JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πάρμα-Γιουβέντους 0-0, χάθηκε η ευκαιρία να ξεφύγει.


Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία απόψε από την Γιουβέντους να ξεφύγει στην βαθμολογία, καθώς ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο Ένιο Ταρντίνι. Σε ένα παιχνίδι που κατά την γνώμη μου έλειψε το ομαδικό πνεύμα από τους παίκτες της Γιούβε, νομίζω πως σε δυο τρεις περιπτώσεις μια πάσα θα έδειξε το γκολ, όμως αυτή η πάσα δεν ήρθε ποτέ καθώς κάποιοι παίκτες απόψε ήθελαν την μπάλα για πάρτι τους. Ίσως αυτό και μόνο αυτό πρέπει να το κοιτάξει ο Κόντε, κατά τα άλλα η ομάδα έχασε και πάλι αρκετές ευκαιρίες για γκολ αλλά όπως είπα και πιο πάνω η κατάλληλη πάσα δεν δόθηκε ποτέ. Ας ελπίσουμε στα επόμενα παιχνίδια να καταφέρει ο Κόντε να διορθώσει τα όποια λάθη και να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.

Τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Γιούβε έδωσε το πρώτο εξ αναβολής παιχνίδι της που έληξε στο 0-0 με την Πάρμα, με τους Μπιανκονέρι να είναι στο -1 πλέον από τη Μίλαν με ένα ακόμη παιχνίδι λιγότερο, αυτό με την Μπολόνια εκτός έδρας.

Το ματς στο «Ενιο Ταρντίνι» άρχισε με τη Γιουβέντους να αγγίζει το γκολ καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Κιελίνι είδε την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι από την κεφαλιά που έκανε. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις αλλά οι Βούτσινιτς και Βιντάλ δεν βρήκαν στόχο, ενώ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ στην εκτέλεση φάουλ του Πίρλο από πολύ καλή θέση.

Η Πάρμα, που σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν στο μισό γήπεδο, στην επανάληψη έδειξε διάθεση να βγει πιο μπροστά και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να δυσκολέψει την κυκλοφορία της μπάλας για τους Τορινέζους. Ο Κόντε αντικατέστησε τον Εστιγκαρίμπια με τον Τζιακερίνι προκειμένου να γίνει καλύτερη δουλειά από τα άκρα και λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ο Τζιακερίνι βρέθηκε στο έδαφος στην αντίπαλη περιοχή, υπό την πίεση του Μπιαμπιανί. Ο παίκτης της Πάρμα δε βρήκε μπάλα αλλά ο ρέφερι Ματζολένι δεν είδε κάποια παράβαση.

Το ίδιο συνέβη και στο 71' σε μια μονομαχία Τζιοβίνκο-Μπαρτσάλι στην περιοχή της Γιουβέντους, με τον πρώτο να βλέπει κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στο τελευταίο 10λεπτο οι Μπιανκονέρι πίεσαν αρκετά αλλά τα σουτ των Βούτσινιτς και Μαρκίζιο από καλές θέσεις έφυγαν άουτ, ενώ στο 84' ο Πίρλο έβγαλε τετ α τετ τον Τζιακερίνι αλλά ο Παβαρίνι απέκρουσε!

Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 94', ο Σαντακρόσε βρήκε από πίσω με το πόδι τον Πίρλο αλλά ούτε σε αυτή τη φάση υπήρξε παράβαση κατά τον διαιτητή Ματζολένι, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 και έτσι στη βαθμολογία η Γιουβέντους είναι στο -1 από τη Μίλαν, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

PARMA – JUVENTUS  0-0

PARMA: Pavarini, Ferrario, Lucarelli, (Santacroce 77) Zaccardo, Valiani (Musacci 54), Mariga, Morrone, Modesto, Biabiany (Jonathan 68), Giovinco, Floccari.
Αναπληρωματικοί: Mirante, Gobbi, Palladino, Okaka.
Προπονητής: Donadoni.

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, (Caceres 88) Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia (Giaccherini 58), Matri (Quagliarella 68), Vucinic.
Αναπληρωματικοί: Storari, Padoin, Del Piero, Borriello.
Προπονητής: Conte.

Διαιτητής: Mazzoleni
Βοηθοί: Dobosz, Marzaloni
Τέταρτος: Orsato
Κάρτες: Zaccardo 21, Bonucci 77, Vidal 91, Quagliarella 94


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (23 αγωνιστικές)
 1. Μίλαν 47
 2. Γιουβέντους 46*
 3. Λάτσιο 42
 4. Ουντινέζε 41
 5. Ιντερ 36
 6. Ρόμα 35
 7. Νάπολι 34
 8. Παλέρμο 31
 9. Κάλιαρι 30
10. Τζένοα 30
11. Πάρμα 28*
12. Φιορεντίνα 28**
13. Κατάνια 27**
14. Αταλάντα 27
15. Κιέβο 27*
16. Σιένα 23*
17. Μπολόνια 22**
18. Λέτσε 18
19. Τσεζένα 16**
20. Νοβάρα 16

* Οι Γιουβέντους, Κιέβο, Σιένα, Πάρμα έχουν ένα ματς λιγότερο.

** Οι Φιορεντίνα, Τσεζένα, Μπολόνια και Κατάνια έχουν δύο ματς λιγότερα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24η)

Παρασκευή (17/2)
Φιορεντίνα-Νάπολι (21:45)
Ιντερ-Μπολόνια (21:45)

Σάββατο (18/2)
Γιουβέντους-Κατάνια (21:45)

Κυριακή (19/2)
Λέτσε-Σιένα (13:30)
Τσεζένα-Μίλαν (16:00)
Τζένοα-Κιέβο (16:00)
Νοβάρα-Αταλάντα (16:00)
Ρόμα-Πάρμα (16:00)
Παλέρμο-Λάτσιο (21:45)
Ουντινέζε-Κάλιαρι (21:45)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pragmatika me autous tous for gia na valoume ena gol prepei na kanoume panw apo 10 eukeries. shmera kaname 5-6 eprepe na valoume ena gol na to paroume to mats. alla me estiggaribia pou na pas; agwnizetai to palikari alla den einai gia juve. o vucinic se 22 agwnes exei 3 gol, anepitrepto. auta vlepoun kai anti na paroun ena for klashs mou pernoun ton borielo kalutera ton ciro imobiail na fernan pisw. me ena kalo for se olous tous agwnas tha eixame kerdisei pou leei o logos.

Ανώνυμος είπε...

απλα με τετοιες εμφανισεις και αν δεν σπρωχνεις την μπαλα στο πλεκτο δεν περνεις πρωταθλημα.billaras.

Xristos είπε...

symfono me to proto sxolio. tora ego tha ithela na po os pote tha symvainei afto me ta penalti? diladi ti prepei na ginei oste na mas katalogistei penalti? na mas steiloun sto nosokomeio? simera eginan dyo kathara penalti pou o idios o diaititis an epaize i milan stin thesi mas eimai sigouros oti esto to ena tha to edine

Stelios είπε...

to prwta8lhma 8a to paroume alla me th psuxh sto stoma mexri to telos, kati pou 8a fanerwnei oti exoume xeirotero roster apo th milan alla kalutero proponhth pou einai les k tous rixnei ksulo meta tis isopalies, k epishs den exoume eurwpaikes upoxrewses! h omada tolmw na pw oti einai tsigkouna k h epilogh na mhn pairnei paiktes apo to panw rafi einai ripsokindunh k idiaitera anhsuxitikh gia thn epomenh sezon....!

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω πως η ομαδα εχει πιασει ταβανι...το παλευει δεν λεω...και σαφως ειναι βελτιωμενη σε σχεση με τις δυο ασχημες χρονιες και δειχνει πως ειναι στο σωστο δρομο...ομως πιστευω πως η αποτυχια του Μαρροτα φετος, να φερει ενα top επιθετικο, θα κοστισει το πρωταθλημα στην αγαπημενη μας JUVE. Μακαρι να πεσω εξω...αλλα το οτι δεν χτυπαμε τα μικρα ματς κρινει τον τιτλ.Κακα τα ψεματα.... Σακης θεσ/νικη