JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Μαρότα : «Δεν μας ενδιαφέρει ο Τέβεζ».


Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους αρνήθηκε τα σενάρια που θέλουν τους «μπιανκονέρι» να είναι σε συζητήσεις με την Σίτι για τον Αργεντινό επιθετικό.

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να αποτελέσει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Κάρλος Τέβεζ ο οποίος είναι πλέον… ξένο σώμα στους «πολίτες».

Αρκετές από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι και η Γιουβέντους σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα. Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής της «γηραιάς κυρίας», Τζουσέπε Μαρότα, διέψευσε αυτά τα σενάρια.

«Να λέγονται τέτοια πράγματα για την Γιουβέντους, είναι απόλυτα λογικό, αλλά εμείς ποτέ δεν μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Κάρλος Τέβεζ. Έχουμε μία πλήρη ομάδα. Ξέρουμε τις δυνατότητες του Τέβεζ, αλλά αυτό είναι πολύ μακρινό από το να κινηθούμε για την απόκτησή του», είπε ο Μαρότα.

2 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Προς το παρον οι αναγκες μας δεν ειναι για την θεση του επιθετικου αλλα για την αμυνα!αριστερο μπακ και ενα ακομα σεντερ μπακ!παρολαυτα να καταφερει ο μαροτα να τον παρει με καποιο σχετικα καλο ποσο θα ναι σιγουρα ενισχυση και αγωνιστικη αλλα και σε θεμα πρεστιζ!
Παρεπιπτοντως μιας και ο ορος italjuve ειναι στην μοδα να παρει τον Μοντολιβο!ο μονος ποδοσφαιριστης της ιταλιας που μπορει να διαδεχτει τον πιρλο!

Xristos είπε...

exeis dikio dimitri gia ton montolivo oti mporei na ginei o anti-pirlo. alla exo diavasei oti o marrone mporei na ginei o neos pirlo afou o conte tou eipe na min dothei daneikos stin siena kai na parameinei sto roster