JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Αλέγκρι: "Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη αξία τεχνική και ηθική

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι... πετούσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και ξεκαθάρισε ότι η Γιουβέντους έχει κι άλλους στόχους να πετύχει φέτος.


Αφού πρώτα αποθεώθηκε από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο του «Λουίτζι Φεράρις» μετά τη νίκη επί της Σαμπντόρια, ο Αλέγκρι μίλησε στο Sky Italia και κλήθηκε, αρχικά, να θυμηθεί πώς ήταν το κλίμα όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στις 16 Ιουλίου, διαδεχόμενος τον Αντόνιο Κόντε.

«Στην πρώτη μου μέρα στο Vinovo ήταν 5-6 παίκτες. Ξεκινήσαμε άσχημα με την ήττα στο φιλικό (3-2) από την ερασιτεχνική Λουτσέντο... Θυμάστε πώς ήταν το κλίμα αλλά όλα πήγαν καλά. Ολοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν την πλήρη διαθεσιμότητα τους και μιλάμε για κάποιους που είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές... Δεν είχα στόχο να αλλάξω τα πάντα, να αλλάξω τη δουλειά τριών ετών άμεσα αλλά να κάνω κάποιες αλλαγές σταδιακά μέσα στη σεζόν και οι ποδοσφαιριστές με ακολούθησαν σε όλα. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη αξία τεχνική και ηθική. Κάνουμε μια εκπληκτική σεζόν αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη, υπάρχει ο τελικός του Coppa Italia και οι ημιτελικοί στο Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης», είπε αρχικά ο προπονητής των Μπιανκονέρι, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε «ευτυχισμένος και υπερήφανος. Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να κατακτήσει τέσσερα σερί πρωταθλήματα και είμαι υπερήφανος επειδή κατακτώ δεύτερο scudetto με δύο διαφορετικές ομάδες. Ευχαριστώ τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου, τους πάντες στο Vinovo και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη».

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το ποιο ήταν το ματς-κλειδί της σεζόν, ο Αλέγκρι μίλησε για το «Νάπολι-Γιουβέντους, τον Ιανουάριο, γιατί προερχόμασταν από μια μέτρια εμφάνιση με την Ιντερ αλλά πήγαμε στο Σαν Πάολο και δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα», ξεκαθάρισε ότι οι πανηγυρισμοί δεν θα ξεφύγουν γιατί υπάρχει ο πρώτος ημιτελικός της Τρίτης με την Ρεάλ και αναφερόμενος σε αυτό το ματς είπε ότι «θα πρέπει, φυσικά, να είμαστε καλύτεροι από ό,τι σήμερα. Η Ρεάλ είναι μια εκπληκτική ομάδα, θα πρέπει να χειριστούμε σωστά τον αγώνα. Είναι ένας αγώνας 180 λεπτών και θα πρέπει να είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε, αν και δεν είμαστε το φαβορί, να πάμε στον τελικό».


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: