JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Γιουβέντους Μ-Ρεάλ Μ. 2-1, μικρό προβάδισμα πρόκρισης η Κυρία.


Η Γιουβέντους κέρδισε τον πρώτο ημιτελικό και πήρε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στο τελικό του θεσμού, ο Μοράτα έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μεγάλη Κυρία στο 8', η Ρεάλ ισοφάρισε στο 27' με το Ρονάλντο για να έρθει η ώρα του Τέβεζ στο 58' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Καρβαχάλ (δεν είδε ούτε κίτρινη!!! κάρτα, ενώ ήταν ο ορισμός της κόκκινης καθώς ο Τέβεζ ήταν σε προφανείς θέση για γκολ) χάρισε τη νίκη στην Γιούβε, στις καθυστερήσεις ο Γιορέντε είχε την ευκαιρία να σκοράρει και να δώσει μεγαλύτερο προβάδισμα στη Γιούβε αλλά η κεφαλιά του ήταν αδύναμη και εύκολα ο Κασίγιας μπλόκαρε τη μπάλα, όλα θα ξεκαθαρίσουν σε μια βδομάδα στο Μπερναμπέου. 

Μία Γιουβέντους βγαλμένη από τα παλιά πήρε τεράστια νίκη σε βάρος της Ρεάλ  και πλέον βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από τον τελικό του Βερολίνου. Η ομάδα του Αλέγκρι παρότι είχε νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της, στα οποία βρέθηκε κοντά στον αποκλεισμό, με σωστή τακτική και προσύλωση στο πλάνο έκανε τη μισή δουλειά και πάει στην Μαδρίτη για να υπερασπιστεί το 2-1.

Πολύ δυνατά μπήκαν οι Μπιανκονέρι και μόλις στο 1' είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βιντάλ αλλά ο Χιλιανός δεν αποφάσισε γρήγορα να πλασάρει και έτσι έχασε τη φάση. Η Ρεάλ φάνηκε ότι δεν περίμενε τόσο επιθετικό ξεκίνημα από την Γιούβε, η οποία αφού απείλησε στο 7' με τη λόμπα του Μοράτα, στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Τέβες έκανε το διαγώνιο σουτ μετά την πάσα του Μαρκίζιο, ο Κασίγιας απέκρουσε και ο Ισπανός επιθετικός σε κενή εστία έκανε το 1-0 ενώ δεν πανηγύρισε το γκολ σε βάρος της πρώην ομάδας του. Στη φάση του γκολ οι γηπεδούχοι είχαν αλλάξει 27 πάσες. Η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει και αφού ο Μπουφόν έβγαλε το σουτ του Κροος (12'), ο Ρονάλντο βγήκε στην κόντρα από την πάσα του Ισκο αλλά σούταρε άουτ με το αριστερό (23').

Οι Μερένγκες ισορρόπησαν το ματς, η Γιούβε επέλεξε απλά να παγώνει τον ρυθμό όταν παίρνει μπάλα και τελικά το πλήρωσε στο 27'. Καρβαχάλ και Χάμες συνδυάστηκαν εξαιρετικά από δεξιά και ο Κολομβιανός έδωσε πάρε βάλε με σέντρα στον Ρονάλντο ο οποίος με κεφαλιά σκόραρε ουσιαστικά στο κενό τέρμα για το 1-1. Ηταν το γκολ Νο76 για τον Πορτογάλο στο Champions League, με το οποίο άφησε πίσω τον Μέσι. Μετά το γκολ η ομάδα του Αντσελότι ήταν σαφώς ανώτερη και στο 41' θα μπορούσε να έχει βάλει ένα γκολ-μισή πρόκριση. Ο Μαρσέλο έβγαλε αριστερά στον Ισκο, ο οποίος έκανε πολύ καλό γύρισμα και ο Χάμες φάτσα με την εστία έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης το σκαστό σουτ του Μαρσέλο πέρασε έξω.

Η Ρεάλ προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως γρήγορα τα σχέδιά της διαλύθηκαν. Ο Μαρσέλο έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μπέιλ και από το πουθενά η Γιουβέντους βρήκε κόντρα στην εξέλιξη της οποίας ο Καρβαχάλ έκανε πέναλτι στον Τέβες χώρις να δεχτεί ούτε κίτρινη!!!. Στο 57' ο Αργεντινός έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα και νίκησε τον Κασίγιας για κάνει το 2-1, που έδωσε έξτρα αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Αλέγκρι, ο οποίος στο 65' έβαλε τον Μπαρτσάλι στη θέση του Στουράρο και από 4-3-1-2 γύρισε το σύστημα σε 3-5-2. Στο προηγούμενο λεπτό ο Ρονάλντο για λίγο δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν.

Στο τελευταίο κομμάτι του ματς η Ρεάλ ήταν αγνώριστη. Χωρίς ιδέες, χωρίς κίνηση, χωρίς φρεσκάδα, το μόνο που έκανε συνέχεια ήταν να γεμίζει την περιοχή των Τορινέζων που με τρεις υψηλοσωμους κεντρικούς αμυντικούς καθάριζαν κάθε μπάλα. Μάλιστα, η τελευταία μεγάλη φάση στο ματς ήταν για την Γιουβέντους, όμως ο Φερνάντο Γιορέντε (έχει 9 γκολ σε βάρος της Ρεάλ) δεν μπόρεσε να πιάσει όπως ήθελε την κεφαλιά μετά την τηλεκατευθυνόμενη εκτέλεση φάουλ του Πίρλο και ο Κασίγιας μπλόκαρε μάλλον εύκολα, με το 2-1 να μένει ως το τέλος.


JUVENTUS-REAL MADRID 2-1

RETI: Morata 9' pt, Ronaldo 27' pt, Tevez rig. 13' st

JUVENTUS
: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Marchisio, Pirlo, Sturaro (19' st Barzagli); Vidal; Tevez (41' st Pereyra), Morata (33' st Llorente).

A disposizione: Storari, Padoin, Pepe, Matri.

Allenatore: Allegri

REAL MADRID
: Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; James, Sergio Ramos, Kroos, Isco (18' st Hernandez); Bale (41' st Jesè), Ronaldo.

A disposizione: Navas, Arbeloa, Coentrao, Silva, Illarramendi

Allenatore: Ancelotti

ARBITRO: Martin Atkinson (ENG)
ASSISTENTI: Mullarkey (ENG), Child (ENG)

QUARTO UFFICIALE: Kirkup (ENG)
ARBITRI D'AREA: Taylor (ENG), Marriner (ENG)

AMMONITI: 5' pt Bonucci, 1' st Tevez, 11' st Vidal, 12' st Marcelo , 30' st Carvajal, 40' st James, 48' st Chiellini

1 σχόλιο:

Vero Juventino είπε...

GRANDE JUVE!!!! συνεχιστηκε η πελατιακη μας σχεση! με ενα θετικο αποτελεσμα μεσα στο μπερναμπεου ειμαστε κομπλε!
θα εχουμε και τον πογκμπα κατα πασα πιθανοτητα.

FORZA JUVE SEMPRE E PER SEMPRE!!!
FINO ALLA FINE!!!