JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Conte: "Μια εξαιρετική αντίδραση"


Ο Αντόνιο Κόντε συνεχάρη την ομάδα του, μετά την προσπάθεια και μια σκληρή νίκη που κατάφεραν και πήραν επί της Κατάνια. Η Rossazzurri αποδείχθηκαν πολύ σκληρός αντίπαλος, παίρνοντας το προβάδισμα μετά από μόλις τέσσερα λεπτά αγώνα και αναγκάζοντας την Γιουβέντους να ψάξει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο ματς.

Μιλώντας μετά το τελικό σφύριγμα, ο Conte ξεκίνησε λέγοντας: «
Αυτή είναι η πρώτη φορά που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο σπίτι μας και αντιδράσαμε πολύ καλά,  κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και συνεχίσαμε να παίζουμε και να πιέζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδωσαν μια εξαιρετική απάντηση».

Ο προπονητής της Γιούβε έκανε πέντε αλλαγές στην ομάδα σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε την Τετάρτη στο Tardini, αλλά επέλεξε να κρατήσει το σύστημα 3-5-2 που χρησιμοποιείται από την ομάδα του κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

«Πιστεύω ότι ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα που έχουμε», εξήγησε για το σύστημα. «Εκτός από τον Βούτσινιτς, όλοι οι επιθετικοί μας παίζουν απευθείας από την μέση και έχουμε επίσης τρεις κεντρικούς αμυντικούς».

Ο Conte έπειτα μίλησε και για την απόδοση του διαιτητή Brighi  και εξήρε  τις ικανότητες της ομάδας του Vincenzo Montella.

«Νομίζω ότι ο διαιτητής είχε ένα άψογη παιχνίδι σήμερα», δήλωσε. «Μπράβο σ 'αυτόν και την Κατάνια, μια ομάδα που είναι σε μεγάλη φόρμα και έχουν μεγάλο κίνητρο».

Η νίκη αυτή βάζει την Γιουβέντους δύο βαθμούς μπροστά από τους άμεσους ανταγωνιστές του Μιλάνου. Και η Γιουβέντους θα έχει την ευκαιρία να επεκτείνει αυτή την πρωτιά το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν σε μια αναμέτρηση στο San Siro.

«Είμαστε πολύ ήρεμοι», κατέληξε ο Conte. «Η στάση μας δεν πρέπει να μεταβάλλονται ανεξάρτητα από το αν ο Ιμπραΐμοβιτς παίζει ή όχι. Θα πάμε στο San Siro για να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Το Σάββατο βράδυ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για εμάς, αλλά θα είναι επίσης για την Μίλαν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: