JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Juventus Stadium : 27 Οκτωβρίου ανοίγει η εμπορική "Περιοχή 12"


Στις 27 Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το μεγάλο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται δίπλα στο νέο Στάδιο της Γιουβέντους. Θα λειτουργεί, κάθε μέρα από τις 8 π.μ. έως 20 μ.μ. Το συγκρότημα - 34.000 τετραγωνικών μέτρων συνολικά - θα περιλαμβάνει μια υπεραγορά (E. Leclerc - Conad), ένα πολυκατάστημα, 60 καταστήματα και μπαρ / εστιατόρια όλων των ειδών. Όλα αυτά με την άνεση ενός μεγάλου χώρου στάθμευσης με 2.000 δωρεάν θέσεις στάθμευσης . Το διαφημιστικό spot για το λανσάρισμα της περιοχής 12 όπως ονομάζεται προς τιμή των φιλάθλων της ομάδας που είναι ο δωδέκατος παίκτης της, έχει πρωταγωνιστές τους Pirlo, Marchisio και Sorensen, ντυμένους με τη φανέλα της ομάδας αλλά με κράνη στο κεφάλι βοηθάνε ως καλοί εργάτες στην ολοκλήρωση του έργου .

Μετά τη σκληρή δουλεία έχουν κερδίσει επάξια το μεσημεριανό διάλειμμα με τους εργαζόμενους, τα οποία έργα βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρωσης τους στο χώρο του The Mall.
Και μετά το γεύμα, αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία για λίγο, με ένα αυτοσχέδιο αγώνα με τους εργάτες, ο οποίος ολοκληρώνεται με μια τορπίλη από τον Πίρλο που εξαπολύει και προκαλεί το βρυχηθμό του σταδίου.

Χάρη στην Area12, το Juventus Stadium θα ζει επτά ημέρες την εβδομάδα, είτε η Γιούβε παίζει στο γήπεδο είτε όχι. Και οι φίλαθλοι, από τους οποίους εμπνεύστηκε το όνομα του το εμπορικό κέντρο, θα έχουν ένα νέο τόπο, αφιερωμένο όχι μόνο να μοιραστούν το πάθος τους, αλλά και πολλές ευχάριστες στιγμές του ελεύθερου χρόνου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: