JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Μπουφόν: «Το Juventus Stadium μας δίνει μεγάλη βοήθεια, η Μίλαν συνεχίζει να είναι φαβορί για το πρωτάθλημα...Μίλησε και για Chiellini και Marchisio


Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους από τη Φλωρεντία όπου βρίσκετε με την αποστολή της Εθνικής μιλάει για το ντέρμπι της Κυριακής και για τους συμπαίκτες του: «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά παραμένουμε προσγειωμένοι με τα πόδια σταθερά στη γη: και τον περασμένο χρόνο ξεκινήσαμε καλά αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τα γνωστά αποτελέσματα. Πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια προσωπικότητα και αποφασιστικότητα που δείξαμε κατά της Μίλαν». «Βλέπουν πάντα την αναξιότητά του Τζιόρτζιο σε κάποιες στιγμές και όχι την αξία των αντιπάλων». «Δεν τα πήγε καλά μόνο εναντίον της Μίλαν. Από την αρχή της σεζόν έχει μια πολύ υψηλή απόδοση».

Ο Gigi Buffon από την αποστολή της εθνικής ομάδας ανταποκρίνεται σε πολλές, πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη μαγική στιγμή που ξανά ζει με τη Γιουβέντους. «Είμαι χαρούμενος με το πώς πάνε τα πράγματα », είπε ο τερματοφύλακας, αλλά στη συνέχεια επιβραδύνει το εύκολο ενθουσιασμό που επικρατεί σε όλους τους οπαδούς: «Η αίσθησή μου έχει παραμείνει ίδια όπως το βράδυ της Κυριακής, μετά τη νίκη κατά της Μίλαν. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι εναντίον των Rossoneri, και μου άρεσε ιδιαίτερα το πνεύμα με το οποίο αναζητήσαμε τη νίκη και τον τρόπο που την πήραμε. Την Κυριακή το βράδυ, όμως, πήραμε μόνο τρεις βαθμούς στην κατάταξη. Πήραμε την έβδομη για δύο χρόνια στη σειρά, επειδή δεν είχατε συνέχεια στην απόδοση και στα αποτελέσματα. Πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια προσωπικότητα και αποφασιστικότητα που δείξαμε κατά της Μίλαν. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά παραμένουμε προσγειωμένοι με τα πόδια σταθερά στη γη: και τον περασμένο χρόνο ξεκινήσαμε καλά αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τα γνωστά αποτελέσματα. Η Milan πληρώνει τους πολλούς τραυματισμούς, αλλά δεν μπορώ να τους βγάλω έξω από το παιχνίδι του τίτλου. Νομίζω ότι οι Rossoneri εξακολουθούν να είναι το φαβορί για την τελική επιτυχία».

«Έχω την ευχαρίστηση να παίζω με τους φίλους μου στη Γιουβέντους και πρέπει να πω ότι με αυτούς στην άμυνα αισθάνομαι ασφαλής κάτω από τα δοκάρια».

"Κιελίνι; Οι Ιταλοί έχουν μικρή μνήμη "- Ο Μπουφόν υπερασπίστηκε με πάθος τον συμπαίκτη του Κιελίνι : «Μετά τα παιχνίδια με τις Μπολόνια και Κατάνια είχα την επιβεβαίωση ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ μικρή μνήμη και οι Ιταλοί άλλαξαν τις ιδέες τους μέσα λίγες ώρες χωρίς να αξιολογήσουν τίποτα. Ο Τζιόρτζιο είναι πολύ γενναιόδωρος και συχνά πρόθυμα αναλαμβάνει τα καθήκοντα που του αναθέτουν οι προπονητές του όσο δύσκολα και επίπονα είναι. Μερικές φορές, ένα αρνητικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού χαλάει την καλή εικόνα και επηρεάσει τα 90 λεπτά που έπαιξε καλά. Βλέπουν πάντα την αναξιότητά του Τζιόρτζιο σε κάποιες στιγμές και όχι την αξία των αντιπάλων» .

"MARCHISIO αποφασιστικός» - λόγια εκτίμησης και για τον Marchisio: «Όχι μόνο τα πήγε καλά εναντίον της Μίλαν, αλλά από την αρχή της σεζόν ότι έχει μια πολύ υψηλή απόδοση και όλα όσα κάνει η εμπιστοσύνη και η ευαισθητοποίηση σας να είναι σημαντικός παράγοντας είναι σίγουρα βοηθά. Ποτέ πριν τους τελευταίους μήνες δεν ήταν τόσο αποφασιστική και σημαντικό. Πιστεύω ότι όλα όσα κάνει με εμπιστοσύνη και με ευαισθητοποίηση είναι σημαντικός παράγοντας που σίγουρα βοηθάει. Ποτέ πριν τους τελευταίους μήνες δεν ήταν τόσο αποφασιστικός και σημαντικός».

JUVENTUS ΣΤΑΔΙΟ - «Παίξαμε στο σπίτι μας και η απτή υποστήριξη του λαού μας είναι σημαντική, εναντίον της AC Milan οι οπαδοί μας έδωσαν ενέργεια όταν ήμασταν κουρασμένοι, η θερμότητά τους αυτή τη στιγμή μας δίνει ένα ισχυρό χέρι βοήθειας. Φέτος έχουμε τη τύχη να παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα που μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε την εργασία και να φτάσουμε στην κορυφή αγώνα με τον αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: