JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Τσουζέπε Μαρότα«Δεν πουλάμε τον Πογκμπά»




Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Τσουζέπε Μαρότα, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας δεν είναι να πουλήσει τον Πολ Πογκμπά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τους τελευταίους μήνες έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με το μέλλον του Πολ Πογκμπά και ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του.

Ο Γάλλος χαφ βρίσκεται στη λίστα μεγάλων συλλόγων, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ιταλικά δημοσιεύματα ήθελαν τους Παριζιάνους να είναι πιο κοντά απ” όλους στην αγορά του νεαρού χαφ. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Τσουζέπε Μαρότα, με δηλώσεις του αποκάλυψε πως στόχος της «Μεγάλης Κυρίας» δεν είναι να πουλήσει τον παίκτη, τουλάχιστον όχι για την ώρα, ενώ παραδέχτηκε πως υπήρξε συνάντηση μεταξύ ανθρώπων των δύο ομάδων.

«Υπήρξε συνάντηση με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά μιλήσαμε γενικά για ποδόσφαιρο. Σκοπός μας είναι να μην πουλήσουμε τον Πογκμπά. Βέβαια, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την επιλογή που κάναμε με τον Πολ πριν από μερικά χρόνια κάτι που μας δείχνει η εξέλιξή του. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πολ από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Αλλά το αν θα παραμείνει ή όχι στη Γιουβέντους είναι απόφαση του προέδρου της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: