JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

O Matri αγωνίζεται για ένα άλλο καλό σκοπό.


Ήταν μια ωραία εβδομάδα για τον Alessandro Matri. Ο επιθετικός της Γιούβε πέτυχε τρια γκολ εναντίον της Τζένοα και της Φιορεντίνα, και επίσης είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ στο San Siro. Ενώ συνεχίζει να έχει εντυπωσιακές επιδόσεις και να τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες, ο Matri συμβάλλει επίσης σε ένα άλλο καλό σκοπό - την καταπολέμηση της λευχαιμίας.

Δύο ημέρες μετά την αξέχαστη νίκη του Σαββάτου, ο Matri ήταν πίσω στο Μιλάνο, δίνοντας αίμα στο Νοσοκομείο San Raffaele. Το δείγμα του στη συνέχεια θα αξιολογηθεί και θα καταχωρηθεί στο σύστημα για να δουν αν θα μπορούσε να είναι συμβατός με ένα από τα πολλά που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο Matri βρήκε λίγο χρόνο να μιλήσει για το παρόν στους δημοσιογράφους και εξήρε την εμφάνιση της ομάδας του εναντίον της Ίντερ :

«Πέρα από τη νίκη, είχαμε και μια μεγάλη απόδοση με την Ίντερ. Είμαστε ανταγωνιστικοί, είμαστε στη μέση μιας καλής σειράς αποτελεσμάτων και υπάρχει ένα θετικό συναίσθημα σε όλους μας. Το παιχνίδι του Σαββάτου έχει ήδη ξεχαστεί, εμείς ήδη σκεφτόμαστε την συνάντηση της Κυριακής με την Napoli».

Σε ερώτηση αν βοηθάει το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται η Γιουβέντους στα κύπελλα Ευρώπης ο Ματρι είπε : «Ειλικρινά θα ήθελα να ήμασταν και να παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ ... Ίσως από φυσική άποψη, να έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά μετράει το κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια και η κούραση είναι σε δεύτερο επίπεδο. Από αυτή την άποψη, μπορούμε να υπολογίζουμε στο Conte που κρατά πάντα ψηλά τη συγκέντρωση μας σε όλα τα είδη των παιχνιδιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: