JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Κόντε : Θα προτιμούσα να κερδίσουμε δύο ματς και να χάσουμε δύο.


Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε ο Κόντε να δεχθεί η Γιουβέντους γκολ πέντε λεπτά πριν την λήξη και γι΄ αυτό θα ήθελε μεγαλύτερη προσοχή από τους παίκτες του.

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, στέκεται στην ισοφάριση της Τζένοα, καθώς θα ήθελε οι παίκτες του να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή στα τελευταία λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά πήγαμε με περισσότερο σεβασμό από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πέντε λεπτά από το τέλος δεχθήκαμε ένα γκολ και θα έπρεπε να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή. Θα προτιμούσα να κερδίσουμε δύο ματς και να χάσουμε δύο, παρά να κάνουμε τέσσερις ισοπαλίες, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε πως ο δρόμος είναι ακόμα μεγάλος. Μόλις αρχίσαμε να βαδίζουμε και θα πρέπει να πατάμε σταθερά στο έδαφος. Πρέπει να βελτιωθούμε μέσω της δουλειάς,ο δρόμος είναι μακρύς και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Η πραγματικότητα είναι ότι χάσαμε δύο βαθμούς».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοντε σαν το εφαγες μονος σου το ματσακι χθες,για να ξυπνησετε λεω εγω γιατι με τετοιες συνεχομενες εμφανισεις το πολυ πολυ να βγουμε 3-4 στην ληξη του πρωταθληματος.Υ.Γ κοντε τηι κολληματα τρως με καποιους ειτε παιζουνε ειτε ειναι ντεφορμε?(εννοειται δεν περιμενω απαντηση,χαχαχα).billaras!!!

Stelios είπε...

aristero back {ka8aroaimo} den exoume, k 8a to plhrwnoume! vevaia exoume de ceglie k grosso gi auto t lew... o chiellini kserei den kserei mpala mono k mono o swmatotupos tou einai akatallhlos gi auth th 8esh! dwsame to ziegler les k eixame k kalutero re pousth mou... tespa, tipota den exei kri8ei, einai polu nwris akomh k elpizw o coach na tous valei mualo k ta xristougena na zhthsei apo ton Ai Vasilh gia dwro ena ar. back h telospantwn ena polu kalo amuntiko xaf pou 8a ka8arizei tis malakies twn allwn....