JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Gentile : «Γιουβέντους καλύτερη από τις προβλέψεις. Το μέλλον του Κιελίνι εξαρτάται από τον Bonucci»


Ο Claudio Gentile , το καλύτερο δεξί μπακ που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα στην ιστορία της Γιούβε μίλησε στα μικρόφωνα του «Mana mana Radio Sport 24» και έκανε τον απολογισμό της νέας αμυντικής λειτουργίας της Γιουβέντους :

«Ο Κιελίνι αν θα μείνει στην αριστερή πλευρά θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση στα επόμενα παιχνίδια του Bonucci. Είναι μια πολύ αποτελεσματική παραλλαγή που μπορεί να βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης. Ο Κιελίνι έχει ισχύ και δύναμη, μπορεί να κάνει κάθε ρόλο στην άμυνα, αλλά και πάλι λέω, ότι θα εξαρτηθεί από τις επιδόσεις του Bonucci που θα καθορίσει τη μελλοντική θέση του Κιελίνι . Ο Lichsteiner είναι σίγουρα ο καλύτερος fullback τα τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους. Ο Marchisio έχει τεράστια προσόντα, ευτυχώς, δεν παραχωρήθηκε στη Ρόμα. Είναι ωραίο δίδυμο με τον Πίρλο».

Και συνεχίζει ο Τζεντίλε λέγοντας ότι η Γιουβέντους μπορεί να αγωνιστεί για τον τίτλο : «Η Γιουβέντους μέχρι τώρα τα πάει καλύτερα από το αναμενόμενο, αυτή η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο έξυπνο, έντονο και δυναμικό. Ο Conte έχει νοοτροπία νικητή, η ομάδα είναι ενωμένη και το νέο γήπεδο βοηθάει, «είναι ο δωδέκατος παίκτης». Υπάρχει αισιοδοξία, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Το ομαδικό πνεύμα είναι εξαιρετικό, ακόμα και αν η Μίλαν φαινόταν κουρασμένη. Αυτό η Γιουβέντους θυμίζει τη Ρόμα του Spalletti, με τον Βούτσινιτς έχει μεγάλη ποιότητα. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να τα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: