JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΟΥΒΕ πάτησε τους.!!!


Το παιχνίδι με η Φιορεντίνα πέρασε χωρίς απώλειες αυτή τη φορά, από τον αγώνα αυτό πιστεύω πως πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση μόνο του πρώτου ημιχρόνου που η ομάδα ήταν καταιγιστική. Στο δεύτερο παρουσίασε πάλι μια άνευ λόγου καθίζηση που πρέπει να προβληματίσει τον Κόντε και να προσπαθήσει να δώσει μια λύση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Επίσης νομίζω πως επιτέλους πρέπει να σταματήσει ο mister να έχει κάποια κωλύματα με ορισμένους παίκτες και να αρχίσει να χρησιμοποιεί και κάποιους που δεν τους έχουμε δει ακόμα όπως ( Κουαλιαρέλα, Ελία ). Για το κάλο το δικό του αλλά και της ομάδας.

Τώρα η προσοχή όλων πρέπει να είναι στο ματς του Σαββάτου στο Μιλάνο με αντίπαλο την ιντεΡΟΥΛΑ, η οποία από σήμερα άρχισε να κλαψουρίζει θέλοντας να δημιουργήσει κλίμα υπέρ της, κάτι που εμάς δεν μας νοιάζει και τόσο, διότι τους ξέρουμε τόσα χρόνια, κλαψουρίζουν προπονητής και παίκτες από χθες μετά το τέλος του αγώνα με την Αταλάντα που αντί να ευχαριστούν που πήρα 1 βαθμό αυτοί ήθελαν 3, άρχισαν σήμερα να κλαψουρίζουν και οι παράγοντες της (Paolillo, Moratti), κάτι που επίσης δεν μας κάνει εντύπωση, μια ζωή στην κλάψα ήταν ακόμα και όταν εμείς λείπαμε αυτοί πάλι έβρισκαν κάτι για να νιώθουν δήθεν αδικημένοι.

Εμάς δεν πρέπει να μας απασχολεί το τι κάνουν αυτοί, εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που μάθαμε τόσα χρόνια, να τους κερδίζουμε όπου κι αν τους βρίσκουμε, μέσα η έξω, και αυτό πρέπει να κάνουμε και το βράδυ του Σαββάτου. Κόντε ετοίμασε την ομάδα όσο καλύτερα γίνετε και πήγαινε στο Μεάτσα και πάτησε τους, πάτησε τα φίδια που το μόνο που ξέρουν καλά είναι να σέρνονται στη γη παρακαλώντας και εκλιπαρώντας για έλεος.

ΜΗ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΟΥΒΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ. ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ.

ΚΟΝΤΕ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.