JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Σφίγγει τα δόντια ο Πίρλο, έξω ο Ντε Τσέλιε.


Στιγμές αγωνίας από χθες το απόγευμα και με το φόβο να μην δώσει το παρόν στον αγώνα ο Αντρέα Πίρλο μετά το πολύ οδυνηρό χτύπημα στο γόνατο που υπέστη. Για μερικά λεπτά, υπήρχε ο φόβος για τα χειρότερα. Ο αποφασιστικός παράγοντας θα είναι η διάγνωση που θα γίνει σήμερα το πρωί, αλλά ήδη το βράδυ ένιωσαν μια σχετική αισιοδοξία στη Γιουβέντους. Ο Πίρλο όπως όλα δείχνουν θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει εναντίον της Μίλαν.

Είναι, επίσης, και επιθυμία του Conte, ο οποίος δεν θα ήθελε με τίποτα να δει τον Πίρλο να εγκαταλείπει τη θέση του στο κέντρο του γηπέδου. Ακόμη περισσότερο σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, που ο Πίρλο θα συναντηθεί με το παρελθόν του. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως επισήμανε ο τεχνικός της Γιουβέντους, οι επιλογές δεν λείπουν: " Είμαι τυχερός που έχω στη μεσαία γραμμή πολλές εναλλακτικές, μια σημαντική επιλογή, η οποία μου δίνει την ευκαιρία παίξει με δύο ή τρεις κεντρικές μέσους . " Ήδη, Πίρλο, Marchisio και Vidal για τις δύο θέσεις στην περίπτωση που θα παίξει με το 4-2-4, αλλά και στην παραλλαγή του με ένα μόνο κεντρικό στο 4-1-4-1.

Φυσικά, εκτός από την μακρά απουσία του Iaquinta, σήμερα δεν θα είναι στη διάθεση του και ο De Ceglie που δεν θα παίξει: « Προτιμούμε να μην τον βάλουμε σε κίνδυνο, ακόμα αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις , επομένως, η πλήρης γραμμή της άμυνας θα αποτελείται από τους Lichtsteiner, Grosso, Barzagli και Chiellini που θα έχει το βάρος του μαρκαρίσματος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Η πιθανή εντεκάδα λοιπόν που θα παρατάξει στο αποψινό παιχνίδι ο Conte θα είναι :

JUVENTUS (4-4-2): Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Grosso, Pepe, Pirlo, Marchisio, Giaccherini, Del Piero, Vucinic.

Αλλαγές : Storari, Bonucci, Vidal, Elia, Krasic, Quagliarella, Matri.

MILAN (4-3-1-2): Abbiati, Zambrotta, Thiago Silva, Nesta, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Cassano.

Αλλαγές : Amelia, Yepes, Bonera, Aquilani, Emanuelson, Inzaghi, El Shaarawy.

Δεν υπάρχουν σχόλια: