JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Marotta μίλησε για την περίπτωση Amauri στη συνεδρίαση της Lega.


Ως παράδειγμα προς αποφυγήν έδειξε στη συνεδρίαση της Lega την περίπτωση του Amauri ο Marotta στο πλαίσιο της συζήτησης για τη συλλογική σύμβαση εργασίας που πρέπει να υπογράψουν με τους ποδοσφαιριστές .


H περίπτωση Amauri έγινε ήδη παράδειγμα προς αποφυγή: το χρησιμοποίησε ο Marotta στη Lega Serie A όπου σήμερα συζητείται η υπόθεση της συλλογικής σύμβασης εργασίας των ποδοσφαιριστών, η μη υπογραφή της οποίας οδήγησε στην απεργία της πρώτης αγωνιστικής: «η περίπτωση του Amauri πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις γιατί έχει ένα συμβόλαιο για καθαρό ποσό 3,8 εκ. ευρώ, του εγγυηθήκαμε κίνητρο αποχώρηση 3,2 εκ. ευρώ από πλευράς Juventus και τα υπόλοιπα 2,5 εκ.ευρώ, καθαρά, από τη Marseille, που του πρόσφερε συμβόλαιο άλλων δυο χρόνων, συνολικά θα είχε τριετές συμβόλαιο. Μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση πρέπει να σκεφτούμε διαφορετικά διότι οι σύλλογοι κινδυνεύουν να βρεθούν όμηροι σε ένα κλουβί», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Juventus.

Ο Μarotta αναφέρθηκε συνολικά στις μεταγραφές του συλλόγου υποστηρίζοντας ότι ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του Conte. «H Juve βάζει τις βάσεις για ένα νέο κύκλο με ένα νέο προπονητή που αποτελεί προστιθέμενη αξία, ο οποίος δίνει νοοτροπία νικητή στην ομάδα και είναι καλός οιωνός για το μέλλον. Εμείς σίγουρα προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα, και εν μέρει τα καταφέραμε». Όσον αφορά την μη απόκτηση κεντρικού αμυντικού, είπε ότι « η άμυνα είναι εντάξει, επιχειρήθηκε η ενίσχυσή της αλλά δεν υπήρχαν διαθέσιμοι παίκτες ανάλογου προφίλ με τις ανάγκες που έχει η ομάδα». Για τον Ziegler είπε πως « δεν αποτελεί πρόβλημα, όλα θα αντιμετωπιστούν με ηρεμία και σεβασμό των οικονομικών απαιτήσεων και των τεχνικών στρατηγικών που ο σύλλογος συνομολογεί με τον προπονητή». Τέλος, σε σχέση με την κριτική για την μη απόκτηση top player, o Marotta είπε ότι αυτός είναι ο Pirlo: «είναι ένας top player που έφτασε χωρίς να ξοδευτούν χρήματα (a parametro zero)», σημείωσε για να καταλήξει με το αυτονόητο: «το γήπεδο θα είναι ο μοναδικός κριτής».

Πηγή : http://ungobboaatene.blogspot.com/

3 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Παρε το μπουλο σου και εσυ να γουσταρουμε και να ησυχασουμε επιτελους!Τριτη συνεχομενη μεταγραφικη περιοδο απετυχε ο αλληθωρος φτανει πια!

Παναγιώτης είπε...

Μετά και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού ο Μαρότα έχοντας κάνει καλή δουλειά αποφάσισε να πάει σε γνωστό club του Τορίνο και να διασκεδάσει με την ψυχή του!

Περισσότερο στο παρακάτω link:

http://www.theuglydance.com/?v=zzckjtcvul

Ανώνυμος είπε...

twra auto to keimeno o Gobbo to phre apo sena 'h esu apo to Gobbo(ungobboaatene) gia na katalavoume dld poios ekane to kopo na grapsei...
trelokefaloniths