JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Αναβολή άλλων δυο αγώνων, Σιένα-Κατάνια και Μπολόνια-Φιορεντίνα.



Μετά τον αγώνα Πάρμα-Γιουβέντους, που αναβλήθηκε χθες , ανακοινώθηκε ότι άλλα δυο παιχνίδια της Serie A, μεταξύ  Σιένα-Κατάνια και Μπολόνια-Φιορεντίνα αναβάλλονται λόγω κακών καιρικών συνθηκών .


Τα παιχνίδια Σιένα-Κατάνια και Μπολόνια-Φιορεντίνα που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα αναβάλλονται λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και του μεγάλου όγκου χιονιού. Η Lega έχει αποφασίσει για την ασφάλεια όλων (παικτών και φιλάθλων) για τη μη διεξαγωγή των δυο αυτόν αγώνων. 

-Η Serie A, με ένα σημείωμα που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της, έχει πιστοποιήσει τις αναβολές των αγώνων που είχαν προγραμματιστεί για απόψε. «Αναβλήθηκαν λόγω κακών καιρικών συνθηκών  - οι αγώνες Μπολόνια-Φιορεντίνα και Σιένα-Κατάνια, που ήταν προγραμματισμένοι για απόψε στις 20.45 για τη δεύτερη ημέρα του δευτέρου γύρου της Serie A». 

-Η Μίλαν επίσης ζητάει να αναβληθεί ο αγώνας Μίλαν-Νάπολι που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής στο Meazza. Αυτό είναι το αίτημα τον Rossoneri, και ο Αντριάνο Γκαλιάνι έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Serie A League, Maurizio Beretta, τονίζοντας: «Αγαπητέ Πρόεδρε, με βάσει όλες τις προβλέψεις του καιρού για τις επόμενες ημέρες, και ιδίως για το Σαββατοκύριακο, και τις απαγορευτικές συνθήκες, που δεν έχουμε δει εδώ και 27 χρόνια στο Μιλάνο, το χιόνι και οι θερμοκρασίες είναι μεταξύ 8 και 10 βαθμούς υπό το μηδέν. Υπό αυτές τις συνθήκες, πιστεύω ακράδαντα ότι το να παίζεις ένα παιχνίδι όπως το Μίλαν-Νάπολη που είναι προγραμματισμένο για τις 20.45 την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, είναι πολύ άκαιρη. Η πολύ ακραίες συνθήκες απαιτούν όλες τις πηγές, με οδηγούν να αναρωτιούνται, ως εκ τούτου, και σύμφωνα με την τέχνη. 31, παράγραφος 2, του καταστατικού, του κανονισμού LNPA, να καθυστερήσει το παιχνίδι με την προαναφερθείσα ημερομηνία κατά την οποία ένας αγώνας μπορεί να είναι κλιματικά φυσιολογικό. Πιστεύω ότι το αίτημά μου θα γίνει αποδεκτό και αυτό προσδοκώ. Σας χαιρετώ εγκάρδια . Γκαλιάνι». 

Ο BERETTA λέει «Υπάρχει ανάγκη για νέα γήπεδα» -  «Θα πρέπει να θεσπιστεί ένας νόμος για να υπάρχουν πιο ασφαλή γήπεδα, θερμαινόμενα, και με όλες τις νέες τεχνολογίες». Ο Πρόεδρος της Serie Α, Maurizio Beretta, μιλώντας στο Sky TG24, σχολίασε, τα προβλήματα που υπάρχουν στα γήπεδα με το χιόνι σε ορισμένους αγώνες και γήπεδα της Serie A. «Το ζήτημα αυτό που ακυρώνει τα στάδια είναι ένα πρόβλημα - είπε - έχουμε δει δύο παρόμοιες καταστάσεις, και με δεδομένο ότι βλέπουμε ένα νέο στάδιο (δηλαδή της Γιουβέντους) που κάνει τη διαφορά είναι ανάγκη για νέα γήπεδα. Η ισχυρή υπενθύμιση για όλους: θα πρέπει να περάσει ένας νόμος που να επιτρέπει, την οικοδόμηση γηπέδων πιο ασφαλέστερων και πιο σύγχρονων. Αναγνωρίζω ότι η Γιουβέντους ήταν η πρώτη που κοίταξε μπροστά - πρόσθεσε ο πρόεδρος του Serie Α - αλλά θα πρέπει να αυτό να ανησυχεί όλες τις ομάδες και να είναι σε θέση να έχουν παρόμοιες εγκαταστάσεις, σύγχρονες, για τη διαχείριση ολόκληρης της εβδομάδας». Όσον αφορά την απόφαση για αναβολή των αγώνων, ο Beretta έχει υπογραμμίσει ότι «η ασφάλεια όλων, από τους παίκτες και τους οπαδούς, είναι το πρώτο μέλημα μας. Το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι μια προσεκτική αξιολόγηση σε αυτή την περίπτωση διότι είμαστε σε μια μοναδική εποχή με ακραίες καιρικές συνθήκες και ως τέτοια θα πρέπει να γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: