JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Κιελίνι: "Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας"


Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι μιλάει για το καλό ξεκίνημα του συλλόγου στην φετινή Serie A και πιστεύει ότι η Γιουβέντους μπορεί να πάρει το φετινό πρωτάθλημα. Ο αμυντικός, σε μια αποκλειστική συνέντευξη με το «Dribbling», είπε :

«Κάναμε μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς για να απολαμβάνουμε μόνοι μας την κορυφή, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να αποδείξουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, που είναι εξοπλισμένη για να κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Είναι ένα ακόμη πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να μας κάνει να γνωρίζουμε ότι είμαστε σε θέση να δώσουμε σε όλους ένα καλό παιχνίδι».

Στη Γιουβέντους ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια έντονη περίοδο για το πρωτάθλημα, και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με σειρά την Τζένοα, την Φιορεντίνα, την Ίντερ και την Νάπολι σε διάρκεια τριών εβδομάδων. Ο Giorgio είναι ανένδοτος ότι η καλύτερη προσέγγιση είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ξεκινώντας από συνάντηση του Σαββάτου κατά της Τζένοα:

« Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά τώρα έχουμε απέναντι μας τη Τζένοα και πρέπει να κερδίσουμε»

«Στη Τζένοα έχουν πολλή ποιότητα», εξήγησε ο αμυντικός. «Πολύ περισσότερη από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν παίκτες που μπορούν να βρουν χώρο από κάθε μεγάλη ομάδα, και να αγωνιστούν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».

«Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά τώρα είμαστε επικεντρωμένοι αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι με τη Τζένοα και συνεχίζουμε την προετοιμασία για αυτή τη σύγκρουση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: