JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Και τώρα κλάψτε όσο θέλετε.


Τώρα σιχαμένοι κύριοι της Ίντερ μπορείτε να κλάψετε όσο θέλετε, μπορείτε να κλάψετε «κύριε» Μοράττι όλοι μαζί με αυτό που εσείς λέτε ομάδα σας, μπορείτε να φτιάξετε κλίμα αλλά για το επόμενο παιχνίδι, γιατί η Γιούβε δεν καταλαβαίνει από τέτοια και το απέδειξε χθες μέσα στο σπίτι σας. Το κλάμα σας βλέπεις σας βοήθησε σε κάποια στιγμή του αγώνα μιας και ο Ριτσόλι στο 41’ κατάπιε πεντακάθαρο πέναλτυ και αποβολή του Καστελάτσι αλλά και πάλι εμάς δεν μας πειράζει γιατί μάθαμε να σας κερδίζουμε και με κόντρα διαιτησίες χωρίς κλάψες και διαμαρτυρίες όπως κάνετε εσείς μια ζωή, καρπαζοεισπράχτορες.

Χθες στο άρθρο μου ζήτησα από τον Κόντε και από τους παίκτες μας να πατήσουν τα φίδια τα κολοβά, και αυτοί με άκουσαν και μου έκαναν τη χάρη όπως έκαναν τη χάρη σε κάθε Γιουβεντίνο πάνω στη γη και έκαναν πάρτι μέσα στο σπίτι της ΡΟΥΛΑΣ. Έπρεπε να βουλώσουν κάποια στόματα, και όχι απλώς τα βούλωσαν αλλά τους μπούκωσαν για τα καλά, με τις υγείες σας ιντερίστοι, άντε και του χρόνου μικρή μιλανέζα.

Το προβάδισμα το έδωσε ο Vucinic στο 12’μετά το ριμπάουντ που κέρδισε από σουτ του Matri και απόκρουση του Καστελάτσι, στη συνέχεια ο Μάτρι θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα για την Γιούβε, όμως ανακόπηκε με τραβηγμένα οφσάιντ, στο 28’ μείωσε προσωρινά ο Μαικόν σε 1-1 για την Ιντερ... Όμως οι Matri και Marchisio δεν είχαν μιλήσει ακόμα και στο 33’ με καταπληκτικό ένα δυο ο Μαρκίσιο έκανε το 2-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ! Ο Rizzoli αρνήθηκε στο 41' πέναλτυ στον Marchisio και αποβολή του Castellazzi... Ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ για τη Γιούβε είχαν και οι Lichsteiner, Vidal στο πρώτο ημίχρονο, και οι Matri, Vucinic, Pirlo, Estigarribia, Del Piero στο δεύτερο ημίχρονο...

O Conte χθες παρέταξε την ομάδα άψογα και νίκησε κατά κράτος τον αντίπαλο του Κλαούντιο Ρανιέρι που προς τιμή του παραδέχτηκε ότι στη φάση του Μαρκίσιο στο 41’ ήταν πέναλτυ και αποβολή. Δεύτερο ντέρμπυ για τη Γιουβέντους και δεύτερη νίκη και τα δυο με τις ομάδες του Μιλάνου, η ομάδα του Κόντε έχει μεγάλα Αρχ……..δια.

Άντε μάγκες τώρα κερδίστε και μέσα στη Νάπολι να τελειώνουμε και με αυτούς.

1 σχόλιο:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

E τα παιδια απο κλαμα ειναι συνηθισμενα......
http://parma.theoffside.com/files/2008/04/ronaldo9.jpg