JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Γεμάτη παιδιά η Curva Sud το Σάββατο με Κάλιαρι.


Το Σάββατο, η Curva Sud του Juventus Stadium θα είναι γεμάτή από μικρά παιδιά, δεδομένου ότι οι οπαδοί της ομάδας έχουν «αποκλειστεί» από την τιμωρία που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής για τα άσχημα γεγονότα που έγιναν στο ντέρμπι με την Τορίνο.


Η Γιουβέντους αποφάσισε να μην αφήσει την Curva Sud άδεια και έτσι μετά τη σύμφωνει γνώμη της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδιάς (FIGC) θα γεμίσει την Curva με μικρά παιδιά. Το ίδιο είχε συμβεί και το Δεκέμβριο του 2013, όταν και πάλι είχε κλείσει η Curva Sud για ρατσιστικά συνθήματα τότε.


Διαβάστε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Γιουβέντους: «Μέχρι την έφεση που  εξετάζεται από τα αρμόδια όργανα, εάν το μέτρο αυτό επιβεβαιωθεί, η Γιουβέντους έχει κάνει πάλι μια πρόταση για να φιλοξενήσει παιδιά στην τιμωρημένη Curva και έχει τη σύμφωνει γνώμη της FIGC. Το Σάββατο 9 Μαΐου στη νότια εξέδρα θα υπάρχουν παιδιά από σχολεία ποδοσφαίρου, χάρη στη συνεργασία της Περιφερειακής Επιτροπής του Εθνικού Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του Πιεμόντε και Valle d'Aosta. Και, για την περίσταση, η ικανότητα του κλάδου θα αυξηθεί σε 9.500 θέσεις. Απλά η ιστοσελίδα του Εθνικού Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος πρέπει να αναφέρεται ξέρουν πώς να ζητήσει εισιτήρια και να έχουν οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: