JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Juventus - Milan 2-0, Η Juve επέστρεψε!!!


Όσοι απορούσαν αν η φετινή Γιουβέντους μπορεί να χτυπήσει το Scudetto, πήραν την απάντησή τους χθες το βράδυ! Με δύο γκολ του Μαρκίζιο στο τέλος, οι Μπιανκονέρι νίκησαν (μόνο) με 2-0 τη Μίλαν και παρέμειναν στην κορυφή του Campionato μαζί με την Ουντινέζε!


Ο Αντόνιο Κόντε παρέταξε τη Γιουβέντους με 4-2-3-1, έχοντας τον Κιελίνι ως αριστερό μπακ, τους Μπαρτζάλι-Μπονούτσι στο κέντρο της άμυνας, τον Λιχτστάινερ δεξιά, αμυντικά χαφ τους Μαρκίζιο-Πίρλο, αριστερό εξτρέμ τον Πέπε, δεξιά τον Κράσιτς και τον Βιντάλ πίσω από τον προωθημένο Βούτσινιτς.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τη Μίλαν, από την άλλη πλευρά, είχε στο 4-3-1-2 τους Τζαμπρότα και Μπονέρα στα άκρα της άμυνας, Νέστα-Τιάγκο Σίλβα στόπερ, στο κέντρο τους Φαν Μπόμελ-Ζέεντορφ-Νοτσερίνο και τον Μπόατενγκ ως ελεύθερο πίσω από τους Ιμπραΐμοβιτς-Κασάνο.

Μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους 40.000 τιφόζι της Μεγάλης Κυρίας, το ματς άρχισε με τη Μίλαν να προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα για να... ηρεμήσει τις εξέδρες και τη Γιουβέντους να πιέζει συνεχώς και ψηλά, αναγκάζοντας έτσι τους Ροσονέρι να κάνουν εύκολα το λάθος. Οι Μπιανκονέρι είχαν πολύ καλή αλληλοκάλυψη, πίεζαν πάντα την πρώτη μπαλιά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίζουν συνεχώς μπάλες στο χώρο του κέντρου και να βγαίνουν στην επίθεση πιο συχνά και με περισσότερους παίκτες, καθώς ανέβαιναν και τα χαφ.

Η Μίλαν έδειχνε να δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της και μετά το εικοσάλεπτο το ματς μεταφέρθηκε στο μισό γήπεδο, προς την εστία του Αμπιάτι. Κι από εκείνο το σημείο κι έπειτα άρχισαν και οι ευκαιρίες της Γιούβε. Στο 25', φάουλ του Πίρλο από πολύ καλή θέση απέκρουσε ο Αμπιάτι, στο 33' ο Βιντάλ βρήκε τον Βούτσινιτς μέσα στην περιοχή και πλάτη με το τέρμα, ο Μαυροβούνιος γύρισε ωραία και σούταρε, αλλά ο Αμπιάτι κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά!

Στο 37' πάλι ο Βούτσινιτς με υπέροχο πλασέ εκτός περιοχής, βλέποντας τον Αμπιάτι να μην είναι και στην καλύτερη θέση πήγε για το γκολ, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 41' από πάσα του Βιντάλ ο Μαρκίζιο απέφυγε πάνω στην κίνηση με ωραίο τρόπο τον Τζαμπρότα και σούταρε αμέσως αλλά όχι με δύναμη, για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Ροσονέρι. Τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 45', με τον Βούτσινιτς να κάνει καλό σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Γιουβέντους άγγιξε το γκολ ξανά, αλλά ο Αμπιάτι έκανε ακόμη μια επέμβαση, αυτή τη φορά σε πολύ κοντινή προσπάθεια του Μπονούτσι από σέντρα του Πίρλο. Η Μίλαν απάντησε άμεσα, καθώς δύο λεπτά μετά ο Μπόατενγκ έκανε ωραίο διαγώνιο σουτ στην κίνηση και είδε τον Μπουφόν να αποκρούει και να παραχωρεί κόρνερ.

Αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που χρειάστηκε να επέμβει ο τερματοφύλακας της Μεγάλης Κυρίας, καθώς η ομάδα του Κόντε συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και έψαχνε συνεχώς το γκολ. Οι Μπιανκονέρι, για τους οποίους ο Κόντε αντικατέστησε τον Κράσιτς με τον Τζιακερίνι στέλνοντας τον Πέπε δεξιά, έβγαιναν μπροστά είτε από τα άκρα είτε από τον άξονα και ανέβαιναν και τα δύο ακραία μπακ (Κιελίνι, Λιχτστάινερ), αναγκάζοντας έτσι τους Ροσονέρι να είναι συνεχώς πίσω.

Ο Αλέγκρι έβγαλε τον Νέστα στο 73' για να βάλει τον Αντονίνι, ο Βιντάλ έκανε σπουδαίο ματς και απειλούσε με σουτ και ο Βούτσινιτς έβλεπε την μπάλα να μη θέλει να πάει στα δίχτυα, ό,τι σουτ κι αν δοκίμαζε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 83' ο Αλέγκρι φρέσκαρε τη μεσαία γραμμή με τον Αμπροζίνι αντί του Νοτσερίνο, αλλά η Γιούβε συνέχιζε να έχει την κατοχή της μπάλας και να επιτίθεται.

Οι Μπιανκονέρι αναζητούσαν συνεχώς τον τρόπο για να σκοράρουν και τον βρήκαν στο 87'! Αφού η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους σε όλο το ματς, αποφάσισε να τους... βοηθήσει λίγο σε εκείνο το σημείο, αφού οι Βιντάλ, Βούτσινιτς και Μαρκίζιο έκρυψαν την μπάλα, για να καταλήξει τελικά αυτή στα δίχτυα από τα πόδια του τελευταίου, σε μια... κόντρα με τον Μπονέρα!

Το 1-0 ήταν γεγονός, ο Μπόατενγκ εκνευρίστηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 89' και στο 93' το Juventus Stadium που ήταν ήδη στο πόδι... απογειώθηκε, όταν ο Μαρκίζιο με μακρινό σουτ έκανε το 2-0, καθώς ο Αμπιάτι (που προηγουμένως είχε κάνει αρκετές πολύ καλές επεμβάσεις) έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια!

Συμπερασματικά, η Γιουβέντους πήρε δίκαιη νίκη, καθώς ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Κόντε κερδίζει χρόνο για να δουλέψει πιο ήρεμα με την ομάδα του, πήρε και τις απαντήσεις που ζητούσε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου και βλέπει την ομάδα του στην κορυφή έχοντας ήδη στο -6 τη Μίλαν και στο -7 την Ίντερ!

JUVENTUS-MILAN 2-0
Τέρματα: 87', 93' Marchisio
Κίτρινες κάρτες: 63' Pirlo - 39' H.P.Boateng, 52' Nesta
Κόκκινη κάρτα: 89' K.P.Boateng (δεύτερη κίτρινη)
Διαιτητής: Nicola Rizzoli. Επόπτες: Giorgio Niccolai, Cristiano Copelli. Τέταρτος διαιτητής: Paolo Tagliavento.

JUVENTUS: 1 Buffon, 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 8 Marchisio, 21 Pirlo, 27 Krasic (54' 24 Giaccherini), 7 Pepe, 22 Vidal (94' 5 Pazienza), 14 Vucinic (89' 32 Matri). Αναπληρωματικοί: 30 Storari, 6 Grosso, 10 Del Piero, 17 Elia.
Προπονητής: Antonio Conte.

MILAN: 32 Abbiati, 25 Bonera, 33 Thiago Silva, 13 Nesta (71' 77 Antonini), 19 Zambrotta, 22 Nocerino (83΄23 Ambrosini), 4 Van Bommel, 10 Seedorf, 27 K.P.Boateng, 11 Ibrahimovic, 99 Cassano (62' 28 Emanuelson). Αναπληρωματικοί: 1 Amelia, 52 Di Sciglio, 14 Aquilani, 9 Inzaghi.
Προπονητής: Massimiliano Allegri.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σάββατο (01/10)
Ρόμα-Αταλάντα 3-1 (20' Μπόγιαν, 31' Οσβάλντο, 81' Σιμπλίσιο-48' Ντένις)
Ίντερ-Νάπολι 0-3 (43' Καμπανιάρο, 57' Μάτζιο, 75' Χάμσικ)
Κυριακή (02/10)
Νοβάρα-Κατάνια 3-3 (49' πέν. Ριγκόνι, 65' Μοριμότο, 85' Τζέντα – 14' Λεγκροτάλιε, 57' Λόντι, 90' Γκόμες)
Τσεζένα-Κιέβο 0-0
Φιορεντίνα-Λάτσιο 1-2 (8' Τσέρτσι – 28' Ερνάνες, 83' Κλόζε)
Λέτσε-Κάλιαρι 0-2 (10' Τιάγκο Ριμπέιρο, 40' Μπιοντίνι)
Παλέρμο-Σιένα 2-0 (19' Μιλιάτσιο, 90' πέν. Ερνάντες)
Πάρμα-Τζένοα 3-1 (21', 42' πέν. Τζιοβίνκο, 50' Μορόνε – 90' πέν. Παλάσιο)
Ουντινέζε-Μπολόνια 2-0 (29' Μπενάτια, 72' πέν. Ντι Νατάλε)
Γιουβέντους-Μίλαν 2-0 (87', 93' Μαρκίζιο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5 αγώνες)
1. Γιουβέντους 11
2. Ουντινέζε 11
3. Νάπολι 10
4. Παλέρμο 10
5. Κάλιαρι 10
6. Ρόμα 8
7. Λάτσιο 8
8. Κιέβο 8
9. Φιορεντίνα 7
10. Τζένοα 7
11. Κατάνια 6
12. Πάρμα 6
13. Σιένα 5
14. Νοβάρα 5
15. Μίλαν 5
16. Αταλάντα 4
17. Ίντερ 4
18. Λέτσε 3
19. Τσεζένα 1
20. Μπολόνια 1

* Η Αταλάντα άρχισε με -6.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σαββάτο (15/10)
Κατάνια – Ιντερ
Μίλαν – Παλέρμο
Νάπολι – Πάρμα
Κυριακή (16/10)
Τσεζένα – Φιορεντίνα
Αταλάντα – Ουντινέζε
Κάλιαρι – Σιένα
Κιέβο – Γιουβέντους
Τζένοα – Λέτσε
Νοβάρα – Μπόλόνια
Λάτσιο - Ρόμα

3 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

Sugxarhtitia sthn latreia mas pou mas ekane perifananous gia allh mia fora...prin ligo gurisa apo Italia..Ntino sou sunistw na pas ston kainourio mas nao..den lew tipot'allo...mexri to 87 h piesh mas mporei kai na eftase 20...alla sto telos trela8hke olos o naos!!!
Sugxarhtiria epishs se Conte kai paixtes.Sunexizoume etsi.JUVE FINO ALLA MORTE.

Juve-ntinos.!!! είπε...

Ναι Bianconero φαντάζομαι πως θα πέρασες στο ΝΑΟ μας και μπράβο στην ομάδα που αρχίζει να θυμίζει την παλιά καλή Γιούβε που όλοι μας έχουμε νοσταλγήσει, μακάρι να βελτιωθεί κι άλλο και να καταφέρει να φτάσει ψηλά.
Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα καταφέρω να πάω Τορίνο για ένα ματς, μέχρι τότε να περνάτε καλά όσοι από σας έχουν την ευκαιρία να πάνε εκεί.
Και πάλι μπράβο σε όλους μας, γιατί μην ξεχνάτε Γιούβε είμαστε εμείς.

Vero Juventino είπε...

;)