JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Juventus - Chievo 1-1, άλλη μια ισοπαλία στην έδρα μας.

Η Γιουβέντους απόψε πέταξε στα σκουπίδια την ισοπαλία που πήρε το προηγούμενο Σάββατο στο Μιλάνο και έδωσε την ευκαιρία στην Μίλαν να είναι πρώτη μαζί με την αν κερδίσει στο εξ αναβολής παιχνίδι που έχει να παίξει μεσοβδόμαδα στη Μπολόνια, μια μέτρια εμφάνιση από την Γιούβε με μια ενδεκάδα που εμένα προσωπικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν την είδα.

Κρίμα γιατί ο Αντόνιο Κόντε φαίνεται  να μην μαθαίνει από τα λάθη του, γιατί καλό είναι το αήττητο σερί αλλά 13 νίκες και 12 ισοπαλίες (5 εντός έδρας)  δεν είναι τόσο καλή συγκομιδή για μαι ομάδα που θέλει να πάρει το Πρωτάθλημα, πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα το σηκώσουμε αλλά θα ήταν καλύτερα να είχαμε χάσει τρία παιχνίδια και να παίρναμε 3 νίκες και να είχαμε 6 ισοπαλίες θα μαζεύαμε περισσότερους βαθμούς έτσι (15 και όχι 12 που μαζέψαμε τώρα) και θα είμασταν μαζί με την Μίλαν και με παιχνίδι λιγότερο.

Όπως γράφω και πιο πάνω το κακό είναι ότι ο Κόντε επιμένει σε μερικούς παίκτες και κάποιους άλλους τους έχει στείλει στην κερκίδα εδώ και καιρό χωρίς να τους δούμε καν να αγωνίζονται, δεν μπορώ να βλέπω να παίζουν παίκτες όπως ο Τζιακερίνι δεν λέω καλός αλλά θα μπορούσε να δώσει και στον Ελία μια ευκαιρία να δούμε τι μπορεί να κάνει και αυτό το παλικάρι, δεν μπορεί να παίζει ο Παντοίν που μόλις πριν ένα μήνα ήρθε στην ομάδα και ο κόουτς να έχει στείλει τον Κράσιτς στην εξέδρα, ποιος ο λόγος τότε να ξοδεύει η ομάδα τόσα χρήματα, για να κάθονται στις εξέδρες? 


Δεν μπορεί να έχεις έξω τον Ντελ Πιέρο που στο κύπελλο που παίζει βασικός βγάζει μάτια καθώς το τόπι δεν ξεχνιέται όσα χρόνια κι αν περάσουν και αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι παίκτες πρωταθλητές στη Γιούβε αυτή τη στιγμή είναι μόνο οι Ντελ Πιέρο, Μπουφόν, Πίρλο και Κιελίνι, τέλος για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει πρώτα να ξέρεις πως το σηκώνουν και αυτοί που ανέφερα ξέρουν πολύ καλά τόσα χρόνια. 


Αυτός ο Μπονούτσι ρε μάγκες δεν μπορεί να διώξει την μπάλα πάνω από την γραμμή ολομόναχος, θα μας τρελάνει το άτομο, άντε αγόρι μου σπίτι σου, δυο Σάββατα μας τα χάλασες τα γαμημένα. Αυτά είχα να πω απόψε γιατί δεν μου άρεσε καθόλου το στήσιμο της ομάδας από το ξεκίνημα, μακάρι το ξανά λέω ο Κόντε που τον υπέρ αγαπώ όπως όλοι μας να δουλέψει με λογική από δω και πέρα και να αφήσει κατά μέρος τις όποιες εμμονές του για το καλό της ομάδας. Πιστεύω πως τίποτα δεν χάθηκε ακόμα και με νίκη μέσα στην Μπολόνια πάλι πρώτη θα είμαστε αλλά με συγκάτοικο, άλλα θα πρέπει να αλλάξει η εικόνα μας αν θέλουμε να το πάρουμε στο τέλος. 


Λένε ότι δεν πρέπει να κάνουμε κρίσεις εν θερμώ αλλά απόψε δεν άντεξα άλλο να κρατάω μέσα μου όλα αυτά που βλέπω τόσες εβδομάδες και τα είπα όλα σήμερα εν βρασμώ.       



Τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Γιούβε μπήκε όπως πάντα δυνατά στον αγώνα, έχασε ευκαιρία στο 2ο  λεπτό με τον Μάτρι και κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο 18' με τον Ντε Τσέλιε μετά από εκτέλεση φάουλ του  Πίρλο που γέμισε στην μικρή περιοχή, με τον Κιελίνι να βρίσκει λίγο την μπάλα για να πάει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντε Τσέλιε με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.




Έχοντας πετύχει τον στόχο της, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε το μόνο που είχε να κάνει ήταν να βάλει ένα δεύτερο γκολ να καθαρίσει το παιχνίδι και να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς που θα την έφερναν και πάλι σε απόσταση βολής από την Μίλαν αλλά ο Μίρκο Βούτσινιτς που απόψε ήταν σε κακή μέρα
αστόχησε σε όσες ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν, την ώρα που η ομάδα της Κιέβο ανά διαστήματα έκανε αισθητή την παρουσία της και επιθετικά.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου πάντως -και συγκεκριμένα στο 40'- ο Κόντε αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη αλλαγή καθώς ο Μπαρτσάλι ένιωσε ενοχλήσεις και στη θέση του πέρασε ο Μπονούτσι που στο τέλος έγινε και πάλι μοιραίος όπως και την περασμένη αγωνιστική στο Σαν Σίρο. Στο 42ο  λεπτό ο Παντοίν έπιασε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Σορεντίνο κατάφερε να διώξει την μπάλα σε κόρνερ, και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τζιακερίνι σπατάλησε άλλη μια ευκαιρία καθώς προτίμησε να σουτάρει από πλάγια παρά να πασάρει στον Μάτρι και να σιγουρέψει το γκολ και έστειλε την μπάλα άουτ, έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.




Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Μπιανκονέρι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά ο Σορεντίνο απέκρουσε με το πόδι το κοντινό σουτ του Παντοΐν, ο Ντραμέ φλέρταρε με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ από πίσω στον Λιχτστάινερ και η Κιέβο πλησίασε στην ισοφάριση με ένα δυνατό μακρινό σουτ του Ατσέρμπι και με μια κεφαλιά του Μοσκαρντέλι από κοντά, υπό πίεση.



Η Γιουβέντους έπαιζε με τη φωτιά καθώς αντί να ανεβάσει ρυθμό για να καθαρίσει τον αγώνα προτίμησε να... ρίξει ταχύτητα για να κάνει συντήρηση δυνάμεων για τους αγώνες που ακολουθούν και στο 76' είδαν την Κιέβο να ισοφαρίζει! Ο Μοσκαρντέλι γύρισε για τον Ντραμέ που έκανε διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής και ο Μπονούτσι δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, η οποία χτύπησε στο πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα!





Ο Κόντε έριξε στον αγώνα τον Ντελ Πιέρο ψάχνοντας τη λύτρωση, οι Τορινέζοι έκλεισαν τους Βερονέζους στην περιοχή τους, ο Ατσέρμπι κάθε δύο λεπτά έπεφτε στο έδαφος για τραυματισμό αλλά σηκωνόταν σε χρόνο-ρεκόρ και στο 90' ο Σορεντίνο έκανε απίστευτη απόκρουση σε τρομερό σουτ του Πίρλο που άλλαξε πορεία στον αέρα, διατηρώντας το 1-1!



Με αυτό το αποτέλεσμα η Γιουβέντους πάει στους 51 βαθμούς, είναι στο -3 από την Μίλαν (54) και τώρα ξέρει ότι η νίκη είναι υποχρεωτική στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με την Μπολόνια, ώστε να ισοβαθμήσει με τους Ροσονέρι αλλά να είναι από πάνω τους λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.


JUVENTUS - CHIEVO 1-1

Τέρματα: 18' De Ceglie - 76' Dramé

Διαιτητής: Gervasoni.
Βοηθοί: Viazzi, Liberti.
Τέταρτος: Brighi .

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Λιχτστάινερ (78' Ντελ Πιέρο), Μπαρτσάλι (40' Μπονούτσι), Κιελίνι, Ντε Τσέλιε, Παντοΐν, Πίρλο, Μαρκίζιο (71' Κάσερες), Τζιακερίνι, Μάτρι, Βούτσινιτς.
Αναπληρωματικοί: Στοράρι, Ελία, Μαρόνε, Κουαλιαρέλα.


Κιέβο (Ντομένικο Ντι Κάρλο): Σορεντίνο, Φρέι, Αντρεόλι, Ατσέρμπι, Ντραμέ, Μπράντλεϊ, Ριγκόνι, Σαμάρκο (64' Χετεμάι), Λουτσιάνο (64' Μοσκαρντέλι), Τερό, Παλόσκι (83' Βάτσεκ).


Αναπληρωματικοί: Πουτζιόνι, Σέζαρ, Νταινέλι, Κρουζάντο.

Κίτρινες κάρτες: 48' Dramé


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άθλια για ακομα μια φορά η εμφανισή της ομάδας,ας ξεκαθαριστεί απο την διοίκηση και τον κοουτς τη ζητανε?τον τίτλο η να μην χάσουμε?Αλλα με 13 νικες και 12 ισοπαλίες δεν μαλλον κάτι αλλο σκέφτονται γιατι απλα τα μιας απο τα 12 να κερδιζες θα μαζευες 6 βαθμούς περισσότερους απο αυτούς που πήρες.Τα περι εμφανίσεων τωρα,μπροστά σκοράρεις με αίτηση γιατι ειναι χασογκοληδες και δεν συνεργάζονται σωστα(ατομιστες),στο κέντρο ο πιρλο τα χει φτυσει χρειάζεται ανάσες,στα πλάγια κόλλημα απο τον κόουτς με συνεχομενες αλλαγες σε συγκεκριμένα ατομα(δεξιά εστιγκαριμπια-τσιακερινι,αριστερα οποιος λαχει)στην άμυνα εκτος απο τον κιελινι ολοι η άλλοι μέτριοι εως κακοί.Να μην ξεχάσω να αναφέρω και την καραμέλα του κοουτς οταν δεν παμε καλά αναφέρει οτι(μην ξεχνάμε οτι 2χρόνια β ομάδα ηταν στην 7 θέση)ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Άθλια για ακομα μια φορά η εμφανισή της ομάδας,ας ξεκαθαριστεί απο την διοίκηση και τον κοουτς τη ζητανε?τον τίτλο η να μην χάσουμε?Αλλα με 13 νικες και 12 ισοπαλίες δεν μαλλον κάτι αλλο σκέφτονται γιατι απλα τα μιας απο τα 12 να κερδιζες θα μαζευες 6 βαθμούς περισσότερους απο αυτούς που πήρες.Τα περι εμφανίσεων τωρα,μπροστά σκοράρεις με αίτηση γιατι ειναι χασογκοληδες και δεν συνεργάζονται σωστα(ατομιστες),στο κέντρο ο πιρλο τα χει φτυσει χρειάζεται ανάσες,στα πλάγια κόλλημα απο τον κόουτς με συνεχομενες αλλαγες σε συγκεκριμένα ατομα(δεξιά εστιγκαριμπια-τσιακερινι,αριστερα οποιος λαχει)στην άμυνα εκτος απο τον κιελινι ολοι η άλλοι μέτριοι εως κακοί.Να μην ξεχάσω να αναφέρω και την καραμέλα του κοουτς οταν δεν παμε καλά αναφέρει οτι(μην ξεχνάμε οτι 2χρόνια β ομάδα ηταν στην 7 θέση)ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΔΕ ΝΙΚΑΣ ΚΑΛΙΑΡΙ ΣΙΕΝΑ ΚΙΕΒΟ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΤΙΣΕΣ.ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΕΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Η JUVE ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ 'ΜΙΚΡΑ' ΜΑΤΣ.ΦΤΥΝΕΙ ΑΙΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ.ΚΟΜΒΙΚΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΚΩΛΟΙΣΟΠΑΛΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ntino να αγιασει το στομα σου. Ειπες μεγαλες αληθειες που δυσκολα λεγονται...Ξερω οτι η κριτικη σου ειναι καλοπροαιρετη και ετσι θεωρω πως πρεπει να ειναι απο ολους, χωρις να κολλαμε στα προσωπα...Ολοι ποναμε να βλεπουμε την ομαδα φετος να αυτοκτωνει...ειναι κριμα...Εγω σε αυτα που ειπες θα ηθελα να προσθεσω και κατι που συζητουσαμε το καλοκαιρι....Ο παιχταρας που λεγαμε...αν ερχοταν εστω και τον Γεναρη ποσο διαφορετικη θα ηταν η Juve...αυτο το ευκολο γκολ που λειπει...θα ερχοταν με την παρουσια ενος τετοιου παιχτη....αλλα η φαλακρη νεραιδα απετυχε (Διαφορετικα δεν θα καναμε τωρα αυτη την κουβεντα...)και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε...Απο αυτους που παιζουν ολοι δινουν το 100%...δεν μπορω να χω παραπονο...εχουν πιασει ταβανι...εκει ειναι που ο conte πρεπει να παρεμβει και να αλλαξει καποια πραγματα...krasic Elia μεσα, εξω vucinic padoin....

Υ.Σ για τον krasic εχω τις επιφυλαξεις μου.Ισως να ειναι εντελως εκτος κλιματος και να μην μπορει να βοηθησει.Γιατι δεν τον διαχειριστηκαν οπως θα επρεπε...αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

Σακης Θεσ/νικη

Juve-ntinos.!!! είπε...

Κοίτα η κριτική όταν αγαπάς μια ομάδα και όταν ο νυν προπονητής σου είναι πρώτα οπαδός όπως κι εμείς και μετά όλα τα υπόλοιπα, πάντα θα είναι καλοπροαίρετη για να μπορεί να μαθαίνει από τα λάθη του, δεν μπορεί να είναι αλλιώς, πρέπει όμως να καταλάβει ο Κόντε ότι μέχρι τώρα δεν έχει κάνει σωστή διαχείριση του υλικού της ομάδας και τώρα στο τέλος που η ομάδα και κάποιοι παίκτες μας θέλουν κάποιες ανάσες με την διαχείριση του κρατώντας παίκτες όπως ο Κράσιτς, ο Ελία, ο Ντελ Πίερό που είναι από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις και ο Κάσερες που ήρθε το χειμώνα έκανε ένα ονειρεμένο ντεμπούτο με την Μίλαν τους έχει βάλει στον πάγο και τώρα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα αυτοί είναι χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους και δύσκολα θα μπουν στο κλίμα της ομάδας.
Αν κάνουμε την σούμα για το πόσο κόστισαν η τρεις παίκτες που αναφέρω πιο πάνω ο Κόντε έχει στην κερκίδα 3 παίκτες που η ομάδα ξόδεψε 33 εκατομμύρια για να τους πάρει, φυσικά δεν είναι αργά να αναθεωρήσει κάποια πράγματα στο μυαλό του καθώς υπάρχουν 13 ακόμα αγώνες να παίξει η ομάδα μέχρι το τέλος και τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα και αυτό που λέω το πιστεύω πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας παίκτης σαν τον Παντοίν (δεν έχω τίποτα με το παιδί καθώς στα παιχνίδια που έπαιξε ήταν καλός όπως και χθες) να θεωρείτε από τον Κόντε πιο έτοιμος από τους Ελία, Κράσιτς και Κάσερες μου φαίνεται πολύ παράξενο και δεν μπορώ να το χωνέψω, τώρα για το τελευταίο που λες για τον Κράσιτς ότι μπορεί να είναι εκτός κλίματος ίσως να είναι έτσι αλλά για αυτό δεν ευθύνεται ο παίκτης για το ότι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή.
Ας ελπίσουμε όπως είπα και χθες να μάθει από τα λάθη του και να τα διορθώσει σύντομα για να έχουμε το 30 πρωτάθλημα το Μάιο στο Τορίνο.

Ανώνυμος είπε...

krima....