JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Conte: «Η σωστή νοοτροπία»


Ο Antonio Conte ζήτησε από τους παίκτες του να εμφανιστούν με «σωστή νοοτροπία», όπως αρμόζει στη Γιουβέντους στην εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στη Βερόνα την Κυριακή με αντίπαλο την Κιέβο. Η πρόσφατη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των διεθνών υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες είχε ως αποτέλεσμα να έχει απουσίες από την προετοιμασία της ομάδας για το Κυριακάτικο ματς, γι’ αυτό και θέλει να είναι όλοι σοβαροί και να δείξουν πως είναι ομάδα, το θετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι δεδομένο και φάνηκε και στις προπονήσεις της εβδομάδας που πέρασε στο Vinovo.

Ένας εμφανώς χαλαρός Conte ξεκίνησε το πρωί τη συνέντευξη Τύπου του, επιμένοντας ότι η συνάντηση της Κυριακής στο Bentegodi θα είναι μια σημαντική δοκιμασία για τη νέα Γιουβέντους.

«Έχουμε δει μερικά από τα παιχνίδια της Κιέβο, όπως κάνουμε με κάθε ομάδα. Έχουμε μια ιδέα για το πώς παίζουν. Είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να έχουμε επίγνωση του γεγονότος αυτού».

«Έχει ήδη οκτώ βαθμούς, και μόλις έχασε το αήττητο σερί της στο τελευταίο λεπτό κατά της Πάρμα. Ας μην ξεχνάμε ότι αν είχε κερδίσει εκείνο το παιχνίδι, θα ήταν μαζί με εμάς».

«Αλλά έχω μια ομάδα από παίκτες με κίνητρα και θέλουν να επιτύχουν σημαντικά πράγματα με αυτό το κλαμπ. Είμαι βέβαιος ότι θα δούμε επίσης μια πολύ καλή νοοτροπία κατά της Κιέβο».

Η Νίκη με 2-0 της Γιουβέντους επί της Μίλαν και η επιστροφή στις νίκες, μετά από δύο συνεχείς ισοπαλίες εναντίον της Μπολόνια και της Κατάνια έδωσε μια πολύ μεγάλη χαρά σε όλους μέσα στην ομάδα. Όμως ο Conte ήταν απογοητευμένος που δεν έχουν πάρει τους τρεις βαθμούς και από τις δύο συναντήσεις, προσπάθησε ωστόσο να υπογραμμίσει την αξία της εμφάνισης της ομάδας.

«Έχω πάντα μιλήσει σχετικά με τις επιδόσεις. Ενάντια στη Μπολόνια παίζαμε με δέκα λίγο πριν λήξει το ημίχρονο και έγινε λίγο πιο εύκολο το παιχνίδι γι 'αυτούς. Σίγουρα αξίζαμε να κερδίσουμε, φαινόταν σαν να ήταν η ομάδα με το αριθμητικό πλεονέκτημα η Γιουβέντους».

«Βέβαια δεν ήμασταν καλή κατά το πρώτο ημίχρονο κατά της Κατάνια. Αλλά μετά στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν είναι η αφθονία των επιλογών που ο Conte έχει στη διάθεσή του. Η ομάδα είναι γεμάτη με ευέλικτους παίκτες, που μπορούν να προσαρμοστούν σε μια σειρά διαφορετικών συστημάτων και τα πρότυπα του παιχνιδιού.

«Είμαι αρκετά τυχερός να έχω πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες. Πριν από τα παιχνίδια, μπορώ να επιλέγω μία, και να την αλλάζω στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του αγώνα αν χρειαστεί. Αυτό είναι σημαντικό διότι κανένας δεν ξέρει αν θα είναι βασικός η όχι».

Η συζήτηση κατέληξε με την εστίαση σε μεμονωμένους παίκτες. Το παιχνίδι εναντίον των Rossoneri είδε τον Conte να προβαίνει σε αλλαγές στην άμυνα, φέρνοντας τον Bonucci μαζί με τον Barzagli στο κέντρο της άμυνας, και τον Κιελίνι να μετακομίζει στο αριστερό άκρο σαν μπακ. Και έπειτα υπάρχει το επιθετικό «δίλημμα». Ο προπονητής έχει μια αμηχανία με τους πολλούς παίκτες που έχει μπροστά, με πέντε κορυφαίους παίκτες να συναγωνίζονται για μόλις δύο θέσεις.

«Όσον αφορά τον Κιελίνι, αυτός πείθει ως παίκτης, ανεξάρτητα από τη θέση που παίζει, και αυτό είναι που μετράει».

«Ο Βούτσινιτς παίζει ως κύριος επιθετικός με το Μαυροβούνιο, και ο Γιόβετιτς κάθεται ακριβώς πίσω του. Έχω, επίσης, και άλλους παίκτες που έχουν τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες αυτές για να παίξουν καλά σε αυτόν τον ρόλο».

«Ο Quagliarella αναρρώνει από σοβαρό τραυματισμό. Δεν μπορώ να περιμένω από τόσο νωρίς να τον έχουμε πίσω, πρέπει να ανακάμψει ψυχολογικά, όταν φτάσει στα κορυφαία επίπεδα την κατάστασή του θα είμαι σε θέση να τον χρησιμοποιήσω. Αυτός μπορεί να μας δώσει επιπλέον ποιότητα».

«Αν είμαστε στην κούρσα για το πρωτάθλημα; Όταν είσαι στην Γιουβέντους πρέπει να μάθεις να ζεις με την πίεση. Για εμάς αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό».

«Έχουμε παίξει ήδη πέντε παιχνίδια και η αλήθεια είναι πως έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά, κάτι το οποίο μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: