JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ο Πρόεδρος μίλησε για όλα στη Γενική συνέλευση των μετόχων.


Ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι μίλησε στους μετόχους της ομάδας στην γενική συνέλευση, η οποία γενική συνέλευση ενέκρινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 120 εκ. ευρώ. Άσκησε σκληρή κριτική στην προηγούμενη διοίκηση για το ότι απαξίωσε την ομάδα αγωνιστικά και επισήμανε τη βούληση που έχει η Exor ως βασικός μέτοχος να βοηθήσει την ομάδα, ευχαρίστησε τον ξάδερφο του Τζόν και εκθείασε τον προπονητή Αντόνιο Κόντε και είπε επίσης ότι το μόνο συνδετικό κομμάτι της παλιάς με τη νέα Γιουβέντους είναι ο Αρχηγός της ο οποίος παίζει για τελευταία χρονιά με την ασπρόμαυρη φανέλα..

«Το γήπεδο το θελήσαμε πολύ δυνατά ήδη από τη δεκαετία του '90 και πραγματοποιήθηκε μεταξύ 2008 και 2011. Αυτό μαρτυρά επίσης ότι, και μου αρέσει να το επαναλαμβάνω, μια οραματική οπτική από πλευράς του Gruppo Exor και μια ικανότητα να επενδύσει και στις πιο δύσκολες στιγμές. Πράγματι, η επένδυση ξεκίνησε το 2008 όταν άλλαξε δραματικά το μακροοικονομικό πλαίσιο και ξεκίνησε η κρίση στις χρηματοπιστωτικές αγορές που ζούμε ακόμα και σήμερα, μια ισχυρότατη ασυνέχεια με το παρελθόν: είμαστε ο πρώτος σύλλογος στην Ιταλία που κατάφερε να φέρει σε πέρας ένα παρόμοιο πρότζεκτ και είμαστε ο πρώτος σύλλογος που κατάφερε να φτάσει τους βασικούς ευρωπαίους ανταγωνιστές του. Πιστεύω ότι αυτό ακριβώς σηματοδοτεί μια ισχυρή συνέχεια. Ο μόνος δεσμός με τα πρόσφατα γήπεδα της Juventus, το Comunale, το Delle Alpi, το Stadio Olimpico και τώρα το Juventus Stadium είναι ο αρχηγός μας Alessandro Del Piero, στον οποίο θα αφιέρωνα ένα χειροκρότημα καθώς θέλησε δυνατά να μείνει με μας ακόμα έναν χρόνο, τον τελευταίο του με τα bianconero χρώματα».

«Έχει φτάσει για τη Juventus η αναγκαιότητα της αλλαγής, και όπως είπε ένας μεγάλος θεολόγος αλλαγή δεν γίνεται χωρίς δυσκολίες, ακόμα και όταν πας από το χειρότερο στο καλύτερο, αναγνωρίζω ότι το 2010-11 ήταν μια δυσκολότατη χρονιά για την οποία είχε προβλεφθεί ότι θα υπήρχαν σημαντικές ζημιές για την αντιμετώπιση των οποίων γεννήθηκε το πενταετές σχέδιο που εγκρίθηκε τον Ιούνιο και βρίσκεται στη βάση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που γίνεται σήμερα. Ένα πενταετές σχέδιο που όμως είναι αποσυνδεδεμένο από τα αθλητικά αποτελέσματα. Αυτά, το ξέρουμε, είναι η βάση ύπαρξης αυτού του συλλόγου και αυτός ο σύλλογος γνωρίζει πως έχει έναν μοναδικό στόχο: να επιστρέψει στις νίκες. Γνωρίζουμε όμως ότι η διαδρομή είναι δύσκολη, υπάρχουν εμπόδια μπροστά μας και δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε ψευδαισθήσεις σε κανέναν για τη σεζόν που τρέχει. Ξεκινήσαμε μια πορεία το 2010/2011 και εν μέρει την ολοκληρώσαμε αυτή τη σεζόν. Έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που όμως πρέπει να βελτιωθεί, ως προς τη στάση της, την αποφασιστικότητα, τον τσαμπουκά. Αλλά είναι μια ομάδα ανταγωνιστική, σε θέση να τρέφει φιλοδοξίες για αποτελέσματα που αποτελούν συστατικό μέρος της παράδοσης αυτού του συλλόγου».

«Το πενταετές σχέδιο υποδεικνύει την πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί, σε αυτό το πλαίσιο δίνεται έμφαση στις επενδύσεις στο νεανικό τμήμα του συλλόγου, η προσοχή μας είναι στραμμένη στην αυτόνομη ικανότητα δημιουργίας εσόδων, κυρίως μέσω του γηπέδου αλλά και στον έλεγχο των δαπανών. Αυτοί είναι οι στόχοι που θέσαμε και βρίσκονται στη βάση του αναπτυξιακού σχεδίου που με τη σειρά του είναι στη βάση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Ο ισολογισμός της περιόδου 2010-2011 είναι ο χειρότερος στην ιστορία της Juventus και περιλαμβάνει δυο στοιχεία: από τη μια πλευρά τις θετικές επενδύσεις, επομένως εκείνες για το γήπεδο που έγιναν μεταξύ 2008 και 2011, αλλά από την άλλη και τέσσερα χρόνια ανικανότητας ανανέωσης του αθλητικού τομέα του συλλόγου που, όπως είπα και στο παρελθόν, έβαλε νερά στον κινητήρα, πρόκειται για έναν ισολογισμό που έχω ήδη χαρακτηρίσει ανυπόφορο ως προς τη ζημία που δημιούργησε αλλά αποτελεί επίσης αποτέλεσμα της βούλησης να διατηρηθεί μια Juve ανταγωνιστική ώστε να μπορέσει να φιλοδοξήσει στη νίκη, έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία της, ευχαριστώ την Exor που ήδη υποστήριξε αυτό το σχέδιο καταβάλλοντας το μερίδιο της, συμμεριζόμενη στις κατευθυντήριες γραμμές και εκφράζοντας την ετοιμότητα να μας υποστηρίξει. Από την άλλη, πιστεύω ότι πρέπει να απευθυνθεί ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον ξάδερφό μου John, καθώς η αλλαγή στη Juve που γεννήθηκε με τον ερχομό μου στη Juventus είναι καρπός και της αποφασιστικότητάς του να ξαναφέρει την ομάδα και το σύλλογο στην κορυφή. Επομένως, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" πάει και σε αυτόν».

«Προσωπικά, πιστεύω δυνατά στη δυναμικότητα των διοικητικών παραγόντων που εργάζονται καθημερινά και του νέου ηγέτη, Antonio Conte", θέλω να εκφράσω την εμπιστοσύνη μου στην ικανότητα υλοποίησης του πρότζεκτ ώστε να επιστρέψει η Juventus στις νίκες, επιτυγχάνοντας και διατηρώντας την οικονομική και χρηματοδοτική ισορροπία. Το πιστεύω δυνατά και δουλεύουμε όλοι για να πετύχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

«Τέλος, εύχομαι και οι μέτοχοι της μειοψηφίας να ακολουθήσουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εκτός από την ομάδα στην καρδιά μου έχω και τους tifosi. Και πιστεύω ότι σε αυτή την αίθουσα οι μέτοχοι είναι και tifosi».

«Ελπίζω να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε σε αυτή την έδρα τα επόμενα χρόνια, όχι για να μιλήσουμε για μια βαθιά ανανέωση αλλά για τα αποτελέσματα που πετύχαμε και να μπορέσουμε να ζήσουμε μαζί στιγμές χαράς», κατέληξε ο Andrea Agnelli.

Πηγή :
http://ungobboaatene.blogspot.com/2011/10/andrea-agnelli.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: