JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Μαρότα : «Η ένταξη του Τζιοβίνκο στην Πάρμα είναι προσωρινή».


Η Γιουβέντους διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και σύμφωνα με τον Τζιουσέπε Μαρότα φιλοδοξεί να επανακτήσει το υπόλοιπο 50% άμεσα.

Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής της «κυρίας» ξεκαθάρισε ότι η πορεία του στην Πάρμα διατηρεί προσωρινό χαρακτήρα. Οι φετινές εμφανίσεις του 24χρονου μεσοεπιθετικού έχουν φυσικά προκαλέσει το ενδιαφέρον της «Γιούβε», αφού μεταξύ άλλων ο Τζιοβίνκο κλήθηκε από τον Τσέζαρε Πραντέλι στην «σκουάντρα ατζούρα».

Παρακάτω η τοποθέτηση του Μαρότα σε ιταλικά Μέσα:

«Όταν ένας παίκτης αγωνίζεται στην εθνική Ιταλίας, τότε μπορεί να γίνει μέλος της Γιουβέντους. Η ένταξη του στην Πάρμα είναι προσωρινή, κάτι που αποτέλεσε επιλογή μας. Αποφασίσαμε συνειδητά να τον παραχωρήσουμε, για να δείξει ότι είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και αυτό ακριβώς κάνει».

2 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Μακαρι να γυρισει!Του χρονου θα αγωνιζομαστε σε τρεις διοργανωσεις και εννοειται το βαθος του ροστερ μας θα πρεπει να ναι μεγαλυτερο!πολυ καλος παικτης και σιγουρα θα χει πολλες ευκαιριες να αναδειχθει ακομα περισσοτερο!Επιπλεον κανενας δε θα περιμενει απο τον τζιοβινκο να ναι ενας καινουριος Ντελπιερο οπως περιμεναν οι περισσοτεροι στην προηγουμενη θητεια του,γεγονος αφενος οτι ειναι παραλογη μια τετοια απαιτηση αφετερου αλλος Αλεξ δυσκολα να ξαναυπαρξει!Πλεον φανταζει και ο ιδιος να πιστευει περισσοτερο στον ευατο του,ειναι διεθνης με την εθνικη και για να συνεχισει να ναι θα πρεπει τα καταφερνει και στην γιουβε!

Xristos είπε...

makari re marotta na mas vgaleis mia fora asproprosopous