JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Juve, ο Krasic δεν είναι ίδιος. Η κόπωση του Σέρβου είναι μεγάλη .


Ο Milos Krasic διανύει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, στη Γιουβέντους. Επίσης την Κυριακή, κατά της Κιέβο, δεν ήταν σε θέση να κερδίσει επαρκώς την εμπιστοσύνη του Αντόνιο Κόντε και ήταν ο πρώτος που αντικαταστάθηκε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Πολύ άχρωμος ο Σέρβος στα πρώτα παιχνίδια της ομάδας. Το πρόβλημα είναι ότι σε αντίθεση με το περασμένο έτος, στο οποίο ο Del Neri του ζητούσε να τρέχει πάνω στην γραμμή, τώρα στο τρέχων έτος ο νέος προπονητής θέλει περισσότερα από αυτόν. Πέρυσι για παράδειγμα η Γιουβέντους έπαιξε κατά κύριο λόγο με αμυντικούς προσανατολισμούς και εκμεταλλεύονταν τις αντεπιθέσεις με το δυνατό σπριντ που έχει ο Σέρβος. Φέτος, όμως, ο Conte, το κύριο χαρακτηριστικό που θέλει να έχει η Γιουβέντους είναι η κατοχή της μπάλας και ο έλεγχος του παιχνιδιού.

Το 4-2-4, με δύο μόνο στη μεσαία γραμμή, απαιτεί μεγαλύτερη συνεισφορά από τους πλάγιους μέσους για την κάλυψη της άμυνας. Είναι, επίσης, λόγος για τον οποίο ο Conte, τον τελευταίο καιρό, έχει επιλέξει το 4-1-4-1, στο οποίο θυσιάζει τον Vidal είναι λίγο. Λύση που προσφέρει μεγάλη δυναμική, αλλά είναι σαφώς πιο αναποτελεσματικό εξού και η ισοπαλία με 0-0 την Κυριακή, αυτό που είδαμε όλοι ήταν ότι με την είσοδο δεύτερου επιθετικού ήταν έτοιμοι να ξεκλειδώσουν την άμυνα και να πάρουν τον αγώνα, με την κεφαλιά του Del Piero, που χτυπήσει στο δοκάρι.

1 σχόλιο:

mike_bianconero είπε...

Παικτη ¨βαρομετρο" θα χαρακτηριζα τον Σέρβο οτι πιο ποιοτηκο εχει η Γιουβε στα ακρα ομως δυστυχως και παρα πολυ ντεφορμε,ιστοριες περι κουρασης με αφηνουν αδιαφορο για τον Μιλος.Μακαρι να συνελθει γιατι εινει υπερπολυτιμος ειτε για το 4-1-4-1 ειτε και για το 4-4-2.Ο καλος Κρασιτς μαζι με το Ελια θα κανουν παπαδες.