JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Matri : "Η πίεση είναι πάνω στη Ιντερ"


Ο Alessandro Matri , είναι ο άνθρωπος της Γιουβέντους που με 3 γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια στο Γιουβέντους Στάδιο εναντίον της Τζένοα και της Φιορεντίνα κρατάει την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος, είναι αυτός που τώρα δεν θέλει να σταματήσει να σκοράρει και θέλει αυτός και οι συμπαίκτες του να τιμωρήσουν την Inter και τον Ranieri στην κρίση αναμέτρηση του Σαββάτου.

«Η νίκη επί της Φιορεντίνα ήταν σημαντική, διότι όλη η πίεση θα είναι το Σάββατο στην πλευρά της Inter. Αν μη τι άλλο εμείς θα παρουσιαστούμε στο San Siro με τα τρία τελευταία θετικά αποτελέσματα. Αντ 'αυτού, θα έχουμε και πιο καθαρό μυαλό. Η πίεση θα είναι μόνο δική τους. Και από την πλευρά μας θα υπάρχει κάποιο κίνητρο », είπε ο Matri στην «Tuttosport».

Μετά από τα 20 γκολ που πέτυχε την περασμένη σεζόν, ο Alessandro θέλει επίσης να πετύχει πολλά γκολ και φέτος. Μετά από το κακό ξεκίνημα του, κατάφερε και πάλι να πείσει τον Conte και έτσι είναι πλέον ο νούμερο 1 στην επίθεση της Γιούβε :

«Ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο, επειδή είμαι ένας επιθετικός θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα και να βγω πρώτος σκόρερ που είναι το μέγιστο για έναν επιθετικό». κατέληξε ο επιθετικός της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: