JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Σήμερα στο Vinovo ο Agnelli να μιλήσει με Del Piero. Οι οπαδοί προετοιμάζονται για κινητοποίηση.


Την Τρίτη το πρωί, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των μετόχων, ο Πρόεδρος Andrea Agnelli ανακοίνωσε προκαλώντας έκπληξη ότι αυτό θα είναι το τελευταίο έτος του Del Piero στην Γιουβέντους. Χθες το βράδυ, μετά από δύο μέρες ήρθε η απάντηση του αρχηγού της Γιουβέντους, μιλώντας στην σατυρική εκπομπή "Striscia la Notizia" είπε: "Ας πούμε ότι ο πρόεδρος μου θύμισε προκαταβολικά τη λήξη του συμβολαίου μου". Απάντηση που πιστοποιεί την ένταση μεταξύ των δυο μερών.

Σήμερα, ωστόσο, σύμφωνα με την «La Gazzetta dello Sport", θα υπάρξει η αναμενόμενη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο. O Andrea Agnelli, είναι αναμενόμενο και πιθανό να βρεθεί στο Vinovo για να τα πουν οι δύο τους για μερικά λεπτά για να ξεχωρίζουν και να σχολιάσουν όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες. Ο Πρόεδρος θα πρέπει να συζητήσει και να διευκρινίσει κάποια πράγματα με τον Del Piero, δείχνοντάς του το σεβασμό που του αξίζει.
Οι φίλαθλοι της Γιουβέντους, εν τω μεταξύ, είναι έτοιμοι να κινητοποιηθούν. Σύμφωνα με την «La Gazzetta dello Sport", αύριο το βράδυ στο γήπεδο θα πάρουν θέση, και όπως όλα δείχνουν θα τεθούν δυνατά στο πλευρό του καπιτάνο δείχνοντας την αγάπη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: