JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές : Marchisio, Chiellini, Buffon, Vucinic.


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής νίκης ο Claudio Marchisio δήλωσε πανευτυχής μετά το τέλος του αγώνα : «Αυτό το γήπεδο άξιζε μια τέτοια νίκη, το πιστέψαμε ως το τέλος και είχαμε μια επιτυχία που αξίζαμε. Ακριβώς όπως και η ομάδα, πίστευα ακόμη και αν η μπάλα ήταν μακριά. Είμαι τρισευτυχισμένος, όχι μόνο για τα δυο γκολ που έβαλα. Σήμερα θέλαμε όλοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να επιστρέψουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και τα καταφέραμε».

Giorgio Chiellini , δήλωσε για την νίκη της Γιουβέντους : «Το συναίσθημα μου ήταν ότι πάντα είχαμε τον αγώνα στο χέρι. Ήμασταν έτοιμοι για κάθε μπάλα και να αρχίσουμε να ανακάμπτουμε. Ένιωσα από την αρχή, ότι σήμερα θα μπορούσε να είναι μια ειδική βραδιά, γιατί η ατμόσφαιρα του γηπέδου ήταν καταπληκτική και μας βοήθησε να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

«Ήταν καταπληκτικό - λέει ο Gigi Buffon - ένα μεγάλο συναίσθημα για εμάς και για τους οπαδούς. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το πνεύμα και την επιθετικότητα. Ο τρόπος που ερμηνεύονται οι αγώνες τώρα, μας επιτρέπει να γεφυρώσουμε το χάσμα, με τις άλλες ομάδες. Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να γίνει μια ομάδα της αξίας, τον ομάδων του Λίπι και του Καπέλο, σίγουρα έχουμε το πνεύμα και την μεγάλη ηθική δύναμη που βάζουμε στο γήπεδο, εκτός από τη φρεσκάδα που μπορούμε να έχουμε παίζοντας μία φορά την εβδομάδα».
Σε ένα ορισμένο σημείο του παιχνιδιού φαινόταν μαγεμένοι, επειδή παρά τη σαφή υπεροχή, που είχε η Γιουβέντους δεν μπορούσε να σπάσει το αδιέξοδο. Ο Μπουφόν, ωστόσο, δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στη νίκη:
«Σκεφτήκαμε ότι θα άξιζε και παλέψαμε γι 'αυτήν μέχρι το τέλος. Είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς και με τον τρόπο που ήρθαν με μια μεγάλη απόδοση» .

Mirko Vucinic : «Θέλαμε τη νίκη, το αποδείξαμε στο γήπεδο και καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος . Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, με τρέξιμο σε όλο τον αγώνα, ταλαιπωρηθήκαμε αλλά καταφέραμε νε φτάσουμε σε μια δίκαιη νίκη που την αξίζαμε. Είμαστε πρώτοι στην κατάταξη, αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα και απλά συνεχίζουμε».


Συγχαρητήρια στη Γιουβέντους για την εμφάνιση και τη νίκη επί της Μίλαν έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ ο άσος των «ροσονέρι» τόνισε πως το τελικό αποτέλεσμα (2-0) είναι δίκαιο.
Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν πραγματοποίησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Γιουβέντους:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και η Γιουβέντους ήταν καλύτερη από εμάς. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Συγχαρητήρια στη Γιουβέντους για το παιχνίδι που έκανε», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Κλάρεν Ζεεντόρφ στο ίδιο μήκος κύματος με τον Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε : «Ήταν καλύτερη η Γιουβέντους από εμάς. Η ήττα, την οποία θέλαμε να αποφύγουμε, είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας κάνει καλό», δήλωσε ο Ολλανδός άσος στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: