JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Σαμπντόρια-Γιουβέντους 0-1, πανηγύρια στη Γένοβα για τη Γιούβε. 33ο Σκουντέτο.

Για 4η σερί χρονιά η Γιουβέντους είναι πρωταθλήτρια Ιταλίας μετά τη νίκη (0-1) στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια, ο Βιντάλ καθάρισε στο 32' και χαρίσει από τώρα το Σκουντέτο. Η Γιούβε έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει το 33ο, παράλληλα ξεκούρασε και αρκετούς παίκτες για το ματς της Τρίτης με τη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League.


Στον αριθμό των πρωταθλημάτων υπάρχουν διαφωνίες... Η Γιούβε και οι οπαδοί της από απόψε πανηγυρίζουν το 33ο Σκουντέτο, η Ομοσπονδία και οι υπόλοιποι έχουν χάσει το μέτρημα, καθώς νομίζουν πως αυτό είναι το 31ο. Κύριοι και τα 33 τα πήρε η Γιούβε στο γήπεδο ότι κι αν λέτε. Οι Μπιανκονέρι κυριαρχούν την τελευταία 4ετία και το δείχνουν με εμφατικό τρόπο. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, οι Τορινέζοι είναι πρωταθλητές μετά το 0-1 στη Γένοβα από το γκολ του Βιντάλ στο 32'. Οι Μπιανκονέρι ήθελαν απλά την ισοπαλία αλλά πήγαν στο «Λουίτζι Φεράρις» για τη νίκη και την πήραν, υποχρεώνοντας την Σαμπντόρια -που μόνο σίγουρη δεν είναι πλέον για την έξοδο στην Ευρώπη- στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα.

Με 4-3-1-2 παρέταξε την Γιουβέντους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος ξεκούρασε κάποιους (Πίρλο, Κιελίνι, Μοράτα ενώ ήταν τιμωρημένος ο Εβρά) ενόψει Ρεάλ Μαδρίτης, με το ματς να έχει καλό ρυθμό από νωρίς και τις δύο ομάδες να παίζουν δυνατά. Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, άλλωστε, είχε πει την Παρασκευή ότι «δεν θέλουμε να πανηγυρίσουν το scudetto στην έδρα μας» ενώ η Σαμπντόρια μόνο αδιάφορη δεν ήταν αφού γίνεται μάχη για την έξοδο στο Europa League. Το γκολ τελικά, που ήταν και αυτό που έκανε τη διαφορά, ήρθε στο 32' για τους Μπιανκονέρι, όταν ο Λιχτστάινερ έκανε την σέντρα και ο Βιντάλ με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα (0-1). Οι Μπλουτσερκιάτι αναγκάστηκαν να κάνουν την πρώτη αλλαγή στο 36' αφού ο Μεσμπά τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ρετζίνι, με το πρώτο 45λεπτο να κυλάει ακριβώς όπως ήθελε ο Αλέγκρι.

Ο προπονητής των Μπιανκονέρι, λογικά, έμεινε ικανοποιημένος και από όσα είδε στο δεύτερο μέρος αφού η ομάδα του έκανε αυτό που ζητάει πολλές φορές. Κυκλοφόρησε, δηλαδή, πολύ σωστά την μπάλα και ήλεγξε σε απόλυτο βαθμό την κατάσταση, καταφέρνοντας να μην νιώσει κάποιο κίνδυνο από την Σαμπντόρια. Αντιθέτως, στο 59' χρειάστηκε η πολύ καλή επέμβαση του Βιβιάνο στο σουτ του Τέβες από το ύψος της περιοχής για να μη γίνει το 0-2. Οι Γενοβέζοι, τελικά, βρήκαν μια ευκαιρία στο 64', όταν από το λάθος του Βιντάλ βγήκαν με δύο πάσες στην αντεπίθεση, αλλά ο Μπονούτσι πρόλαβε να κοντράρει το πλασέ του Μπεργκέσιο στο τετ α τετ και στη συνέχεια, με τις αλλαγές που έκανε, ο Αλέγκρι γύρισε το σύστημα των Μπιανκονέρι σε 3-5-2.

Κάπου εκεί ο αγώνας ουσιαστικά έλαβε τέλος αφού οι Μπιανκονέρι κράτησαν σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα και το τέλος του αγώνα τους βρήκε να πανηγυρίζουν με τον Αλέγκρι -ο οποίος ήταν γεμάτος χαμόγελα για τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του- για την κατάκτηση του 4ου σερί πρωταθλήματος!


Οι σαμπάνιες άνοιξαν στα αποδυτήρια στο Λουίτζι Φεράρις μετά το τέλος του ματς.!!!



SAMPDORIA-JUVENTUS 0-1

RETI: Vidal 32' pt

SAMPDORIA
: Viviano; De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Mesbah (36' pt Regini); Rizzo (9' st Berghessio), Palombo, Obiang (28' st Duncan); Soriano; Muriel, Eto'o

A disposizione: Romero, Frison,  Coda, Cacciatore, Munoz, Marchionni, Djordjevic, Wszolek, Okaka.

Allenatore: Mihajlovic

JUVENTUS
: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Padoin; Vidal, Marchisio, Sturaro; Pereyra (28' st Cheillini); Tevez (27' st Morata), Llorente

A disposizione: Storari, Audero, Romulo, Marrone, Ogbonna, De Ceglie, Pirlo, Pepe, Matri, Coman.

Allenatore: Allegri

ARBITRO: Valeri

ASSISTENTI: Nicoletti, La Rocca
QUARTO UFFICIALE: Di Fiore

ARBITRI D'AREA: Giacomelli, Fabbri

AMMONITI: 44' pt Obiang, 16' st Sturaro, 39' st De Silvestri, 42' st Soriano, 45' st Romagnoli

1 σχόλιο:

Vero Juventino είπε...

ετσι ρε γιουβενταρα μου! 33 και συνεχιζουμε ακαθεκτοι! τωρα ολο μα ολο το βαρος σε αυτα τα 2 παιχνιδια που απομενουν με την πελατισα και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει! Γιουβε ειμαστε!

FORZA JUVE SEMPRE E PER SEMPRE!!!
FINO ALLA FINE!!!