JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Krasic : «Είμαι μια χαρά. Με τη Μίλαν θα γίνει ένας θεαματικός αγώνας».


O Milos Krasic έχει δώσει μια σύντομη συνέντευξη στη Rai Sport για το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν . Ο Σέρβος, παίκτης της Γιουβέντους μίλησε και για τον αγώνα και το γκολ που πέτυχε στο Massimino εναντίον της Κατάνια:

«Είμαι καλά τώρα. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού πριν λίγο καιρό, αλλά είμαι ευτυχής και έχω αναρρώσει γρήγορα. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα εναντίον της Κατάνια, αλλά σε μια μεγάλη ομάδα δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αυτό που μετράει είναι το πνεύμα της ομάδας στην οποία όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίζει η Γιουβέντους».

Από τον αγώνα το βράδυ της Κυριακής: «Την Κυριακή θα τεθούν αντιμέτωπες δύο μεγάλες ομάδες. Πιστεύω να γίνει ένας θεαματικός αγώνας, θα παίξουμε σε ένα γεμάτο στάδιο με μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ετοιμαζόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, γνωρίζοντας ότι σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν έχουμε ενισχυθεί με την έλευση μεγάλων παικτών όπως ο Πίρλο, ο Βούτσινιτς και ο Vidal. Χάρη σ 'αυτούς, η Γιουβέντους είναι πολύ πιο κοντά στις Μίλαν, Ίντερ και Νάπολι» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: