JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μεταγραφές τέλος, χωρίς την απόκτηση Στοπερ.


Η μεταγραφές τελείωσαν χθες και τελικά η ομάδα δεν κατάφερε να φέρει το στόπερ που έψαχνε και δεν έκανε το μπαμ με μια ηχηρή μεταγραφή τοπ παίκτη όπως είχε υποσχεθεί ο Μαρότα. Πάμε να δούμε ποιοι ήρθαν και ποιοι έφυγαν αυτό το καλοκαίρι.

Η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού έγινε, στις 24 Μαΐου και αφού έμεινε ελεύθερος από τη Milan, ο Αndrea Pirlo που υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2014 και δήλωσε ότι θα ήταν ευτυχείς αν καταφέρει με τον ερχομό του να βάλει η ομάδα το τρίτο αστέρι στη φανέλα της... "Έφτασε ένας πολύ μεγάλος" είπε ο Andrea Agnelli , μια μέρα μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Στις 26 Μαΐου, επίσης ελεύθερος από τη Sampdoria, έφτασε o Reto Ziegler, διεθνής Ελβετός που υπέγραψε ως το 2015.

Στις 31 Μαΐου ήρθε η σειρά της μεγάλης επιστροφής του ως προπονητής της ομάδας πλέον : αυτής του Antonio Conte.

Στις 16 Ιουνίου υπέγραψε (ως το 2014) ο Michele Pazienza, που είχε μείνει ελεύθερος από τη Napoli.

Στις 22 Ιουνίου, έγινε η εξαγορά των τεσσάρων παικτών που ήταν στην ομάδα ως δανεικοί, που επέτρεψε στη Juventus να κάνει οριστικά δικούς της τον Fabio Quagliarella, τον Alessandro Matri, τον Simone Pepe και τον Marco Motta. Για τους τέσσερις διατέθηκαν συνολικά 37 εκ. πληρωτέα μέσα σε μια τριετία. Την ίδια μέρα ανακοινώθηκε η εξαγορά από την Parma του 50% του Giovinco.

Στις 27 Ιουνίου ήταν η σειρά του Stephan Lichtsteiner που αποκτήθηκε από τη Lazio για 10 εκ. (συμπεριλαμβανομένων των bonus). O 27χρονος διεθνής Ελβετός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Στις 30 Ιουνίου δόθηκε δανεικός στη Gubbio (Serie B) o Filippo Boniperti.

Στις 4 Ιουλίου ο Hasan Salihamidzic, που έμεινε ελεύθερος, και υπέγραψε στην Wolfsburg.

Στις 15 Ιουλίου δόθηκε δανεικός στην Pescara o Ciro Immobile.

Στις 19 Ιουλίου είχαμε συναινετική λύση του συμβολαίου του Πορτογάλου Tiago, επίσης την ίδια μέρα Nocerina ανακοίνωσε ότι θα αγωνίζεται στην ομάδα της ο Raffaele Alcibiade, κεντρικός αμυντικός της Primavera juventina.

Στις 22 Ιουλίου υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών (ως το 2016) ο 24χρονος διεθνής Χιλιανός μέσος Arturo Vidal που αποκτήθηκε για 10,5 εκ. από τη Bayer Leverkuzen.

Στις 22 Ιουλίου παραχωρήθηκε δανεικός στην τουρκική Galatasaray , ο F.Melo έναντι 1,5 εκ. ευρώ και με ρήτρα εξαγοράς προκαθορισμένης στα 13 εκ.

Στις 28 Ιουλίου παραχωρήθηκε στην Paris Saint Germain ο μέσος Momo Sissoko για 7 εκ. ευρώ (συν 1 bonus) πληρωτέα σε τρία χρόνια.

Την 1η Αυγούστου ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μαυροβούνιου φορ Mirko Vucinic έναντι 15 εκ. ευρώ (που θα πληρωθούν μέσα σε μια τριετία) από τη Roma. Ο Vucinic υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Juventus ως το 2015.

Στις 23 Αυγούστου παραχωρήθηκε στην Cagliari με καθεστώς συνιδιοκτησίας για 3 εκ. ευρώ ο Albin Ekdal.

Στις 25 Αυγούστου ανακοινώθηκε η απόκτηση του αριστερού χαφ Emanuele Giaccherini με καθεστώς συνιδιοκτησίας από την Cesena έναντι 3 εκ. ευρώ.

Στις 26 Αυγούστου ανακοινώθηκε ότι δόθηκε δανεικός στην Tottenham o νεαρός ισπανός Yako και ο Sergio Almiron οριστικά στην Catania.

Στις 28 Αυγούστου ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Marcelo Estigarribia, του 24χρονου παραγουανού διεθνούς.

Στις 29 Αυγούστου ανακοινώθηκε ότι δόθηκε δανεικός ο Jorge Martinez στην Cesena.

Στις 30 Αυγούστου έφτασε στη Juventus o Eljero Elia, 24χρονος ολλανδός διεθνής και αφού πέρασε ιατρικές εξετάσεις και την επομένη στις 31 Αυγούστου ανακοινώθηκε η απόκτηση του για 9 εκ. (συν 1 bonus). O παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2015.

Στις 31 Αυγούστου επισημοποιήθηκε, από το Ascoli, το πέρασμα του Filippo Boniperti στην ομάδα. Ο νεαρός Boniperti πήγε δανεικός με δικαίωμα εξαγοράς και θα παρουσιαστεί επίσημα την 1η Σεπτεμβρίου, επίσης δόθηκαν δανεικοί στη Lecce οι Pasquato και Giandonato.

Στις 31 Αυγούστου επισημοποιήθηκε η απόκτηση του διεθνή Ελβετού επιθετικού, με την Under 18, Zoran Josipovic απο την ομάδα του Chiasso. Θεωρείται ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός.

Και βέβαια, μην ξεχνάμε ότι πριν τις μεταγραφές, ήρθαν οι ανανεώσεις:

Στις 5 Μαΐου ανανέωσε, συμβολικότατα στο νέο γήπεδο της ομάδας ο Alessandro Del Piero.

Στις 17 Μαΐου ανανέωσε o Claudio Marchisio ως το 2016.ως το 2016.


Πηγή : http://ungobboaatene.blogspot.com/

2 σχόλια:

Xristos είπε...

poly kako gia to tipota gia center back

Ανώνυμος είπε...

twra auto to keimeno o Gobbo to phre apo sena 'h esu apo to Gobbo(ungobboaatene) gia na katalavoume dld poios ekane to kopo na grapsei...
trelokefaloniths