JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Πίρλο φοβίζει τη Μίλαν. Ένα κλουβί έτοιμο γι 'αυτόν.


O Γκαλιάνι φοβάται την οργή του πρώην capitano, που ετοιμάζεται για την μεγάλη εκδίκηση του. Πίρλο : «Δεν είναι μόνο σημαντικό για μένα, είναι για όλη την ομάδα"


Ο Allegri ετοιμάζει ένα κλουβί για να κλείσει τον Πίρλο. Ο Γκαλιάνι φοβάται την οργή του. Ο Πίρλο ετοιμάζει σιωπηλά την μεγάλη εκδίκηση του. Όχι συνεντεύξεις, όχι λόγια, γιατί κάποια πράγματα είναι καλύτερα να τα λες στο γήπεδο. Αυτό που ισχύει και που είπε το απόγευμα της Κυριακής στην Κατάνια ο Πίρλο είναι : «Ναι, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μένα, αλλά περισσότερο για το σύνολο της Γιουβέντους», γιατί δεν είναι και δεν μπορεί να είναι απλά ένα "μεγάλο παιχνίδι".

Μετά από 10 χρόνια, 401 αγώνες, 9 τρόπαια στα οποία η συμβολή του ήταν καθοριστική, ο Πίρλο θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη. Στη Μίλαν βλέποντας τις εμφανίσεις του Πίρλο τον περασμένο μήνα με τη φανέλα της Γιούβε, λένε ότι η αιτία για τη μη ανανέωση της σύμβασης του δεν οφείλεται μόνον στα οικονομικά, αλλά έγινε και με τη βούληση του ίδιου του Allegri ο οποίος τον είχε διαγράψει από τον τεχνικό σχεδιασμό του στα τέλη της περασμένης σεζόν από τη μεσαία γραμμή της Μίλαν και δεν υπήρχε χώρος για αυτόν. Και έτσι ο Πίρλο μετακόμισε στο Τορίνο, με νέα οικονομικά κίνητρα και νέες φιλοδοξίες, αλλά και με μια χροιά απογοήτευσης από μια ομάδα που είχε γίνει το σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: