JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ο Σερβικός Τύπο αποθεώνει τον Πίρλο: «Είναι ένας καλλιτέχνης του ποδοσφαίρου».


Τα μέσα ενημέρωσης του Βελιγραδίου αποθεώνουν την απόδοση του Andrea μέσα στο Μαρακανά, "Παίζει με απίστευτη άνεση, η κάθε κίνηση του είναι λογική, είναι πάντα στο σωστό μέρος, με ταχύτερο ρυθμό από τους αντιπάλους".

Στον απόηχο του αγώνα Σερβίας-Ιταλίας που έληξε ισόπαλο με 1-1, ένα παιχνίδι που όλοι νόμιζαν ότι είναι ένα ματς με υψηλό κίνδυνο για την ασφάλεια του, αλλά το οποίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ηρεμία και χωρίς επεισόδια, ο Σερβικός Τύπος σήμερα εξήρε την απόδοση εθνική Ιταλίας. «Από το πρώτο λεπτό, η εθνική Ιταλίας απέδειξε ότι έχει παίκτες που αξίζουν τα τέσσερα αστέρια που φορούν στο στήθος τους και υπενθυμίζουν στους αντιπάλους τους πως αντιμετωπίζουν μια ομάδα που είναι τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια», γράφει η εφημερίδα « Press ». Η «Sport» αναφέρεται στον πρώην εθνικό προπονητή Ίλια Πέτκοβιτς, σύμφωνα με τον οποίο, «Η Ιταλία είναι μια ομάδα που διορθώνει τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Οι Ιταλοί παίζουν για αυτό που χρειάζονται, και έτσι έγινε σήμερα. Η Εθνική ομάδα του Πραντέλι είναι πολύ καλά οργανωμένη, μια ομάδα που παίζει με άριστη κατάσταση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Μια άλλη αθλητική καθημερινή εφημερίδα η «Sportski Zurnal» εξυμνεί το παιχνίδι του Αντρέα Πίρλο, που τον περιγράφει ως " καλλιτέχνη ". Σε ένα πλαίσιο με τίτλο «Ο χορός του παλιού δασκάλου», μαζί με μια φωτογραφία του μέσου από τη δράση του χθες στο Μαρακανά, η εφημερίδα γράφει ότι ο Αντρέα Πίρλο είναι η «απόδειξη ότι το ποδόσφαιρο έχει ακόμα μια σύγχρονη ψυχή». Και συνεχίζει για την απόδοση του «Παίζει με απίστευτη άνεση, η κάθε κίνηση του είναι λογική, είναι πάντα στο σωστό μέρος, με ταχύτερο ρυθμό από τους αντιπάλους ο Αντρέα Πίρλο είναι ένας από τους τελευταίους καλλιτέχνες του ποδοσφαίρου. .».

Δεν υπάρχουν σχόλια: