JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Με τρένο στη Φλωρεντία η Γιούβε.

Δεν είναι ευπρόσδεκτοι στη Φλωρεντία και το ξέρουν. Και με βάση την κρισιμότητα της αναμέτρησης ο Αντόνιο Κόντε και η διοίκηση της Γιουβέντους αποφάσισαν να φυλάξουν τα… νώτα τους. Ολόκληρο σχέδιο «προφύλαξης» καταστρώθηκε από τους ανθρώπους της «Κυρίας» προκειμένου τόσο στο ταξίδι στην έδρα της Φιορεντίνα όσο και στη παραμονή τους εκεί να αποφύγουν ενοχλήσεις, παρενοχλήσεις και ανεπιθύμητες επισκέψεις.

Η αποστολή των «μπιανκονέρι» ταξιδεύει σήμερα αργά το μεσημέρι με τρένο για τη Φλωρεντία. Η ομάδα θα επιβιβαστεί σε ένα Frecciarossa-charter. Δεν θα υπάρχει κανένας άλλος επιβάτης εντός, μόνο η Γιουβέντους. Με την άφιξή της στην πόλη της Τοσκάνης ο προορισμός θα είναι το ξενοδοχείο, το όνομα του οποίου κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Ο λόγος προφανής: Προς αποφυγή επισκέψεων από την μεριά των «βιόλα» οπαδών αλλά και βραδινών καντάδων ή άλλων ενοχλήσεων τέτοιου είδους. Τα σχέδια της Γιουβέντουςταξίδεψαν όπως ήταν φυσικό γρήγορα προς Φλωρεντία μεριά και εκεί άρχισε μια προσπάθεια ανακάλυψης του ονόματος του ξενοδοχείου όπου θα καταλύσουν οι «μπιανκονέρι».

Πέρα από τις ειρωνείες στα κοινωνικά δίκτυα ότι η «Κυρία» θα μείνει στο «Sollicciano Hotel» με εμφανή την αναφορά στη φυλακή, κάποιος αναγνώστης γνωστής τοπικής ιστοσελίδας ανέφερε το όνομα του Grand Hotel Villa Medici, ως πιθανό κατάλυμα, καθώς στο παρελθόν το εν λόγω ξενοδοχείο έχει φιλοξενήσει ποδοσφαιρικές ομάδες.
Επιπλέον η τοποθεσία του θεωρείται τέλεια, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, δύο βήματα από τον σταθμό Santa Maria Novella, ο οποίος θα είναι πιθανότητα και ο τελικός προορισμός του «Frecciabianconera» όπως βάφτισε το τρένο που θα μεταφέρει τους τορινέζους ένας άλλος οπαδός της Φιορεντίνα.

Δημοσιογράφος τώρα της εν λόγω ιστοσελίδας, στην οποία αναφέρθηκε το όνομα του ξενοδοχείου τηλεφώνησε στο Grand Hotel Villa Medici για να επιβεβαιώσει τη φήμη και όπως ήταν αναμενόμενο έπεσε πάνω σε… εμπάργκο δηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: