JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Conte: "Ο στόχος μας; Η προτεραιότητα είναι να επιστρέψει η Γιούβε στις νίκες "


Μετά από τη συνάντηση του περασμένου Σαββάτου με τη Τζένοα, σήμερα η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα έρθει και πάλι εντός έδρας και στο τέλος μιας κουραστικής επτά εβδομάδας θα επισκεφτεί το San Siro, το Σάββατο για να αγωνιστεί απέναντι στην Ιντερ. Ο Antonio Conte μίλησε στα μέσα ενημέρωσης χθες το απόγευμα και επέμεινε ότι η ομάδα του είναι έτοιμοι για την πρόκληση.
Ο αγώνας του Σαββάτου ενάντια στη Τζένοα ήταν το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ο Conte να προβληματιστούν σχετικά με το πώς πλευρά του, επέτρεψε στους τρεις βαθμούς για να ξεφύγει.

«Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας και ίσως το χάσαμε τους δυο βαθμούς εξαιτίας του ότι σταματήσαμε να πιέζουμε και να παίζουμε με ένταση. Το δεύτερο γκολ ήρθε από ένα φάουλ στην μεσαία γραμμή και ο Veloso πέρασε τη μπάλα στη περιοχή στον απαιτούμενο χώρο για να χτυπήσει η Τζένοα και να ισοφαρίσει. Ήταν πολύ απογοητευτικό, για τους παίκτες και τους φιλάθλους, επειδή πιστεύαμε ότι είχαμε τελείωσε το παιχνίδι. Η έντονη ατμόσφαιρα στο γήπεδο δεν πρέπει να σταματήσει, γιατί για μας το να παίζουμε στο σπίτι μας είναι σημαντικό και νιώθουμε ότι ο 12ος παίκτης μας είναι πάντα εκεί».

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει στους ποδοσφαιριστές την απαιτούμενη ώθηση. Οι πρόσφατες εικασίες των μέσων ενημέρωσης είναι ότι οι Τζιόρτζιο Κιελίνι και Milos Krasic δεν έχουν και την καλύτερη απόδοση στο παιχνίδι τους, αλλά ο Conte πιστεύει ότι είναι ζωτικής σημασίας παίκτες και σύντομα θα είναι πολύ καλοί.

«Είναι δύο θεμελιώδεις παίκτες. Ο Κιελίνι είναι ζωτικής σημασίας για την άμυνα και ο Krasic είναι ένας σημαντικός παίκτης, ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες και ο οποίος θα πρέπει να βοηθήσει, μέσω εστιασμένης αθλητικής, τακτικής και ψυχολογικής δουλείας. Θα είμαι πάντα δίπλα τους και ελπίζω ότι το ίδιο θα κάνουν και οι φίλαθλοι μας επίσης. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που μας στηρίζουν».

Ο Αρτούρο Βιντάλ έχασε την αναμέτρηση με τη Τζένοα λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, ο μέσος από τη Χιλή έχει αποκατάσταση του τραυματισμού του και θα μπορούσε να επιστρέψει για τον αγώνα το βράδυ της Τρίτης.

«Χθες ο ίδιος υποβλήθηκε σε μια ξεχωριστή προπόνηση και στη συνέχεια επανήλθε στην ομάδα, οπότε θα πρέπει να είναι διαθέσιμος. ».

Μία από τις λύσεις θα μπορούσε να είναι ο
Fabio Quagliarella. Ο επιθετικός είχε ένα τρομερό ξεκίνημα στην αρχή της περασμένης σεζόν, αλλά μέχρι στιγμής περιορίζεται σε ρόλο κομπάρσου.

«Ήρθε πίσω από ένα άσχημο τραυματισμό, και έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης έχοντας βιώσει και εγώ ένα παρόμοιο τραυματισμό. Είμαι μεγάλος οπαδός του και πιστεύω ότι μπορεί να μας δώσει ένα χέρι μπροστά και να ανεβούμε σε ποιότητα. Χρειάζεται απλά να του δώσουμε την ευκαιρία : αν μου δείξει ότι είναι έτοιμος και είναι όντως καλά, θα την πάρει. Όταν συμβαίνει αυτό, αυτός θα παίξει».

Τέλος, μίλησε για τη συνάντηση που θα γίνει απόψε. Ο Σίνισα Μιχαήλοβιτς έχει συγκροτήσει μια ισχυρή μονάδα στη Φλωρεντία και ο προπονητής της Γιουβέντους είναι ενήμερος από την πλευρά του.

«Αξίζουν πολύ περισσότερο : κατά της Λάτσιο έχασαν ενώ έπαιξαν καλά και άξιζαν να κερδίσουν την Κατάνια. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Φιορεντίνα έχει πολύ καλή άμυνα και έχουν επίσης και καλούς παίκτες όπως οι Γιόβετιτς, Cerci, Gilardino και Vargas πιο μπροστά. Εμείς θα πρέπει να δώσουν προσοχή».


Ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας για το ματς με τη Φιορεντίνα.


Ο Αντόνιο Κόντε έχει μαζί του στην αποστολή 21 παίκτες για το παιχνίδι το βράδυ εναντίον της Φιορεντίνα. Ο Προπονητής έκανε την επιλογή του, ύστερα από την τελική προπόνηση της ομάδας στο Vinovo. Ο Χιλιανός μέσος Αρτούρο Βιντάλ είναι κανονικά στην αποστολή, ενώ ο Gigi Buffon παραμένει εκτός μετά από μια μελανιά που έχει στην πλάτη του, κατά τη διάρκεια της προπόνησης την περασμένης εβδομάδας.


Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα έχει ως εξής:

3 Chiellini
5 Pazienza
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
21 Pirlo
22 Vidal
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
31 Branescu
32 Matri
33 Sorensen

Δεν υπάρχουν σχόλια: