JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Conte : Ήμαστε έτοιμοι και δεν φοβόμαστε κανέναν.


«Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει όλες τις ομάδες με την ίδια στάση, μεγάλες και μικρές. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Μίλαν, η στάση μας δεν πρέπει να αλλάξει σε σύγκριση με τα πρώτα παιχνίδια, θα βρούμε έναν αντίπαλο όσον αφορά την ποιότητα ανώτερη από άλλες προκλήσεις και αυτό θα είναι ένα μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς. Είναι πολύ καλοί στο να ντριμπλάρουν και να έχουν κατοχή μπάλας, είναι πολύ τεχνική ομάδα, θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να έχουμε πρόβλημα : θα παίξει μέσα μας η συνείδηση, από τις αρετές μας και τα λάθη μας».

Ο προπονητής της Γιουβέντους Antonio Conte παρουσιάζει την πρόκληση με τους Rossoneri, με βεβαιότητα, και σεβασμός στον αντίπαλο, αλλά χωρίς κανένα φόβος.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ στη Μίλαν, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΒΟ - «Δεν φοβόμαστε κανέναν - διευκρινίζει ο Conte - θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας με βάση τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου. Αν έχω μιλήσει με τον Πίρλο; Μιλάω πολύ με τους παίκτες μου, το κάνω πάντα, αλλά όχι επειδή παίζουμε εναντίον της πρώην ομάδα του, αλλά επειδή θέλω να ακούσω και να αισθάνομαι τα συναισθήματά τους, τις αντιλήψεις που έχουν. Ως πρώην παίκτης της Μίλαν, ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό για αυτόν. Κιελίνι; Για μένα είναι σούπερ αξιόπιστος. Είδα ότι δεν αντιμετωπίστηκε πολύ καλά από τον Τύπο μετά τον αγώνα με την Κατάνια, αλλά όταν δεχόμαστε ένα γκολ δεν είναι μόνο το σφάλμα ενός παίκτη. Ο Τζιόρτζιο είναι μια εγγύηση, ως παίκτης και ως άνθρωπος» .

«Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας κάνει να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε, ποια πορεία κάναμε τον τρόπο μας και αν ο δρόμος είναι σωστό. Πρέπει να είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς, επειδή αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές. Όχι για μένα δεν πρέπει να πρέπει να φοβόμαστε, γνωρίζουμε ότι εργαζόμαστε και μέρα με τη μέρα ανεβάζουμε την απόδοση μας, θα αξιολογήσουμε το επίπεδο μας ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα. Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε; Τον De Ceglie προτιμώ να μην τον βάλω σε κίνδυνο, ακόμη και χθες στην προπόνηση είχε λίγο πόνο, γι 'αυτό δεν είναι διαθέσιμος. Οι υπόλοιποι είναι όλοι καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: