JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Marotta: "Γιουβέντους συνώνυμο της νίκης"


Ο Giuseppe Marotta χθες το βράδυ έδωσε μια εις βάθος συνέντευξη στο κανάλι της Γιουβέντους. Ο αθλητικός διευθυντής μίλησε για 45 λεπτά και εξέθεσε τις απόψεις του για όλες τις πτυχές του συλλόγου.

Για το παιχνίδι εναντίον της Τζένοα :
«Ήξερα ότι η Τζένοα θα κάνει τα πράγματα δύσκολα για μας, στο 2-1 σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να σφραγίσουμε τη νίκη. Υπάρχει πίκρα για την ισοπαλία, αλλά όχι κατάθλιψη. Είμαστε ακόμα σε ένα μεταβατικό στάδιο της σεζόν. Μετά τη νίκη ενάντια στη Μίλαν ίσως κάποιοι σκέφτηκαν ότι το παιχνίδι με τη Τζένοα, θα είναι ευκολότερο, επειδή το γκολ ήρθε πολύ νωρίς».

Για το έργο Conte :
«Ο Conte ήρθε φέτος στην ομάδα, μαζί με πολλούς νέους παίκτες. Το έργο του ξεκίνησε με διαφορετικές τακτικές σχέδια και χρειάζεται χρόνος για να χτίζει μια νέα ομάδα απ’ την αρχή. Ο Antonio έχει δημιουργήσει μια διαφορετική κουλτούρα σε σχέση με το παρελθόν και υπάρχει ικανοποίηση για το έργο του. Πρέπει να διαχειριστή το υλικό της ομάδας και τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι σε αυτόν, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τα ενδεχόμενα κενά».

Για την ανακοίνωση του Προέδρου σχετικά με τον Del Piero :
« Ο Agnelli ζήτησε από τους μετόχους να ευχαριστήσουν τον Del Piero για τις προσπάθειές του όλα αυτά τα χρόνια. Στους έξω, θεωρήθηκε ως το τέλος της καριέρας του Alessandro με τη Γιουβέντους. Έχει μια μεγάλη αίσθηση του ανήκειν, αλλά η σύμβασή του αναμένεται να τελειώσει τον Ιούνιο του 2012 και η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Οι δυο τους γνωρίζουν ο ένας τον άλλον πολλά χρόνια, εκτιμούν ο ένας τον άλλον και όταν συναντήθηκαν στο Vinovo συμφώνησαν ότι το επεισόδιο έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο Del Piero έδωσε τα πάντα για την ομάδα και μόνο έπαινος του αξίζει. Η Χρησιμοποίηση του παίκτη εξαρτάται από τον προπονητή, που καλείται να επιλέξει τους καλύτερους για κάθε αγώνα και δεν υπάρχει καμία επιρροή. Ο Alessandro είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στην ιστορία της Γιουβέντους και το γνωρίζουμε αυτό όλοι. Υπάρχουν μεγάλες μαρτυρίες για το τι έχει κάνει».

Οι εργασίες δεν τελειώνει ποτέ:
«Σε αυτούς τους μήνες η αναζήτησης και η εργασία συνεχίζεται, χάρη σε όλο το προσωπικό. Είμαστε έτοιμοι να βρούμε νέους παίκτες για να έρθουν στην ομάδα και αυτών που μπορεί να αφήσουν την ομάδα. Δεν είμαστε εδώ σήμερα μιλώντας για την μεταγραφική αγορά, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμαι την αγορά. Έχουμε φτιάξει μια ομάδα με βάση τις ενδείξεις του Conte και των μετόχων. Είναι προφανές ότι οι προπονητές θέλουν παίκτες, αλλά υπάρχει η ανάγκη σεβασμού της στρατηγικής του ιδιοκτήτη. Κοιτάξαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή όσο καλύτερα μπορούσαμε».

Η προσοχή στην Ουντινέζε:
«Το σημερινό μοντέλο της Ουντινέζε μου θυμίζει την Atalanta πριν από μερικά χρόνια. Σε αυτές τις ομάδες δεν υπάρχει η απαίτηση για άμεσα αποτελέσματα. Με τους νέους παίκτες είναι δύσκολο να κερδίσεις στην Ιταλία. Παίζοντας χωρίς φόβο, η Ουντινέζε μπορεί να μείνει κοντά στο επίπεδο με τους άλλους».

Έμφαση στη νεολαία:
«Έχουμε επενδύσει πολλά στους παίκτες της νεανικής ομάδας (primavera) που έχουμε. Ο τομέας της νεολαίας δεν είναι απλώς άλλη μια ομάδα, αλλά ένα στοιχείο που δίνει ζωή και κίνητρα στους παίκτες του μέλλοντος».

Θέμα Krasic :
«Ο παίκτης είναι βελτιωμένος κατά τα τελευταία χρόνια και έχει ειδικές ιδιότητες. Οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής φέτος, ωστόσο, δεν είναι στο επίπεδο των ικανοτήτων του. Πρέπει να επιστρέψει πίσω στα καλύτερά του. Ο Conte κάνει καλή δουλεία με τους παίκτες του και θα βρει τον σωστό τρόπο να τον φέρει πίσω στις καλές εμφανίσεις».

Βούτσινιτς και Vidal:
«Είναι δύο μεγάλοι παίκτες. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ο Conte είχε μια ενιαία στρατηγική και αντ 'αυτού εμφανίζεται ότι μπορεί να βάλει μαζί διαφορετικές τακτικές λύσεις. Ξέρει πώς να αναπτύξει τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Ο Vidal είναι εξαιρετικά ευέλικτος, αυτός είναι που καλύπτει διάφορους ρόλους μέσα στο γήπεδο, ταιριάζει απόλυτα με τις ιδέες του προπονητή. Ίσως δεν μπορείτε να δείτε ακόμα ένα μεγάλο μέρος τον δυνατοτήτων του Βούτσινιτς αλλά δημιουργεί κίνδυνο κάθε φορά που αγγίζει την μπάλα. Σύγχρονος στράικερ με ένα πολύ φυσικό τρόπο, αλλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν ήταν ποτέ υπό αμφισβήτηση».

Conte ιδανικό διευθυντής:
«Ο Conte έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, ξέρει τι θα πει Γιουβέντους, κοιτάζει πάντα να κερδίσει, μια μεγάλη επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και θέλει να κάνει τη δουλειά του και μέχρι τώρα τα καταφέρνει με την τακτική και τη νοοτροπία που έχει περάσει στους παίκτες του».

Μεγάλη ισορροπία στο πρωτάθλημα:
«Το πρωτάθλημα είναι πολύ ισορροπημένο, ιδιαίτερα τώρα δεδομένου ότι οι λεγόμενες «επαρχιακές» ομάδες πάνε για να πάρουν κάτι από όλα τα παιχνίδια. Για παράδειγμα, χάσαμε βαθμούς στο σπίτι μας εναντίον της Μπολόνια και της Τζένοα, η Μίλαν βρέθηκε να χάνει με τρία γκολ από τη Λέτσε αν και κατάφερε να κερδίσει στο τέλος».

Το Scudetto, πάντα έναν στόχο:
«Η λέξη «Scudetto» είναι πάντα στο λεξιλόγιο της Γιουβέντους, ως εκ τούτου είναι πάντα ένας στόχος που παλεύουμε να επιτευχθεί. Ο στόχος μας φέτος είναι να τερματίσουμε στις τρεις πρώτες θέσεις, επίσης, οι παίκτες αγωνίζονται για κάτι σημαντικό. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη».

Η ανάγκη για αλλαγή:
«Όταν έφτασα εδώ, η ομάδα ήταν στο τέλος του κύκλου της, και υπήρχε ανάγκη να αλλάξει. Πέρυσι αγόρασε 14 παίκτες, φέτος έχουμε φέρει 9. Ακόμα δεν έχουν μια δομή στην οποία μπορούμε να εφαρμόσουμε τις τελευταίες πινελιές».

Κιελίνι δεν είναι υπό συζήτηση:
«Ο Κιελίνι είναι ένας διεθνής παίκτης, αυτός είναι που συχνά Γιουβέντους στα παιχνίδια. Αυτός θα μπορούσε να έχει δυσκολία, σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά αυτός δεν είναι σε δίκη. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε την τρίτη ισχυρότερη άμυνα στη Serie A πίσω από Ουντινέζε και Σιένα».

Η κούρσα του τίτλου είναι ανοιχτή:
«Ο στόχος των μεγάλων ομάδων, είναι να παλέψουν για τον τίτλο, αλλά σε αυτή την κούρσα υπάρχουν κι άλλες ομάδες που μπορούν να συμμετάσχουν, όπως η Ουντινέζε».

Για τα λάθη:
«Πρέπει ακόμα να ξεφορτωθούμε μερικές συνήθειες από το προηγούμενο έτος. Ο Conte είναι σε θέση να το επιτύχει αυτό χάρη στο έργο του».


Άμεση νίκη:
«Η στρατηγική μας ήταν να κοιτάξουμε να κερδίσουμε άμεσα, ως εκ τούτου φέραμε παίκτες που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ομάδα αμέσως. Η πίστωση χρόνου έχει τελειώσει, η Γιουβέντους είναι συνώνυμο της νίκης, πρέπει να είναι σταθερή. Όντας διευθυντής της Γιουβέντους με γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά και ευθύνες, οι οποίες είναι υψηλότερες από ό, τι στη Μίλαν ή την Ίντερ. Η Ιστορία της Γιουβέντους είναι μεγάλη και όλοι μας, από τον Agnelli μέχρι και τον τελευταίο, είναι πάντα υπό πίεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: