JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Marchisio προειδοποιεί: «Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά με την Ίντερ»


Ο μέσος της Γιουβέντους: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν εμπιστεύεστε, γιατί η Inter έχει ξεκινήσει τη σεζόν άσχημα, αλλά εναντίον μας θα έχει μεγάλο κίνητρο. Στην κορυφή είναι μια χαρά, ακόμα και αν η διαφορά θα μπορούσε να είναι πιο μεγάλη».

Η Γιουβέντους βρίσκεται στην ευλογημένη μοναξιά της κορυφής (πρώτη φορά από το Calciopoli) δίνει ενθουσιασμό σε ολόκληρο τον κόσμο της. Ο Claudio Marchisio μιλάει για το ματς με τη Φιορεντίνα αλλά και το επόμενο ματς μάσα στο Μιλάνο.

« Στην κορυφή είναι καλά, αν και υπάρχει κάποια λύπη για τους χαμένους βαθμούς, διότι η απόσταση από την δεύτερη θα μπορούσε να είναι υψηλότερη - Θα ήταν σημαντικό να κερδίσουμε τη Φιορεντίνα κατά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά αλλά δεν θα μπορούσαμε να ξαναζήσουμε τον αγώνα εναντίον της Τζένοα. Αλλά αυτή τη φορά καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

«Είναι ένα παιχνίδι που δεν εμπιστεύεστε, γιατί η Inter έχει ξεκινήσει τη σεζόν άσχημα, αλλά εναντίον μας θα έχει μεγάλο κίνητρο. Είναι μια μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμη για το παιχνίδι. Θα αυξήσει το ρυθμό της και μθα θέλει να μας κερδίσει, αλλά έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε την πορεία μας ακόμα και στο San Siro» .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tha einai polu kala gia thn juve an parei 4 bathmous apo napoli inter

Stelios είπε...

panw ap ola to match st milano! o matri ta eipe kala. to varos k t agxos einai sthn inter! s auto to match oi paiktes mas na to pw wma, 8a kaulwsoun an paroun to 3ponto! k me napoli siga...vpepoume... pantws 8elw nikh me inter k as xasoume st napoli, pragma duskolo mias k to h8iko 8a nai st upsh!!!