JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Milan-Juventus 1-1, συνεχίζει αήττητη η Γιούβε.


Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τραγικά λάθη του επόπτη Ρομανιόλι ο οποίος ακύρωσε δυο καθαρά γκολ ένα για κάθε ομάδα και ένας διαιτητής που δεν είδε τη γροθιά του Μεξές στον Μποριέλο στο 48’ λεπτό του αγώνα, η Γιούβε τελικά κατάφερε να μην χάσει ούτε σήμερα και με το γκολ του Μάτρι στο 83’ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και έφυγε αλώβητη και από το Σαν Σίρο. Με το ισόπαλο 1-1 η Μίλαν και η Γιουβέντους θα συνεχίσουν τη μάχη για το Scudetto μέχρι το τέλος!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παρέταξε την Μίλαν χωρίς εκπλήξεις στην 11άδα και με 4-3-1-2 σύστημα, σε αντίθεση με τον Αντόνιο Κόντε που τις έκανε τις εκπλήξεις του... Όχι στο σύστημα, καθώς το 3-5-2 το είχε χρησιμοποιήσει και στη νίκη της Γιουβέντους στο Μιλάνο για το Coppa Italia, αλλά στα πρόσωπα καθώς αριστερά προτίμησε τον Εστιγκαρίμπια αντί του Πέπε και στην επίθεση τους Κουαλιαρέλα-Μποριέλο αντί των Βούτσινιτς-Μάτρι.

Το ματς, μέσα σε εκπληκτική ατμόσφαιρα από 80.000 τιφόζι και των δύο ομάδων, άρχισε με εκατέρωθεν λάθη και αρκετή νευρικότητα αλλά μετά το 10λεπτο ήταν σαφές ότι η Μίλαν πατούσε καλύτερα, σε αντίθεση με τη Γιουβέντους που έκανε εύκολα το λάθος. Από ένα τέτοιο του Μπονούτσι, που εντελώς ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στον Ρομπίνιο, ήρθε το 1-0 στο 15' με το σουτ του Νοτσερίνο που κόντραρε στον Κιελίνι και άλλαξε πορεία, για να πάρει φωτιά το «Σαν Σίρο».

Με την ψυχολογία υπέρ τους, πλέον, οι Ροσονέρι έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα σχεδόν σε όλες τις μονομαχίες, πίεζαν σωστά στο κέντρο και ανάγκαζαν τους Μπιανκονέρι σε συνεχή λάθη, με τον εκνευρισμό να είναι ολοφάνερος στους Τορινέζους καθώς τα κόντινα πλάνα έδειχναν τους παίκτες του Κόντε να μιλάνε σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά έντονα ο ένας στον άλλον...



Στο 25', πάντως, έγινε μια απίστευτη φάση με ένα... εγκληματικό λάθος του βοηθού Ρομανιόλι! Ο Μπουφόν έκανε εκπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά-δυναμίτη του Μεξές και στην επαναφορά ο Μουντάρι έκανε κεφαλιά και ο πεσμένος Μπουφόν μπλόκαρε... μισό μέτρο μέσα από τη γραμμή! Ο βοηθός, όμως, δεν έδειξε γκολ και το ματς συνεχίστηκε, με τους Μιλανέζους να διαμαρτύρονται.

Παρ' όλα αυτά, πάντως, η ομάδα του Αλέγκρι διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο προπονητές έκαναν από μία αλλαγή, με τον Κόντε να βάζει τον Πέπε αντί του Εστιγκαρίμπια και τον Αλέγκρι να βγάζει τον απογοητευτικό Πάτο για να μπει ο Ελ Σαραουί. Στην πρώτη επίθεση του β' ημιχρόνου έγινε άλλη μια φάση που δεν έπεσε στην αντίληψη του Διαιτητή όταν ο Μεξές χτύπησε με γροθιά στα πλευρά εκτός φάσης τον Μποριέλο αλλά ο διαιτητή Ταλιαβέντο δεν είδε τίποτα (τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι θα υπάρξει τιμωρία μέσω βίντεο).

Αρκετά γρήγορα και συγκεκριμένα στο 53' ο Κόντε έκανε και την δεύτερη αλλαγή, με τον Βούτσινιτς αντί του Μποριέλο, με τον Μαυροβούνιο να κινείται κυρίως αριστερά και να βοηθάει στο να βγει πιο σωστά μπροστά η Γιουβέντους και να φτάσει η μπάλα με πιο ορθόδοξο τρόπο στην επίθεση. Κάτι που έγινε καθώς η Γιουβέντους άρχισε σιγά σιγά να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα.

Από εκεί και πέρα πάθος ζητούσε ο Κόντε από τους δικούς του παίκτες, βλέποντας τον Αλέγκρι σταδιακά να γυρίζει τη Μίλαν προς την άμυνα της. Τον λόγο για τον οποίο έγινε αυτό δεν μπορούμε να τον ξέρουμε, αλλά εκ του αποτελέσματος δεν του βγήκε του προπονητή των Ροσονέρι...



Η Γιούβε πήρε μέτρα στο γήπεδο, ο Κόντε διόρθωσε και το τελευταίο λάθος του ρίχνοντας τον Μάτρι στον αγωνιστικό χώρο αντί του Κουαλιαρέλα και μετά το 65' το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο, με την Μίλαν να έχει κλειστεί νωρίτερα και περισσότερο από όσο θα έπρεπε... Με την αντικατάσταση του Εμάνουελσον με τον Αμπροζίνι, μάλιστα, ο Αλέγκρι κατάφερε να χάσει κι άλλο η ομάδα του σε ταχύτητα και έπαιζε στο κέντρο με... τέσσερα κεντρικά χαφ!



Η Γιουβέντους δέχθηκε το... δώρο της Μίλαν και βγήκε μαζικά μπροστά, με τον Κουαλιαρέλα στο 69' να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με το κοντινό πλασέ μετά από ωραίο γύρισμα του Κιελίνι, με τον Αμπιάτι να κρατάει το 1-0! Ο Κόντε γύρισε το σύστημα σε 4-3-3 για την Μεγάλη Κυρία με τον Μάτρι στην κορυφή και τους Βούτσινιτς (αριστερά)-Πέπε (δεξιά) ως στηρίγματα και στο 79' ήρθε το δεύτερο έγκλημα του βοηθού Ρομανιόλι, καθώς ο Μάτρι έφυγε από κανονική θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ προφανώς για να ισοφαρίσει ο βοηθός διαιτητή τα λάθη.

Όπως και να έχει, οι Τορινέζοι παρέμειναν στην επίθεση ψάχνοντας την ισοφάριση και τη βρήκαν στο 83', όταν ο Πέπε σέντραρε από δεξιά και ο Μάτρι με δυνατό γυριστό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αμπιάτι, για να γίνει το 1-1 και να έρθει η σειρά των 7.000 τιφόζι των Μπιανκονέρι στις εξέδρες να πανηγυρίσουν.

Με δεδομένο ότι η ισοπαλία βόλευε τη Γιούβε, η Μίλαν χωρίς ψυχολογία, δυνάμεις και δημιουργικά χαφ στην 11άδα βγήκε μπροστά σε μια τελευταία προσπάθεια για τη νίκη, με τον Βιντάλ στο 89' να της δίνει το αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς σωστά είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για το φάουλ στον Φαν Μπόμελ σε μαρκάρισμα από πίσω στο χώρο του κέντρου!

Το 1-1, όμως, δεν άλλαξε, όπως δεν αλλάζει και η κατάσταση στη βαθμολογία. Η Μίλαν είναι στους 51 βαθμούς, η Γιουβέντους στους 50 και η ισοπαλία βολεύει τους Μπιανκονέρι επειδή έχουν ένα ματς λιγότερο (με την Μπολόνια στις 7/3).

Οι Μιλανέζοι μετά το παιχνίδι υποστηρίζουν ότι αν γινόταν το 2-0 στη φάση με τον Μουντάρι το ματς μπορεί να τελείωνε, οι Γιουβεντίνοι από την άλλη μπορούν να υποστηρίξουν ότι το λάθος... ισοφαρίστηκε με το γκολ του Μάτρι που ακυρώθηκε και επειδή μιλάμε για Ιταλία είναι δεδομένο ότι από... απόψε κιόλας θα γίνει «πόλεμος» στις δηλώσεις των δύο πλευρών!

Όπως και να έχει, η μάχη για το Scudetto συνεχίζεται και φαίνεται ότι θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα...





MILAN – JUVENTUS 1-1

Γκολ: Nocerino 15, Matri 83

MILAN
Abbiati, Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Muntari, Emanuelson (Ambrosini 72), Pato (El Shaarawy 46), Robinho

Αναπληρωματικοί: Amelia, Bonera, Yepes, Zambrotta, Inzaghi.
Προπονητής: Allegri

JUVENTUS
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia (Pepe 46), Quagliarella (Matri 69), Borriello (Vucinic 54).

Αναπληρωματικοί: Storari, Caceres, Giaccherini, Del Piero.
Προπονητής: Conte

Διαιτητής: Tagliavento
Βοηθοί: Di Liberatore, Romagnoli
Τέταρτος: Rizzoli

Κίτρινες κάρτες: Thiago Silva 36, Barzagli 41, Mexes 80, Muntari 81, Matri 84, Pepe 91
Κόκκινη κάρτα: Vidal 89

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμαν ρε κοντε με τα κολληματα σου χαθηκε ενα ημιχρονο τσαμπα,συνεχιζουμε γερα για τον τιτλο ελπιζοντας χωρις να βλεπουμε στην αρχικη ενδεκαδα εστιγκαριμπια-μποριελο-λιχσταινερ,θελω βασικους πεπε-ματρι-κασερες FORZA GRADE JUVE!!!!!BILLARAS.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασα να γραψω χθες,ο μπονουτσι φυσικα θελει εκτελεση στα 2 μετρα,παντως τον παραδεχομαι ειναι σταθερος κανει σιγουρα μια μαλακια σε καθε ματς,αστο αγορι μου δεν κανεις για την JUVE αντε στο καλο.BILLARAS.

mike_bianconero είπε...

BILLARA ε οχι ρε φιλε και τον Ελβετο μεσα στους καλυτερους παικτες ειναι μεχρι τωρα...υπερβολικος εισαι...

Vero Juventino είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=urJ-uHJUsm0

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

re file Bianconero auto tou mexes me to boriello to exeis vrei pouthena?

Vero Juventino είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=UzWYGuAuf8A&feature=related

Χρυσή Αυγή είπε...

Ρε φίλε ο Λιχσταίνερ είναι από τους καλύτερους στην θέση του στον κόσμο αυτή τη στιγμη!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδες απλα λεω παντα κατ'εμε οτι ο κασερες μου αρεσει πιο πολυ απο τον λιχσταινερ,δεν λεω οτι δεν ειναι καλος παιχτης.BILLARAS