JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Πολλά Goals σε φιλικό προπόνησης.


Ο Antonio Conte είχε την ευκαιρία ( λόγω της Εθνικής ) να δοκιμάσει τη φυσική κατάσταση της ομάδας του σε μια προπόνηση με την τοπική ομάδα Chieri.

Το παιχνίδι, που έγινε χθες το απόγευμα στο Vinovo, βρήκε τη Γιουβέντους να κερδίζει με 9-1 την ομάδα που αγωνίζεται στη Serie D. Τα γκολ πέτυχαν οι Quagliarella και Toni από δύο, ενώ Del Piero, Pazienza, Pepe, Matri και Motta ένα γκολ ο καθένας.

Με το σήμα κατατεθέν πλέον του Del Piero από εκτέλεση φάουλ έδωσε στην Γιουβέντους το προβάδισμα στο 18ο λεπτό. Ο αρχηγός δύο λεπτά αργότερα, πρόσφερε μια ασιστ μετά από την εκτέλεση κόρνερ που εκτέλεσε και βρήκε τον Pazienza που με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 20’.

Ο Quagliarella συνέχισε έπειτα από την επιστροφή του από τραυματισμό και μετά από σουτ του Del Piero που βρήκε στο δοκάρι από κοντά έκανε το 3-0 στο 32’.

Το τέταρτο γκολ το πέτυχε στο 34’ ο Simone Pepe με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από εξαιρετική πάσα του Quagliarella, και λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο ο Quagliarella στο 43’ αξιοποίησε πάσα του Grosso για να κάνει το 5-0.


Ο Antonio Conte ανακάτεψε λίγο την ομάδα του για το δεύτερο ημίχρονο, είχε την ευκαιρία να ρίξει στο παιχνίδι με την πρώτη ομάδα δυο παίκτες της Primavera τους Di Dio και Ruggiero.

Και ήταν ένας νεοεισελθών στο παιχνίδι που επέκτεινε το πλεονέκτημα της Γιουβέντους στο 59ο λεπτό. Ο Toni μετά από σέντρα του Motta με μια κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα γράφοντας το 6-0.


Λίγα λεπτά μετά ο Ruggerio πασάρει καταπληκτικά στον Matri και αυτός παρά την πίεση στέλνει την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία για να κάνει το 7-0 στο 61’.

Ο Niada στο 78’πέτυχε το γκολ της τιμής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ γράφοντας το 7-1.

Toni και Motta έκλεισαν το χορό των γκολ πετυχαίνοντας το 8ο και το 9ο γκολ της Γιουβέντους αντίστοιχα στο 81’ και στο 88’.

Ο αγώνας ήταν ένα καλό τεστ για να δει ο Κόντε την ετοιμότητα ορισμένων παικτών.

JUVENTUS 9-1 CHIERI

GOALS: Del Piero 18, Pazienza 20, Quagliarella 32, Pepe, 34, Quagliarella 43, Toni 59, Matri 61, Niada (pen) 78, Toni 81, Motta 88.

JUVENTUS First half : Storari; Motta, Di Dio, Magnusson, Grosso; Pepe, Pazienza, Gabriel Appelt, Spinazzola; Del Piero, Quagliarella

JUVENTUS Second half : Manninger; Motta, Napoli, Di Dio (Belfasti 79), Grosso; Ruggiero, Pazienza, Del Piero, Quagliarella; Toni, Matri

Manager: Conte



CHIERI First half : Salvalaggio; Salerno, Grancitelli, Balzo, Sandrone; Montante, Cacciatore, Migliore, Caldarola; Santoro, Pasquero

CHIERI Second half : Gozzi; Nicolini, Giai Pron, Corallo, Cochis; Serra, Carpignano, Niada, Colaianni; Lasaponara, Goffredo

Manager: Sesia

Δεν υπάρχουν σχόλια: