JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Κόντε: «;Έχουμε τη σωστή νοοτροπία»


Η Γιουβέντους μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κιέβο, ωστόσο ο τεχνικός της, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος.

Στην 1η θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Γιουβέντους παρά την ισοπαλία της χωρίς τέρματα απέναντι στην Κιέβο εκτός έδρας. Η εμφάνισή της μπορεί να μην ήταν και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας, Αντόνιο Κόντε, ήταν ευχαριστημένος από την νοοτροπία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

«Δεν μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα, αλλά συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές μου για την θέληση και την διάθεση που έδειξαν. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Έχουμε και πάλι αυτή τη νοοτροπία της μεγάλης ομάδας, αλλά πλέον πρέπει τώρα να το δείξουμε αυτό και στον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά.

«Όποιος ξέρει λίγο από μπάλα και είδε το ματς, θα κατάλαβε ότι τα πράγματα άλλαξαν, πήγαμε για να κερδίσουμε δεν υπάρχει κανένα σύνδρομο με τις θεωρητικά μικρές ομάδες, όχι όταν νικάμε τις μικρές να το θεωρείτε εύκολο και όταν δεν το πετυχαίνουμε να μιλάτε για σύνδρομο, πρέπει να θυμόμαστε από πού ερχόμαστε»...

«Ο τρόπος παιχνιδιού των αντιπάλων μας και σήμερα έδειξε πως μας σέβονται έτσι όπως αξίζει στη Juve, η Κιέβο έπαιζε και αυτή σε υψηλούς ρυθμούς, αλλά εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε την πρωτοβουλία όμως σήμερα δεν μας βγήκαν οι κάθετες πάσες και χρειαζόμασταν λίγη τύχη στα τελειώματα, τύχη που δεν ήρθε λόγω και της κόπωσης 12 διεθνών μας. Αλλά υπάρχουν και οι αντίπαλοι μας και οι 9 βαθμοί του Κιέβο δεν έπεσαν από τον ουρανό».

«Πάντως αν είχαμε κάνει γκολ τις φάσεις των Μαρκίσιο ή Ντελ Πιέρο θα βλέπαμε ένα άλλο παιχνίδι».

«Όλοι οι παίκτες είναι υπολογίσιμοι, περιμένω τη στιγμή που ο κάθε ένας από αυτούς θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για την ομάδα και θα αφομοιώσουν το παιχνίδι, δουλεία μου ως προπονητή είναι να μπορέσω να βγάλω από τον κάθε παίκτη τον καλύτερο του εαυτό».

«Τους τελευταίους τρεις μήνες έχουμε αλλάξει πολλά στην ομάδα. Σίγουρα δεν μπορούμε να απαιτούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πάντα θα παίζουμε για τη νίκη, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό πάντα», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: