JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Κόντε: "Στόχος μας ο τελικός"



Ο τελικός του Coppa Italia είναι ο στόχος της Γιουβέντους σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος τόνισε ότι δεν ήθελε στα ημιτελικά τόσο δυνατό αντίπαλο όσο οι Ροσονέρι.



«Βασικά, θα προτιμούσα έναν πιο αδύναμο αντίπαλο. Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό όχι μόνο για την ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αλλά και επειδή είναι ημιτελικός του κυπέλλου. Θέλουμε να είμαστε στον τελικό, όπως το θέλει και η Μίλαν. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες αφού θα παίξουμε εντός και εκτός έδρας. Για να κερδίσεις μία ευρωπαϊκή διοργάνωση πρέπει να είσαι καλός και τυχερός γιατί αν είσαι σε μία περίοδο κακής φόρμας μπορείς να γλιτώσεις αν αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας, ενώ στο πρωτάθλημα η καλύτερη ομάδα επιβραβεύεται για την σταθερότητά της» είπε αρχικά ο προπονητής της Γιουβέντους. Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα Μίλαν-Γιουβέντους;

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τον Μάρκο Στοράρι: «Παίζει τον ρόλο του με τον σωστό τρόπο στην ομάδα και τον ευχαριστώ για αυτό που κάνει. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και τερματοφύλακας που με βοηθάει εντός και εκτός γραμμών» αλλά και για τα αποκτήματα του Ιανουαρίου για τα οποία είπε ότι θα πάρουν λεπτά συμμετοχής: «Έχουν έρθει όχι μόνο για να αποτελούν εναλλακτικές λύσεις. Ο Κάσερες ήταν και πριν στην Γιουβέντους, έχω δουλέψει στην Αταλάντα με τον Παντοΐν, ενώ ο Μποριέλο είναι εδώ περίπου έναν μήνα. Αυτό σημαίνει ότι όταν παίξουν θα μπορούν να βοηθήσουν επειδή αυτό χρειαζόμαστε άμεσα από αυτούς».

Παρά το γεγονός αυτό με τους τρεις που ήρθαν τον Ιανουάριο, μάλλον δεν θα συμβεί το ίδιο με τον Ελία. «Ο Ελιτζέρο έχει ωριμάσει από τότε που ήρθε. Αρχίζει και καταλαβαίνει τι θέλουμε από αυτόν και είναι κοντά στο να γίνει ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Μπαίνει σε μία καινούρια νοοτροπία και σε έναν νέο τρόπο δουλειάς και αρχίζει να δείχνει στις προπονήσεις κάποια από τα στοιχεία τα οποία μας έκαναν να τον αποκτήσουμε. Περιμένω να γίνει αξιόπιστος παίκτης σε όλους τους τομείς και θα έρθει η ώρα να παίξει».

Οι δύο ομάδες έχουν ανοικτό μέτωπο και από το πρωτάθλημα, στο οποίο η Γιουβέντους έχει να αντιμετωπίσει έναν... βαρύ Φεβρουάριο ειδικά μετά την αναβολή του παιχνιδιού με την Πάρμα. «Οι αγώνες που αναβάλλονται μας βγάζουν από τον ρυθμό μας, αφού έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα και τώρα πρέπει να το αλλάξουμε. Κανονικά είχαμε κενό μίας εβδομάδας ανάμεσα στην Μπολόνια και την Κατάνια και τώρα πρέπει να παίξουμε κόντρα στην Πάρμα. Περνάμε έναν δυνατό χειμώνα, ακόμα δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει στον επόμενο γύρο αγώνων στο πρωτάθλημα, όμως πάντα πρέπει να είσαι σε θέση να δώσεις ότι μπορείς περισσότερο».





Ο Αντόνιο Κόντε ανακοίνωσε την ομάδα που θα έχει στην διάθεση του για το Coppa Italia την Τετάρτη το βράδυ στον πρώτο ημιτελικό κατά της Μίλαν. 

Οι 22 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το ματς στο San Siro είανι οι εξής: 1 Buffon, 3 Chiellini, 4 Caceres, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 De Ceglie, 13 Manninger, 14 Vucinic, 15 Barzagli, 17 Elia, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 23 Borriello, 24 Giaccherini, 26 Lichtsteiner, 28 Estigarribia, 30 Storari, 32 Matri, 34 Marrone.




Ο Paolo Silvio Mazzoleni θα είναι ο διαιτητής την Τετάρτη το βράδυ στον πρώτο ημιτελικό για το Coppa Italia ανάμεσα στις Μίλαν και Γιουβέντους.


Ο Mazzoleni θα έχει βοηθούς του τους Manganelli και Padovan, ενώ ο Russo θα είναι ο τέταρτος διαιτητής.


1 σχόλιο:

Xristos είπε...

min soseis kai ton valeis ton elia re malaka conte. ante