JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

O Fernando Llorente στη λίστα της Γιουβέντους.


Η απόκτηση ενός επιθετικού από το πρώτο ράφι είναι ο μεγάλος και πολυπόθητος στόχος της Γιουβέντους, η οποία παραμένει, ωστόσο, ακόμη στο ψάξιμο, κάθε μέρα ακούγονται πολλά ονόματα που είναι πιθανοί υποψήφιοι για να φορέσουν την ασπρόμαυρη φανέλα. Το νέο όνομα που προστέθηκε στη σχετική λίστα των "μπιανκονέρι" είναι αυτό του Φερνάντο Γιορέντε του 27χρονου Βάσκου επιθετικού της Ατλέτικ Μπιλμπάο.

Η περίπτωση του Ολλανδού Ρόμπιν Φαν Πέρσι της Άρσεναλ απομακρύνεται και ο Ισπανός άσος, που δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ατλέτικ Μπιλμπάο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε ππου θέλει ένα βαρύ όνομα για την επίθεση της. Άλλα ονόματα που απασχολούν τους "μπιανκονέρι" για την θέση του σέντερ φορ είναι αυτά των Τζιαμπάολο Πατσίνι που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Ίντερ και του Έντιν Τζέκο που είναι πολύ δυσαρεστημένος στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι τελευταίες 20 μέρες και κάτι που απομένουν μέχρι την λήξει της μεταγραφικής περιόδου θα δείξει ποιος θα είναι ο εκλεκτός που θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης της Μεγάλης Κύριας, μέχρι τότε υπομονή.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polu kalos paixths o liorente makari na rthei pisteuw oti tha teriaksei polu me to stul ths juve.

Vero Juventino είπε...

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ, ΤΖΕΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΖΙΝΙ...ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.

mike_bianconero είπε...

Στον τελευταίο αγώνα της Μπιλμπαο όταν μπήκε ως αλλαγή υπήρξαν αρκετε΄ς αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του και ο λόγος επειδή απέρριψε την πρόταση ανανέωσης κοντά στα 4 εκ. ετησίως που του πρότεινε η ομάδα οπότε η περιπτωση του Llorente είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Ανώνυμος είπε...

einai skorer,27 xronwn kai einai katharo for.pisteuw o poio katalhlos paixths pou mporei na parei h omada. mazh me giovinco tha einai polu kala sto 3-5-2

Κωνσταντινος είπε...

Ε ρε ποσα ονοματα θα ακουσουμε ακομη....Πολυ καλος παικτης οντως αλλα η μπιλμπαο ζηταει αρκετα λεφτα τα οποια η γιουβε δεν μπορει η δεν θελει να δωσει,με 20 εκ που δινουμε δεν το βλεπω να προχωραει.Στο τελος βλεπω πατζινι και πραγματικα δεν με χαλαει καθολου γιατι τον πιστευω σαν παικτη(προσωπικη μου αποψη παντα)

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ας μη γελιομαστε,ο ανικανος δε μπορει να φερει κανεναν πρωτοκλασατο,θα βολευτουμε με Πατσινι που ειναι καλυτερος του ανυπαρκτου Κουαλιαρελα,περιπου ισαξιος του Ματρι και πολυ χειροτερος του Βουτσινιτς!
Παρτε το αποφαση και μη δινετε σημασια στις φημες!
Σημερα τελειωσε και το αστειο περι Φαν περσι που ποτε δεν υπηρξε σαν στοχος μας οπως και εμεις σαν δικια του επιλογη!
Θα συνεχισει να μοιραζει λεφτα σε διαφορους Παντοιν,Μποακι και Γκαμπιαντινηδες να μην μπορει να πουλησει ουτε το Μελο που ηταν μακραν οτι καλυτερο της Γαλατα και κατα τα αλλα δε θα χει λεφτα να κανει μια σωστη διαπραγματευση σαν διευθυντης μιας μεγαλης ομαδας!

Εδω παμε να παιξουμε μεθαυριο ΤΙΤΛΟ και στις δυο θεσεις που πονουαμε απο περσι ειμαστε ιδιοι!

Υ.Γ Μικε δωσε δυο-τρια επιθετα για Μαροτα ρε συ...

mike_bianconero είπε...

Κατ αρχην καλημερα φιλε Δημήτρη απο τη καυτή Σαλόνικα...
Αν δώσω επίθετα φίλε στην πλαστικια κάμπια με φτερά θα με κράξουνε ένας στο φβ με είπε κιόλας οτι ο αλληθωρας είναι απο τους καλύτερους τεχνικούς διευθυντές στην Ιταλία(!)...
Συμφωνώ με όσα λες και εμ τον το επιθετικό που προσαθεί ο άλλος αν φέρει και εγώ τελικα δεν βλέπω να έρχεται κάποιος αξιόλογος αλλά κάποιος αξιότιμος Ιταλός στους οποίους έχουν και αδυναμία ο Κοντε και ο ομορφονιος.Να σου πω όμως την αλήθεια Μητσο εγώ δεν τρελένομαι να αποκτήσει η ομάδα μεγάλο φορ βολεύομαι και με ανταλλαγή Πατσινι-Κουαλια μπορώ να σου εξηγήσω και τακτικά τι ακριβώς εννοώ αν θέλεις.
Τώρα που το σκέφτομαι αν εξερέσουμε Πιρλο και Βινταλ(ο οποίος δεν ήρθε ως το σούπερ όνομα ο κύριος αυτός που δεν σκίζει ούτε βρεγμένη εφημερίδα δεν έχει φέρει άλλο μεγάλο όνομα...

Unknown είπε...

Δεν τον εχω δει να παίζει αφού δεν παρακολουθώ πολύ ισπανικό.
Άμα είναι τόσο καλός να τον πάρουμε,άμα αξιωθεί ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ να τον φέρει.

Τελικά είχα δίκιο και τον έβριζα αν και κάποιοι λέγαν ότι κάνει καλά τη δουλειά του.

Λέτε να ήταν κάνα επικοινωνιακό τρικ αυτό με το μεγάλο φορ που θα έρθει για πουλήσει περισσότερο η ομάδα?

ΥΓ: ΠΕΝΤΑΡΑ η Μιλαν απο τη Ρεαλ.!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα σεβομαι τις αποψεις απο ολα τα παιδια που γραφουν εδω, αλλα ρε μαγκες μερικοι εχετε απλα τρελο κομπλεξ με τον Μαροτα... Το να καθομαστε πισω απο την οθονη του pc και να βγαζουμε οποιον γουσταρουμε ανικανο ειναι το μονο ευκολο. Το οτι ο Μαροτα βρισκεται αυτη την στιγμη στην Γιουβε μονο τυχαιο δεν ειναι, γιατι οντος ειναι απο τους καλυτερους στην δουλεια που κανει. Μην τρελαθουμε.. Αν η Γιουβε ειχε τα λεφτα τις Παρι σιγουρα κ εμεις θα βλεπαμε καθε εβδομαδα να σκαει κ μια βομβα. Αλλα τα πραγματα σε μας ειναι πολυ διαφορετικα... Υπομονη προτεινω και μολις τελειωσουν οι μεταγραφες εδω θα ειμαστε να σχολιασουμε. Φιλε mike αν εσυ πιστευεις οτι ο Ασαμοα, ο Ισλα και ο Πογκμπα (ελευθερος), που πιστευω θα βγαζει ματια σε λιγα χρονια, δεν ειναι μεγαλες μεταγραφες απο Μαροτα σεβομαι την αποψη σου αλλα εγω πιστευω οτι ειναι. Αν τελικα ερθει κ ο Llorente που για μενα θα ειναι ιδανικη μεταγραφη εγω βγαζω το καπελο στον κυριο που δεν μπορει να σκισει ουτε βρεγμενη εφημεριδα...

Φιλικα, ενας μπιανκονερο.

mike_bianconero είπε...

Όπως είπες φίλε ανωνυμε μπιανκονερο(ελπιζω να μην υπονοεις τιποτα με αυτο)ετσι πιστευω αδελφε οτι ο καραφλοκορακας ειναι μετριοτατος για Γιουβε και τυχαια βρεθηκε πακετο με τον αλλον περιεργο τον Ντελ Νερι και πρεπει να εχει μεγαλο βυσμα που παραμενει σε τοσο σηματνικο ποστο.Αποψη μου παντα.
Οσον αφορα Ασαμοα και Ισλα δεν τους θεωρω μικρους παικτες αλλα ουτε και απο τα μεγαλυτερα ονοματα στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο οπως ειναι Πιρλο και Βινταλ.Η επιτυχια στην περιπτωση των δυο απο το Ουντινε βρισκεται στην τιμη στην οποια τους εκλεισε δεν μας πιασανε τον λοκω οπως με Μαρτινεζ,Μελο,Αμαουρι,Μπονουτσι κ.ο.κ(για Πογκμπα δεν σχολιαζω ουτε εσυ θα επρεπε εφ οσον δεν τον εχουμε δει εν δραση)
Δεν κραζω συνεχεια τον αλληθωρο οταν σωστες κινησεις τον επιβραβευβω κιολας αλλα μεχρι και τον μεσι αν μου φερει εγω τον θεωρω λιγο για την μεγαλητερη ομαδα της Ιταλιας.Για τον Μελο δεν σε ειδα να κανεις κανενα σχολιο που πηγε ΠΑΛΙ δανεικος ενω εχει κανει καλη σεζον ουτε για Ζιγκλερ ουτε οτι αυριο παιζουμε για ΤΙΤΛΟ και δεν εχουμε βασικο για αριστερα.Οσον αφορα τα χρηματα αν μην επερνε τοσους πιτσιρικαδες οπως πολυ σωστα λεει ο φιλος μου Δημητρης Γκαμπιαντινιδες και Μποακι με 4 μυρια για αν παει δανεικος Λεαλι επισης η τον αλλον απο τον Αγιαξ που προσπαθει να δωσει δανεικο.Εχεις Ιμομπιλε τον δινεις στη Τζενοα και ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ πιτσιρικα επιθετικο με ποια λογικη δεν καταλαβαινω.
Τελος παντων αυτά απο εμενα μπιανκονερο.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε mike ουτε κ γω λεω οτι ο Μαροτα ειναι αλαθαστος, απλα πιστευω οτι ξερει να κανει καλα την δουλεια του και δεν αξιζει τοσο κραξιμο. Εχουν γινει σοβαρα λαθοι ναι, αλλα εχουν γινει κ σωστες κινησεις κ ολα αυτα παντα ειναι σε συμφωνια με Ανιελη κ προπονητη. Ο Μαροτα δεν κανει τπτ απο μονος του, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Η εμμονη με τους πιτσιρικαδες παλι δεν ειναι κακη, προσπαθουν να βρουν ταλεντα κ οχι να τους χρυσοπληρωνουν αργοτερα, τα λαθοι τους ειναι οτι εχουν δωσει δικους μας πιτσιρικαδες οπως ο ιμομπιλε που ανεφερες κ συ. Τωρα για Μελο ετσι μπορεσαν να τον δωσουν ετσι τον εδωσαν γιατι οι τουρκοι δεν ηταν διατεθημενοι να τα σκασουν κ το πιθανοτερο ειναι να τον ειχαμε να κανει προπονησεις μαζι με Ιακουιντα κ τους λοιπους που ειναι για σουτ.. Για αριστερα εχουμε προς το παρων τον Ντε Τσελιε που εγω το θεωρω αξιοπιστη λυση. Το οτι πρεπει να παρουν καποιον καλυτερο ο οποιος θα μπορει να παιζει κ σαν χαφ πρεπει.. Οπως πρεπει να παρουν κ εναν σκορερ μπροστα. Θα γουσταρα Καβανι αλλα κ ο Γιορεντε θα μ αρεσε στην Γιουβε ετσι οπως εχουν τα πραγματα. Τεσπα, εγω προτεινω υπομονη προς το παρων να δουμε τι θα γινει μεχρι το τελος τον μεταγραφων..

Αυριο πιστευω ευκολα η δυσκολα η κουπα θα ειναι δικια μας.