JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Conte : "Ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα".


Ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν τον αυριανό αγώνα κρατώντας χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι : «Είναι ένα κανονικό παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Τα παράπονα τους για τη διαιτησία; Δεν με ενδιαφέρουν οι διαμαρτυρίες τους. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η ομάδα μου και το πώς θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».

«Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Η Ίντερ είναι μια καλή ομάδα με αυτοπεποίθηση. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι το φαβορί για το αυριανό ντέρμπι αλλά και για το Scudetto. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να βγάλουμε τώρα συμπεράσματα για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θα πρέπει να περιμένουμε ως το τέλος του πρώτου γύρου».

Στη συνέχεια μίλησε σχετικά με το αν τον ανησυχούν οι διαμαρτυρίες των παραγόντων της Ιντερ και για το κλίμα που δημιουργούν ενόψει του αυριανού αγώνα. «Δεν με ενδιαφέρουν οι διαμαρτυρίες τους. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η ομάδα μου και το πώς θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα, αλλά στο τέλος της ημέρας αξίζει τρεις βαθμούς όπως και οι άλλοι αγώνες. Είχα λίγες μέρες, από το τελευταίο μας παιχνίδι, για να προετοιμάσω την ομάδα αλλά όλα είναι καλά. Θα πάμε στο Μιλάνο με τη σωστή ένταση».

Τέλος ο Conte υπερασπίζεται τον Βούτσινιτς, ο οποίος έχει σκοράρει μέχρι στιγμής με τη Juventus μόλις ένα γκολ. «Για την 11άδα θα πρέπει να περιμένω και την τελευταία προπόνηση. Όσο για τον Βούτσινιτς, μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε κόντρα στη Φιορεντίνα, όπως και όλη η ομάδα. Το γεγονός ότι δεν σκοράρει είναι θέμα τύχης αυτή τη στιγμή, αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ έναν επιθετικό που βοηθάει με πολλούς τρόπους την ομάδα και ο Μίρκο το κάνει αυτό. Από εκεί και πέρα, αν όλη η ομάδα λειτουργεί σωστά θα γίνει πιο εύκολη και η δουλειά του επιθετικού. Δεν εκνευρίζομαι στις χαμένες ευκαιρίες, εκνευρίζομαι όταν ένας παίκτης δεν είναι συγκεντρωμένος και δεν κάνει αυτά που του ζητάω. Ο Βούτσινιτς κάνει πολλή δουλειά στο γήπεδο για την ομάδα και θα συνεχίσει έτσι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: