JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Moggi : «Ο Andreα έχει πολύ θάρρος».


Ο Πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους Luciano Moggi, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της εκπομπής από τον Pippo Franco "Χθες, Moggi και αύριο", μια συμπαραγωγή της Telecolor, του Δικτύου 7, της Ιταλία, και της Telespaziotv που μεταδίδεται κάθε Κυριακή και βγαίνουν ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με την κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ο Μoggi αναφέρθηκε στα γεγονότα και στις αναβολές παιχνιδιών της Serie A : «Την τελευταία εβδομάδα βλέπω ότι είχε επηρεαστεί το πρωτάθλημα σε μεγάλο βαθμό από τις καιρικές συνθήκες. Ποτέ στη ζωή μου έχω δει τόσες πολλές αναβολές σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μαζί. Είναι αλήθεια, ότι εκτός από της Γιουβέντους στην Ιταλία υπάρχουν παλαιά και απαρχαιωμένα στάδια, αλλά η αιτία όλου αυτού του χάους δεν έχει προβλεφθεί από την διοργανώτρια ότι στις αρχές του χειμώνα δεν πρέπει να παίζουν αγώνες το βράδυ γιατί θα ήταν επικίνδυνο.  Για την πρόβλεψη των ατυχημάτων και την προστασία των οπαδούς και το χειμώνα η αγώνες θα πρέπει κατά κανόνα να παίζονται στις 12:30 ή 15:00 όπως πράγματι συνέβη σήμερα. Στη συνέχεια, πρέπει να καταλάβουμε ότι ένα νέο στάδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όπως φαίνεται στο Τορίνο, και συνειδητοποιήσαμε ότι πρώτα απ 'όλα, πρέπει να  αρχίσουμε να σκεφτόμαστε να φτιάξουμε ένα στάδιο που ανήκει  στην κάθε ομάδα σύγχρονο....».

Επίσης μίλησε και για το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Σιένα: «Ενάντια στη Σιένα η Γιουβέντους δεν έπαιξε και τόσο καλά. Η ομάδα εμφανίστηκε χαλαρή, κατά καιρούς κουρασμένη ψυχικά και με λίγες ιδέες, γιατί ο Sannino κατάφερε να περιορίσει τον Πίρλο στην μεσαία γραμμή καθώς του είχε ετοιμάσει ένα πραγματικό κλουβί. Η Σιένα κατάφερε να αμύνεται καλά και τελικά να πάρει το βαθμό, αλλά μου φαίνεται παράξενο πώς δεν σφύριξε ένα τέτοιο πέναλτι ο διαιτητής, όπως αυτό το τόσο καθαρό που το  αρνήθηκε στη Juve». 

Αναφέρθηκε και στην συνέντευξη του Αντρέα Ανιέλι και στα καλά λόγια προς το πρόσωπο του: «Πρέπει να πω ότι τα λόγια του Ανιέλι με έχουν χαροποιήσει ιδιαίτερα γιατί ο Αντρέα είχε πολλοί κουράγιο και σίγουρα στην ιδιοκτησία της Γιουβέντους δεν έχουν εκτιμηθεί . Ακόμα πιστεύεις ότι  ο Φάμπιο Καπέλο είναι ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών; Είναι ωραίο να λαμβάνεις την εκτίμηση ενός τόσο σημαντικού γεγονότος και όσοι έχουν έρθει για να εκτιμήσουν τον τρόπο που λειτουργούσαμε τότε. Από την άλλη πλευρά, έχτιζα μαζί με τον Καπέλο μια Γιουβέντους ισχυρότερη από όλες τις ομάδες στην Ιταλία. Αλλά μας σταμάτησαν με το Calciopoli ... Και τώρα που ήρθε, άρχισαν και πάλι να φοβούνται ...».

MICCOLI & GIOVINCO η εκδίκηση των Μικρών: «Στέφθηκε με καταπληκτική επιτυχία, απόδοση και ποιοτική δουλειά στα παιχνίδια που έγιναν την περασμένη εβδομάδα από τους Miccoli και Giovinco που έδειξαν ότι όταν υπάρχει καθαρό ταλέντο μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα μειονεκτήματα από την σωματική διάπλαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: