JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Juventus vs Chievo, 22 παίκτες στην αποστολή.


Ο Αντόνιο Κόντε επέλεξε τους 22 παίκτες που θα έχει στη διάθεση του για το αποψινό παιχνίδι απέναντι στην Κιέβο.

Μετά το 1-1 που απέσπασε στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη Μίλαν η Γιουβέντους διατήρησε θεωρητικά το προβάδισμα στη μάχη για το Scudetto αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη πλέον. Η Μεγάλη Κυρία επιστρέφει στην έδρα της και ο Αντόνιο Κόντε στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός για τους Μπιανκονέρι, που θα αγωνιστούν χωρίς τους τιμωρημένους Βιντάλ, Πέπε και θα αλλάξουν το σύστημα σε 4-3-3 ξανά. Οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες έχει η Γιούβε στην έδρα της.

Οι παίκτες που έχει στη διάθεση του είναι οι εξής: 1 Buffon 3 Chiellini 4 Caceres 8 Marchisio 10 Del Piero 11 De Ceglie 13 Manninger 14 Vucinic 15 Barzagli 17 Elia 18 Quagliarella 19 Bonucci 20 Padoin 21 Pirlo 23 Borriello 24 Giaccherini 26 Lichtsteiner 27 Krasic 28 Estigarribia 30 Storari 32 Matri 34 Marrone.

Η πιθανή ενδεκάδα της Γιουβέντους για το αποψινό παιχνίδι: (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Κάσερες, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Ντε Τσέλιε, Τζιακερίνι, Πίρλο, Μαρκίζιο, Ντελ Πιέρο, Μάτρι, Βούτσινιτς.




Conte: "Ένα εξαιρετικό επίτευγμα το ότι είμαστε αήττητοι"


Ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη τύπου εξήρε τα μεγάλα βήματα που έκανε η ομάδα του κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου. Η ισοπαλία 1-1 του περασμένου Σαββάτου στο στάδιο San Siro έχει παραμείνει ένα σημείο για να μιλάμε ολόκληρη την εβδομάδα, με το 42-χρονό τεχνικός να μιλάει για την πρόοδο της ομάδας του.

Ξεκίνησε λέγοντας για το παιχνίδι με τη Μίλαν:
«Για μένα ήταν σαν να γύρισα πίσω στο όταν ήμουν παίκτης, όταν ήμασταν πάντα δυνατοί και αγωνιζόμασταν για να κερδίσουμε το Scudetto. Οι καταστάσεις αυτές υπάρχουν, διότι είμαστε πάλι ανταγωνιστικοί μετά από πολλά χρόνια».

«Είχαμε τη χαρά να παίξουμε ένα παιχνίδι που από όλους ορίστηκε ως« σύγκρουση σκουντέτο », ακόμα κι αν είναι λίγο πρόωρο να το πούμε αυτό, δεδομένου ότι υπάρχουν ακόμα 14 αγώνες».

«Έχουμε παίξει 24 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μαζί με τρεις συναντήσεις στο Coppa Italia, και είμαστε αήττητοι. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα και το γεγονός ότι κανείς δεν θα μπορούσε να το φανταστεί στην αρχή του έτους».

Οι προετοιμασίες της Γιουβέντους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Κιέβο έχει κάπως διαταραχθεί από τα διεθνή φιλικά της Τετάρτης. Παρά το γεγονός ότι στερούνται δέκα παίκτες για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, ο Conte βρήκε τον χρόνο να αναγνωρίσει την αναγνώριση που λαμβάνονται από τους άνδρες του.

«Έχουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Κιέβο», συνέχισε. «Σχεδόν όλοι όσοι εμπλέκονται στη διεθνή υποχρέωση επέστρεψαν κουρασμένοι. Έτσι, τους έδωσα μια ημέρα να ξεκουραστούν, αφήνοντας τους με την κατάρτιση μιας μόνο ημέρας για να προετοιμαστούν για μια σημαντική συνάντηση.  Είναι πάντα ευχάριστο να έχουμε παίκτες που συμμετέχουν με τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες τους, διότι αυτό σημαίνει ότι η δουλειά που κάνουν με τους συλλόγους τους είναι ευπρόσδεκτη».

Η Κιέβο, που έχει κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, θα ταξιδέψει στο Juventus Stadium σε αναζήτηση της πρώτης της νίκης στη Serie Α επί της Γιουβέντους στο Τορίνο. Και παρά την απουσία του έμπειρου Σέρτζιο Pellissier  - με τέσσερα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του κόντρα στη Juventus – ο Κόντε πιστεύει ότι η Κιέβο θα προβάλλει σθεναρή αντίσταση.

«Στην Κιέβο έχουν δείξει ότι όταν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι, που ξέρουν πώς να λειτουργήσουν, τότε μπορεί να γίνουν πολύ καλά πράγματα - έστω και χωρίς μεγάλους πόρους. Είναι κοντά στο να εγγυώνται την ασφάλεια και να απολαμβάνουν μια εξαιρετική σεζόν». 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΙΝΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑ...... ΜΑΛΑΚΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΙΕΝΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕ,BILLARAS.