JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Κόντε: «Είμαστε στον σωστό δρόμο...»


Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Αντόνιο Κόντε μετά τη σπουδαία νίκη της Γιουβέντους επί της Μίλαν (2-0), αφού ο Ιταλός τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» τόνισε πως είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις σχετικά με την κατάκτηση της Serie A.

Η Γιουβέντους βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, ωστόσο ο Αντόνιο Κόντε παρέμεινε προσγειωμένος και με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς επισήμανε:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ πιο νωρίς, όμως απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μίλαν δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Παίξαμε με σωστό τρόπο, ήμασταν αποφασιστικοί και οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες που είχα δώσει. Δεν είχα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, επειδή φοβόμουν πως θα χαλούσα την ισορροπία της ομάδας. Το σημαντικότερο είναι να σκεφτόμαστε σαν ομάδα και αυτό ήταν το καλύτερο μάθημα απόψε. Γνωρίζουμε ότι όταν κερδίζουμε τέτοιους αγώνες, τότε μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο στο μέλλον», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε, λέγοντας:

«Ακόμα μαθαίνουμε να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα, αλλά σήμερα είδαμε πως είμαστε στο σωστό δρόμο. Έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες και φέτος θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις ή να διαλέξουμε στόχους ενόψει της επόμενης σεζόν. Απόψε ήταν η πρώτη μεγάλη δοκιμασία μας. Οι οπαδοί έχουν απογοητευτεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και έτσι δεν θέλουμε να τους δώσουμε υποσχέσεις».

Τέλος, ο Κόντε μίλησε για τον τραυματισμό του Μίλος Κράσιτς:
«Αντικατέστησα τον Κράσιτς στο 60ο λεπτό, επειδή χτύπησε. Δουλεύει για την ομάδα και θέλει πάρα πολύ να βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: