JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Κόντε : "Και τώρα Ίντερ".


Κόντε : «Προσπάθησα να διατηρήσω ψηλά την ένταση γιατί μετά από τέτοιο πρώτο μέρος, δεν μπορεί να αφήνεις ανοιχτό το ματς. Και πραγματικά, μας τιμώρησαν στο δεύτερο μέρος. Μετά, ευτυχώς, ήμασταν καλοί. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένας σημαντικός σταθμός στην πορεία μας γιατί παίξαμε με προσωπικότητα, ένταση και αγωνιστική κακία. Μπορεί να υπάρχει στενοχώρια που δεν εκμεταλλευτήκαμε όλες τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στο πρώτο μέρος αλλά το να ξαναμπούμε στο παιχνίδι είναι πολύ θετικό. Τα παιδιά αξίζουν αυτές τις χαρές και πρέπει να τους συγχαρώ. Είναι σωστό να προσαρμόζεις τις ιδέες σου στα χαρακτηριστικά των παιχτών». «Ο Elia ήρθε την τελευταία μέρα των μεταγραφών, πήγε δυο φορές στην εθνική του, δεν έχει προπονηθεί πολύ μαζί μας, πρέπει να ενταχθεί στο παιχνίδι μας». «Η Ίντερ έχει σπουδαία ομάδα και μοιραία την σκεφτόμουν κατά την διάρκεια του σημερινού αγώνα. Μάλιστα, στο τέλος του παιχνιδιού υπενθύμισα στους ποδοσφαιριστές μου το επερχόμενο ματς με την Ίντερ, για να μην χάσω χρόνο».

Μάτρι : «Το γκολ μου με τη Φιορεντίνα ήταν σπουδαιότερο από αυτά με την Τζένοα. Χρειαζόμασταν τη νίκη και τη πήραμε. Ο προπονητής μας είχε ζητήσει να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες μας. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι τέθηκε υπό διεκδίκηση. Στο τέλος πήραμε τη νίκη και αυτό είναι σημαντικό».

Πέπε : «Παίξαμε φανταστικά στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι με περισσότερα γκολ, καθώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος πάθαμε μπλακ-άουτ, ειδικά στα πρώτα δέκα λεπτά, κάτι το οποίο δεν πρέπει να συμβεί ξανά».

1 σχόλιο:

Stelios είπε...

kai twra...TSONTA!! vu8ise tous k allo omadara!!