 ώρα Ελλάδας) - 66 νίκες, 36 ισοπαλίες και 5 ήττες: είναι ο απολογισμός των αγώνων πρωταθλήματος της Γιουβέντους με αντίπαλο την Μπολόνια στο Τορίνο.

Κανένα πρόβλημα για τον Κιελίνι και τον Μάτρι που άφησαν το στρατόπεδο της Σιένα, αντίστοιχα, με κράμπα και σωματική κόπωση. Στην επίθεση πιστεύεται ότι το ζευγάρι που θα αγωνιστή θα είναι ο Μαυροβούνιος Βούτσινιτς και ο καπιτάνο Άλεξ. Ο Vidal θα παίξει στη μεσαία γραμμή με τους Πίρλο και Marchisio. Ασφαλής η επιστροφή του De Ceglie. Ελία και Κράσιτς ίσως πάρουν φανέλα βασικού, με το Σέρβο να έχει πιο πολλές πιθανότητες.

Μετά την επιτυχία στη Σιένα, και την παραμονή στην κορυφή της Σέριε Α η Γιουβέντους τώρα έχει επικεντρωθεί στον αγώνα που θα δώσει αύριο με την Μπολόνια στο Τορίνο. Για τους παίκτες της ομάδας η νίκη είναι μονόδρομος, και θα τα δώσουν όλα για την κατακτήσουν.

Χωρίς προβλήματα θα παρατάξει την ομάδα ο Αντόνιο Κόντε καθώς και οι Κιελίνι και Μάτρι είναι ΟΚ - οι οποίοι προχθές βγήκε πρόωρα από το παιχνίδι με αναγκαστική αλλαγή λόγω κράμπας και σωματικής κόπωσης. Αυτό θα μπορούσε να είναι πρόβλημα για τον Κόντε, στα αγωνιστικά τώρα σίγουρα θα επιστρέψει στο ρόλο του ο De Ceglie ως αριστερό μπακ μετά την ποινή ενός αγώνα λόγω της κόκκινης από το ματς με την Πάρμα, ενώ ο Vidal θα μπορούσε να πάρει θέση στο κέντρο με τους Marchisio και Πίρλο. Μπροστά, σκέφτεται να ξεκινήσει τους Del Piero και Βούτσινιτς.

3 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Kαι ειχα ενα αγχος αν παιξει το βυσμα αυριο....
Μακαρι να δουμε κρασιτς,ελια και βινταλ απο αρχη!

Ανώνυμος είπε...

Re pote 8a mpei epitelous o Quaglia..???

Stelios είπε...

sumfwnw mw dhmhtrh k pisteuw oti tha paiksei k o quaglia st 2o...